Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
16.09.2020 695 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 16.09.2020 (6 zile / 5 nopti)

Ziua 1 (16.09): BUCURESTI – FLORENTA – INSULA ELBA (195 km)
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:00 dimineata, pentru imbarcare pe zborul companiei BLUE AIR spre Florenta, cu decolare la ora 07:00. Aterizare in Florenta la ora locala 08:15 si transfer cu autocarul la portul din Piombino pentru imbarcare pe feribotul spre Insula Elba. Dupa o calatorie de aproximativ o ora cu feribotul, vom sosi in Portoferraio, cea mai mare asezare de pe insula. Transfer cu autocarul si cazare la hotel Paradiso 3* sau similar (descrierea hotelului se afla mai jos, la capitolul “Informatii hotel”). Vom servi la hotel cina cu bauturi incluse (vin si apa).
Ziua 2 (17.09): TURUL INSULEI ELBA (90 km)
Mic dejun la hotel. Impreuna cu ghidul local, vom face azi turul insulei Elba. Vom inconjura insula si vom vizita cateva dintre cele mai pitoresti asezari. Prima oprire este in Marciana, un oras care isi pastreaza structura medievala si este in acelasi timp una dintre cele mai vechi asezari de pe insula. Vom face o oprire si in Chiessi, cel mai vestic punct din itinerariul nostru, precum si in Marina di Campo, un pitoresc orasel de coasta, cu o lunga plaja cu nisip fin. Ultima oprire de azi este in Porto Azzurro, un incantator orasel pescaresc adapostit in golful Mola si dominat de fortareata Longone. Intoarcere la hotel, cina cu bauturi incluse si cazare.
Ziua 3 (18.09): EXCURSIE OPTIONALA LA PORTOFERRAIO SI RESEDINTA LUI NAPOLEON
Mic dejun la hotel. Azi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi in pitorescul oras Portoferraio ale carui cladiri sunt situate pe panta unui deal inconjurat de mare din trei parti. Orasul a fost fondat de romani, iar Cosimo de Medici si succesorii sai au construit aici o fortareata impresionanta, o capodopera a arhitecturii militare, atat de bine realizata, incat era considerata cel mai sigur loc din Mediterana in acele timpuri. Sosirea lui Napoleon pe insula in 1814 a marcat profund istoria si dezvoltarea economica a insulei. Perioada in care Napoleon a guvernat Elba a fost infloritoare pentru insula, acesta punand bazele infrastructurii care sustinea industria exploatarii fierului si realizand o serie de reforme economice. Vom vizita in continuare Villa dei Mulini, fosta resedinta de iarna a lui Napoleon. Intoarcere la hotel si cazare. Vom servi cina cu bauturi incluse la hotel.
Ziua 4 (19.09): EXCURSIE OPTIONALA LA CAPOLIVERI SI LA RESEDINTA DE VARA A LUI NAPOLEON (45 km)
Mic dejun la hotel. Azi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Capoliveri, un frumos orasel medieval situat in varful unui deal, a carui localizare ne permite sa admiram splendidul peisaj al coastei sudice a insulei. Farmecul arhitectural al orasului Capoliveri este dat de piata sa centrala si o retea de strazi inguste, scari si arcade. In continuare vom poposi la cea de-a doua resedinta a lui Napoleon pe insula Elba: Villa San Martino situata in zona rurala a insulei, refugiul sau pe timp de vara. In interiorul muzeului putem admira galeria Demidoff, dintre incaperile sale, cea mai frumoasa fiind cea dedicata victoriei lui Napoleon in Egipt. Intoarcere la hotel, cina cu bauturi incluse si cazare.
Ziua 5 (20.09): TIMP LIBER SAU EXCURSIE OPTIONALA PE MARE
Mic dejun. Azi va propunem o zi de relaxare pe malul marii sau daca doriti sa vedeti mai mult din ceea ce ofera insula Elba, va propunem o calatorie optionala pe mare sau la una din insulele din arhipelag. Cina cu bauturi incluse la hotel.
Ziua 6 (21.09): INSULA ELBA – FLORENTA – BUCURESTI (195 km)
Mic dejun la hotel. Eliberarea camerelor inainte de ora 11:00. Transfer la portul din Portoferraio pentru imbarcare pe feribotul spre Piombino. Sosire la Piombino si transfer la aeroportul din Florenta pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air spre Bucuresti, cu decolare la ora 21:35. Aterizare in Bucuresti la ora 00:40.

Tarife:
- 695 EUR / adult, loc in camera dubla
- 670 EUR / a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar)
- 125 EUR / supliment camera single

Oferta valabila pentru grup de minim 25 persoane.

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti – Florenta – Bucuresti cu compania Blue Air;
- un bagaj de cala de 32kg si un bagaj de mana;
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3* in camera standard;
- 5 cine cu bauturi incluse (¼ sticla de vin si ½ sticla de apa pe persoana);
- transferuri cu autocarul de la aeroport la hotel si retur;
- turul insulei Elba cu ghid local;
- insotitor roman de grup.
- taxele de aeroport (pot suferi modificari);

Servicii neincluse

- cateringul in timpul zborului;
- asigurarea medicala de calatorie (optionala);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 15 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
-
Portoferraio si Resedinta lui Napoleon: 55 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante. Sunt incluse: transportul cu autocarul, ghid local, asistenta in limba romana, biletul de intrare la Villa dei Mulini.
- Capoliveri si Villa San Martino: 55 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante. Sunt incluse: transportul cu autocarul, ghid local, asistenta in limba romana, biletul de intrare la Villa San Martino.

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew