Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
17.07.2020 1490 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 17.07 – 22.07.2020 (6 zile / 5 nopti)

Ziua 1 (17.07): BUCURESTI - PARIS - VAGAR - TORSHAVN
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 04:00 dimineata; plecare spre Paris la ora 06:05 cu compania AIR FRANCE. Sosire la Paris la ora locala 08:20 si imbarcare pe cursa ATLANTIC AIRWAYS cu destinatia Insulele Feroe. Decolare la ora 16:50 din Paris si sosire pe aeroportul Vagar, singurul aeroport din Insulele Feroe, la ora locala 18:40. Transfer si cazare in Torshavn (insula Streymoy) la hotel Brandan 4* sau similar. Capitala Torshavn a fost numita dupa renumitul zeu nordic, Thor. Va recomandam vizitarea partii vechi a orasului - Tinganes. Aici se remarca frumoasa cladire a Parlamentului, casele de lemn acoperite cu muschi, vechi de aproape 500 de ani in contrast cu cladirile moderne. Recomandam si vizitarea Muzeului de Arta sau a Casei Nordice, una dintre cele mai importante institutii culturale din Feroe. Torshavn este un oras pitoresc ce se remarca si prin prezenta a numeroase cafenele cochete si restaurante excelente.
Ziua 2 (18.07): TORSHAVN - INSULELE NORDICE - TORSHAVN (170 KM)
Mic dejun. In aceasta zi vom cunoaste o parte din Insulele Nordice ale arhipelagului, un peisaj dominat de munti si stanci dramatice ce se inalta abrupt din ocean. Vom vedea imagini spectaculoase ale insulelor Fugloy, Svinoy, Bordoy si Kunoy. Pe drum ne vom opri in Leirvik unde vom vizita (optional) ruinele unei vechi asezari vikinge. In continuare vom calatori prin tunelul suboceanic care face legatura cu Insulele Nordice. Urmatoarea oprire va fi in Insula Bordoy unde vom vizita orasul Klaksvsik, al doilea oras ca marime din Feroe. Insulele Svinoy si Fugloy se vor vedea de pe insula Bordoy. Cazare in Torshavn la acelasi hotel.
Ziua 3 (19.07): TORSHAVN - INSULA MYKINES - TORSHAVN
Dupa micul dejun vom vizita Mykines, insula situata in extremitatea vestica a arhipelagului. Mykines este un paradis al pasarilor marine, cunoscuta si sub denumirea de “Insula puffinilor” (papagalul de mare). Vom fi surprinsi de numarul impresionant al acestor adorabile pasari care dau un farmec aparte insulei. Este locul ideal pentru a ne relaxa respirand aerul proaspat si bucurandu-ne de linistea acestui loc indepart de orasele aglomorate. Este o insula fara masini si singurul mod de vizitare este “la pas”. Vom avea ocazia sa fotografiem peisaje spectaculoase cu dealuri verzi, faleze abrupte si tarmuri impresionante. Intoarcere in Torsahvn si cazare la acelasi hotel.
Ziua 4 (20.07): TORSHAVN - INUSULA SUDUROY – TORSHAVN (excursie optionala)
Mic dejun. Pentru aceasta zi va propunem o excursie optionala spre insuna Suduroy. Vom calatori cu ferry boat-ul aproximativ 2 ore pana in Suduroy, insula situatata in sudul arhipelagului. Aceasta se remarca prin peisajele montane spectaculoase, satele linistite si pline de culoare, tarmurile stancoase din partea vestica a insulei. Retur in Torshavn si cazare la acelasi hotel.
Ziua 5 (21.07): TORSHAVN - CERCUL DE AUR (SAKSUN, TJØRNUVÍK, GJOGV) - TORSHAVN (180 KM)
Dupa micul dejun vom pleca spre nordul insulei Streymoy si ne vom opri in pitorescul sat Saksun, un satuc traditional amplasat pe malul unei lagune. Din Saksun vom continua calatoria spre nord si ne vom opri la cea mai mare cascada din Feroe, cascada Fossa, cu o cadere a apei in 2 trepte. In continuare vom vizita Tjørnuvík, un sat incantator cu casute acoperite de iarba si muschi iar spre finalul excursiei vom trece in insula Eysturoy si ne vom opri in Gjogv, probabil unul dintre cele mai frumoase sate feroeze. Intoarcere in Torshavn si cazare la acelasi hotel.
Ziua 6 (22.07): VAGAR - PARIS - BUCURESTI
Transfer spre aeroport in jurul orei 07:00 dimineata. Imbarcare pe cursa ATLANTIC AIRWAYS cu decolare la ora locala 10:55 si sosire la Paris la ora locala 14:30. Decolare din Paris la 21:00 si sosire la Bucuresti la ora 00:55.

Tarife:
- 1.490 Eur /persoana (loc in camera dubla, taxe incluse)
- 390 Eur / supliment camera single

Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti - Paris - Vagar si retur cu companiile AIR FRANCE si ATLANTIC AIRWAYS;
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 4* in Torshavn;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport ;
- 3 excursii cu ghid local spre Insulele Nordice, Insula Mykines si Cercul de Aur;
- insotitor roman de grup;
- taxele de aeroport si catering(pot suferi modificari).
- transport local cu autocar dotat cu aer conditionat conform itinerariului;
- transfer cu ferry boat spre Insula Mykines (si retur) si spre Insula Suduroy (si retur);

Servicii neincluse

- asigurarea medicala (optionala);
- asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
- bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 30 EURO/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie.

 EXCURSII SI VIZITE OPTIONALE:
- excursie in insula Suduroy: 110 EURO/persoana (tarif valabil pentru un grup de minim 20 persoane).

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew