Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
14.07.2020 865 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 14.07 - 21.07.2020 (8 zile/7 nopti)

Ziua 1 (14.07): BUCURESTI - LONDRA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 11:45 dimineata; plecare spre Londra la ora 13:55, zbor KLM (cu schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire la Londra (Aeroportul International Heathrow) la ora locala 17:10. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Holiday Inn London West 4* (sau similar).
Ziua 2 (15.07): LONDRA
Mic dejun bufet. Tur panoramic de oras cu ghid local. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale (vizite exterioare): Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 3 (16.07): LONDRA
Mic dejun bufet. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita National Gallery (intrarea este gratuita) si National Gallery of Portraits (intrarea este gratuita). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 (17.07): LONDRA - OXFORD & WINDSOR (optional)
Mic dejun bufet. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Oxford si la Castelul Windsor cu autocarul (pret informativ: 65 lire /persoana, minim 25 platitori – intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa). Cazare la acelasi hotel.
Ziua 5 (18.07): LONDRA - PARIS
Mic dejun bufet. Transfer spre aeroport in jurul orei 03:20 dimineata pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Paris. Sosire in Paris (Aeroportul International Charles de Gaulle) la ora locala 08:35. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina” (vizite exterioare): Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Transfer si cazare la hotelul Ibis Paris La Defense Centre 3* (sau similar).
Ziua 6 (19.07): VALEA LOAREI (optional)
Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loarei, locul unde s-a scris istoria Frantei si unde vom vizita castelele Amboise si Chenonceau. Toti regii au iubit aceasta zona cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. Castelul fortificat Amboise este locul in care Leonardo Da Vinci, la invitatia lui Francois I, se stabileste si creeaza opere importante. Castelul Chenonceau a fost supranumit “castelul femeilor”, faima datorata personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta. Pret informativ 140 EUR/persoana, minim 25 platitori – intrarea la cele 2 castele este inclusa. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 7 (20.07): PARIS
Mic dejun. In cursul diminetii, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa-amiaza, vizita in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in Turnul Eiffel pentru a privi Parisul de la inaltime. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 8 (21.07): PARIS - BUCURESTI
Mic dejun urmat de transfer la aeroport in jurul orei 11:30. Imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu decolare la ora locala 15:15. Sosire la Bucuresti la ora 19:10.

Tarife:
-865 Eur /
adult loc in camera dubla
-360 Eur /
supliment camera single

Oferta valabila pentru grup minim 25 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul:
- Bucuresti – Londra (schimbarea cursei la Amsterdam) cu compania KLM;
- Londra – Paris cu compania AIR FRANCE;
- Paris – Bucuresti cu compania AIR FRANCE;
- 7 nopti cazare cu mic dejun: 4 nopti in Londra la hotel 4* si 3 nopti in Paris la hotel 3*;
- transferuri aeroport – hotel – aeroport ;
- tururi de oras cu ghizi locali in Londra si Paris;
- insotitor roman de grup;
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Servicii neincluse

- taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aproximativ 3 EURO/persoana/noapte (se achita personal, la receptia hotelului);
- asigurarea medicala (optionala);
- asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
- bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 35 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie.

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew