Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
18.06.2020 745 EUR Rezerva acum
16.07.2020 780 EUR Rezerva acum
06.08.2020 780 EUR Rezerva acum
20.08.2020 780 EUR Rezerva acum
10.09.2020 745 EUR Rezerva acum
11.10.2020 745 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 18.06, 16.07, 06.08, 20.08, 10.09, 11.10.2020 (8 zile/7 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI - NISA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 08:00 pentru imbarcare pe zborul direct al companiei TAROM cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora locala 11:40. Transfer in centrul orasului transfer pentru un tur panoramic de oras cu autocarul. Nisa, capitala neoficiala a Coastei de Azur, este un oras cu un patrimoniu arhitectural deosebit. Palate, vile, biserici in stil baroc construite in diferite epoci, gradini frumoase si ingrijite, peisaje de vis ne vor incanta ochii pe parcursul turului panoramic. Transfer si cazare la hotel 3*. Timp liber pentru odihna si plimbari individuale.
Ziua 2: NISA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau plimbari individuale. Va recomandam o plimbare prin orasul vechi, Vieille Ville, zona ce aminteste de eterna Roma – labirintul strazilor inguste, strazile pietruite precum si atmosfera plina de viata. De aici, pe jos, va puteti indrepta spre Colline du Chateau - situl unui vechi castel ce a fost distrus de catre soldatii regelui francez Louis al XIV-lea in anul 1706. Astazi, intregul ansamblu a devenit o oaza de liniste si verdeata, cu copaci seculari si cascade, unde este amenajat un parc ce va ofera liniste, relaxare si privelisti spectaculoase. O atractie obligatorie pentru iubitorii de arta si nu numai este Muzeul Matisse, colectia picturilor expuse aici fiind impresionanta: 68 picturi, peste 400 de schite si desene si peste 56 de sculpturi.In apropierea acestui muzeu se afla Manastirea Notre Dame de Cimiez, un edificiu in stil gotic ce adaposteste obiecte de cult importante. Un alt obiectiv ce merita vizitat este catedrala ortodoxa rusa Saint Nicolas. Inspirata de stilul moscovit, catedrala are un decor bogat decorat cu multe icoane ornamentale si picturi murale. Cazare la hotel 3*.
Ziua 3: NISA - CANNES (excursie optionala)
Mic dejun continental. Optional, excursie de jumatate de zi la Cannes pe parcursul careia vom vizita faimosul oras situat intr-un peisaj feeric, marginit de apele limpezi ale Mediteranei si de versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup, admirand Palatul Festivalurilor si Aleea Starurilor, Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si yachturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach. Tarif informativ: 40 EURO/ persoana (minim 20 participanti). Dupa-amiaza, intoarcere la hotel.
Ziua 4: NISA – MONTE CARLO – NISA (excursie optionala)
Mic dejun. Optional, astazi va invitam in orasul luxului si elegantei, Monte Carlo. Ne vom bucura de un tur panoramic de oras pe parcursul careia vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul traseu pentru circuitul de Formula 1 Grand Prix si Cazinoul din Monte Carlo. Vom avea timp liber in zona in care se afla Palatul Princiar. Resedinta Printului de Monaco, construita in 1191 ca fortareata genoveza, a fost luata de familia Grimaldi in 1297. Zona este atat de frumoasa incat vom considera ca am evadat in paradis. La intoarcere ne vom opri in satucul cocotat pe munte, Eze. Construit in intregime din piata, Eze se inalta la 427m deasupra marii si vorbeste lumii despre timpuri apuse cand locuitorii isi observau inamicii venind pe mare si se refugiau aici pentru a scapa de pericol. Doritorii pot vizita vestita fabrica de parfumuri, Fragonard. Seara, revenim in Nisa pentru cazare la hotel 3*.
Ziua 5: NISA - ST TROPEZ (excursie optionala)
Mic dejun. Optional, croaziera la St Tropez. Calatoria pe mare dureaza 2h, iar pe parcurs vom putea admira proprietati celebre, dar si peisajele de vis pentru care este recunoscuta Coasta de Azur. St Tropez este o fosta asezare pescareasca, facuta celebra de Brigitte Bardot la mijlocul secolului trecut si de celebritatile si milionarii care isi petrec vacanta aici. Ne vom bucura de cateva ore libere pentru a explora micuta statiune si principalele ei atractii: Citadela orasului cu al ei Muzeu de Istorie Maritima, portul si Muzeul Jandarmeriei, cunoscuta cladire din filmele cu Louis de Funes. Revenim in Nisa cu vasul de croaziera in jurul orei 19:00. Tarif informativ: 90 EURO/ persoama (minim 20 participanti).
Ziua 6: NISA – SAINT PAUL DE VENCE (excursie optionala)
Dupa micul dejun, va propunem o excursie optionala la Saint Paul de Vence. Este unul din cele mai frumoase orasele fortificate de pe Coasta de Azur. Istoria sa incepe in 1388, atunci cand Nisa este cedata Savoiei si Saint Paul devine localitate de granita si este fortificata. Mai tarziu, oraselul devine un magnet pentru staruri de cinema si artisti, in prezent fiind recunoscut ca important centru al artelor si culturii. Tarif informativ: 35 EURO/ persoama (minim 20 participanti). Dupa amiaza revenim in Nisa si va recomandam o plimbare de seara pe renumita Promenade des Anglais. Cazare la hotel 3*.
Ziua 7: NISA
Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o vizita la Piata de flori, o plimbare printre tarabe cu suveniruri, fructe, legume, sapunuri artizanale si, bineinteles, flori. Dupa o scurta pauza de cafea la una din terasele, ne vom indrepta spre renumitul hotel Negresco. Fondat de catre un compatriot si inaugurat in 1913, acest hotel este o capodopera arhitectonica, una din piesele de valoare ce merita admirate fiind splendidul candelabru Baccarat cu 16309 cristale. Dupa amiaza poate fi dedicata cumparaturilor. Cazare la hotel 3*.
Ziua 8: NISA - BUCURESTI
Mic dejun. La ora 09:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom. Decolare la ora 12:25 si sosire la Bucuresti la 15:45.

Tarife:
plecare: 18.06
-
745 Eur / adult loc in camera dubla
- 720 Eur / adult a 3-a persoana in camera dubla        
- 550 Eur /  copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti
plecari: 16.07, 06.08, 20.08
-
780 Eur / adult loc in camera dubla
- 755 Eur / adult a 3-a persoana in camera dubla        
- 550 Eur /  copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti (plecarile din 16.07, 06.08)
- 700 Eur / copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti (plecarea din 20.08)
plecare: 10.09, 11.10
-
745 Eur / adult loc in camera dubla
- 720 Eur / adult a 3-a persoana in camera dubla        
- 550 Eur /  copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti
Supliment camera single: 325 Eur

Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul (cursa directa) Bucuresti – Nisa si retur cu compania TAROM;
- 7 nopti cazare cu mic dejun continental la hotel 3*;
- tur panoramic de Nisa de jumatate de zi;
- transferuri aeroport – hotel – aeroport;
- insotitor roman de grup;
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Servicii neincluse

- taxa de oras impusa de autoritatile locale din Nisa: 1.5 EURO/persoana/zi (se achita personal, la receptia hotelului);
- asigurarea medicala de calatorie (optionala);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 EURO/persoana – se practica in Franta, se achita la sosirea in tara de destinatie;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

EXCURSII OPTIONALE (preturi informative, minim 20 persoane):
-
Cannes: 45 EURO/ persoana – excursie de jumatate de zi (transport autocar si insotitor roman de grup).
- Croaziera la St Tropez: 90 EURO/ persoana - excursie de o zi (transport vaporas si insotitor roman de grup).
- St Paul de Vence: 45 EURO/ persoana – excursie de jumatate de zi (transport autocar si insotitor roman de grup).
- Monaco & Eze: 90 EURO/ persoana – excursie de o zi (transport autocar si insotitor roman de grup).

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew