Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
20.07.2020 640 EUR Rezerva acum
13.08.2020 640 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 20.07, 13.08.2020 (9 zile / 8 nopti)

Ziua 1|
Bucuresti – Viena
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:40 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul AUSTRIAN AIRLINES OS768 cu decolare la ora 06:40. Sosire la Viena la ora 07:20. Dupa preluarea bagajelor, transfer in oras si intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana. Tur de oras Viena panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Continuam apoi cu un Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Cazare Hotel Austria Trend Bosei 4* Viena sau similar.
Ziua 2 | Palatul Schonbrunn – Heiligenkreutz – Mayerling
Mic dejun. Dimineata, transfer cu autocarul la Palatul Schonbrunn. Aici puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala (biletele de intrare se achita la fata locului). Dupa vizita, optional, excursie la Mayerling si Padurea Vieneza. Ajunsi in padurea vieneza, ne vom opri pentru vizitarea Manastirii Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu. Una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1889, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling, ne intoarcem in Viena si avem timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Austria Trend Bosei 4* Viena sau similar.
Ziua 3 | Viena – Salzburg – Hellbrunn – Tirol
Mic dejun. Incepem vizitele de astazi cu orasul natal al lui Mozart – Salzburg. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Continuam cu Palatul Hellbrunn – resedinta a printului arhiepiscop Markus Sittikus (intrarea nu este inclusa). Intregul domeniu a fost construit pentru a-i satisface printului toate ideile si placerea nebuna de a se amuza pe seama invitatilor sai. Un complex sistem de conducte raspandite pe intregul domeniu a permis construirea unor ingenioase fantani arteziene, lacuri artificiale sau grote in interiorul carora puteti admira jocurile de apa. Spre seara sosire in Tirol. Servirea cinei la hotel. Cazare Harmony Hotel Harfenwirt3* Wildschonau sau similar.
Ziua 4 | Kitzbuhel – Grossglockner – Zell am See
Mic dejun. Excursie de 1 zi la cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel – celebra statiune Tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea „PASS THURN (1.274m)” unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Vom urca apoi pe „Grossglockner” – soseaua alpina de la peste 2500m altitudine. Grossglockner nu este numai cel mai inalt munte din Austria (3.798m), dar si unul dintre cele mai inalte piscuri din Alpi. Se pot admira pana in varf toate formele de vegetatie si piscurile inzapezite. Atentie! In varf temperatura coboara pana la cateva grade Celsius chiar si in timpul verii. Continuam apoi ascensiunea pe munte pana aproape de ghetar, unde veti putea admira pe viu „Marmotele din Alpi” sau puteti sa coborati cu trenuletul cu cremaliera pana jos la baza ghetarului si mai departe o expeditie pe ghetar. Ne intoarcem pe acelasi traseu de vis catre statiunea Zell am See – Perla Alpilor Austrieci, unde vom face o bine meritata pauza de cafea inainte de masa de seara. Servirea cinei la hotel. Cazare Harmony Hotel Harfenwirt 3* Wildschonau sau similar.
Ziua 5 | Innsbruck – Pasul Gerlos – Cascada Krimml
Mic dejun. Excursie la Innsbruck – capitala Tirolului, orasul ce a fost de 2 ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarna. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Atractii:Muzeul Ferdinandeum contine cea mai mare colectie de arta gotica din Austria, cu picturi din secolele XIX si XX, arme si armuri medievale. „Goldenes Dachl“ - Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, este construit din tablite de cupru suflate in aur. Hofkirche - Biserica Regala. In partea opusa intrarii se afla Capela de Argint, care are o Madonna de argint. Capela a fost construita in 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand II si al sotiei sale. Timp liber la dispozitie in Innsbruck. Dupa pranz vom vizita Fabrica de Cristale Swarovski de la Wattens. Vizitarea galeriilor Swarovski (Biletul de intrare se achita la fata locului) si timp liber pentru cumparaturi. La Watens, bijuteriile din cristale Swarovski sunt cu pana la 30% mai ieftine decat in magazine. Continuam drumul spre Cascada Krimml – pe soseaua alpina „Gerlosstrasse” prin „Pasul Gerlos (1.630m)”. Popas pentru vizitarea celei mai mari cascade din Europa, situata in inima Parcului National „Hohe Tauern” cu o cadere de la 1.470m pana la 1.090m. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Harmony Hotel Harfenwirt 3* Wildschonau sau similar.
Ziua 6 | Castelele Bavariei: Neuschwanstein & Hohenschwangau
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau optional Excursie la Castelele Bavariei. Pentru inceput vom vizita Castelul Neuschwanstein, care este unul dintre cele mai renumite atractii turistice din Bavaria si Germania. Americanii de la Disney s-au inspirat din acest palat cand au creat Castelul Frumoasei Adormite. Continuam apoi cu vizitarea Castelul Hohenschwangau, locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Seara, intoarcere in Tirol. Servirea cinei la hotel. Cazare Harmony Hotel Harfenwirt 3* Wildschonau sau similar.
Ziua 7 | Tirol - Munchen
Mic dejun. Lasam frumoasa Austrie in urma pentru a incepe o noua descoperire. Aflat pe malurile Isar si in apropiere de Alpi, München este de cateva secole si una dintre destinatiile preferate ale sefilor de state, personalitatilor si vedetelor din lumea filmului si a muzicii. Este unul dintre cele mai frumoase orase din Germania, al treilea ca marime dupa Berlin si Hamburg si un important centru cultural si economic. Acest minunat oras vechi de 800 de ani, capitala Bavariei, este orasul ce gazduieste festivalul faimos in toata lumea, Oktoberfest cel mai mare festival din lume dedicat berii, care aduna anual in jur de sase milioane de participanti. Tur de oras Munchen cu insotitorul de grup: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Transfer la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare Holiday Inn Express Munich City West 3* Munchen sau similar.
Ziua 8 | Munchen
Mic dejun. Zi libera pentru relaxare in Capitala Bavariei sau plimbari pietonale cu insotitorul de grup. Aflat pe malurile Isar si in apropiere de Alpi, München este de cateva secole si una dintre destinatiile preferate ale sefilor de state, personalitatilor si vedetelor din lumea filmului si a muzicii. Aici au venit cel putin o data Napoleon si Maria Callas, Goethe si Rockefeller, Lenin si Ford, Mozart, Caruso, Ibsen, Richard Strauss si multi altii. Max Planck, Werner Heisenberg si Albert Einstein au invatat la scolile de aici, si de aceea Münchenul a fost numit adesea "Perla Europei". Insa Munchen-ul este mai mult decat atat, fiind un important centru cultural cu nenumarate muzee si galerii, un oras verde reprezentat de Gradina Engleza unul dintre cele mai mari spatii verzi urbane din lume, chiar mai mare decat Central Park din New York, patria masinilor BMW si centrul industriei cinematografice Germane.Seara, va recomandam o cina traditionala bavareza la unul dintre numeroasele restaurante din centrul vechi. Cazare hotel Holiday Inn Express Munich City West 3* Munchen sau similar.
Ziua 9 | Munchen - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel si timp liber la dispozitie pentru ultimele vizite si cumparaturi. Va sugeram o vizita la Castelul Nymphenburg. La ora 19:00,transfer la aeroportul din Munchen pentru check-in si imbarcare pe zborul LUFTHANSA LH1654 cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 21:45 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda la ora 00:45 (a doua zi).

Tarife:
-
640 EUR / adult in camera dubla 
- 640 EUR / adult a-3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar         
- 465 EUR / copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti              
- 882 EUR / adult loc in camera single    

Oferta este valabila pentru grup minim 40 persoane.

Servicii incluse

- zbor direct la dus Bucuresti – Viena, compania Austrian
- zbor direct la retur Munchen – Bucuresti, compania Lufthansa
- bagaj de cala inclus pe ambele zboruri
- transport cu autocar local conform programului excursiei
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Austria Trend Bosei 4* Viena sau similar
- 4 nopti cazare cu demipensiune Harmony Hotel Harfenwirt 3* Wildschonau-Tirol sau similar
- 2 nopti cazare cu mic dejun Holiday Inn Express Munich City West 3*Munchen sau similar
- tururi de oras la Viena, Salzburg, Munchen
- ghid local de limba romana la Viena
- excursie la Kitzbuhel – Soseaua alpina Grossglockner Strasse – Zell am See
- excursie la Innsbuck - Cascada Krimml - Fabrica de Cristale Swarovski
- excursie la Salzburg si Palatul Hellbrunn
- insotitor de grup

Servicii neincluse

- taxele de aeroport, combustibil si bagaj de cala: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- taxele de oras, se achita la fata locului: 2.50 Euro/persoana/zi (la hotelul din Tirol)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
- bacsis pentru soferi si ghizi locali

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
- Mayerling – Padurea Vieneza
Tarif: 60 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid local de limba romana, biletele de intrare la Heiligenkreutz & Mayerling
- Castelele Bavariei
Tarif: 80 Euro/persoana si include: transport autocar local, biletele de intrare la ambele castele, taxa de rezervare, insotitor de grup

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew