Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
22.07.2020 1199 EUR Rezerva acum
19.08.2020 1199 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 22.07; 19.08.2020 ( 13 zile / 12 nopti )

Ziua 1 | BUCURESTI – GENT - BRUGES
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:40 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companie TAROM RO371 cu destinatia Bruxelles. Decolare la ora 07:40 si sosire pe aeroportul din Bruxelles la ora 09:30. Plecam catre Gent - „perla Flandrei”, oras cu puternice accente flamande, canalele romantice, stradute medievale, catedrala, muzee. Apoi ne indreptam catre  pitorescul Bruges, supranumit si “Venetia Nordului”, fosta capitala a Culturii Europene in 2002. Vizitam vechiul centru istoric, a carui frumusete si conservare deosebita i-a adus protectia sub patrimoniul UNESCO: Palais Provincial, Catedrala Notre Dame - ce adaposteste statuia Fecioarei Maria din marmura alba care a fost creata de marele Michelangelo. Cazare hotel Radisson Blu Hotel 4* sau similar Bruges.
Ziua 2 | BRUGES - LONDRA
Mic dejun. Plecam catre Calais unde traversam cu feribotul catre Dover pentru a ajunge la Londra. Welcome to London! Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri, dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Tur panoramic Londra: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei, Catedrala St. Paul, Millenium Bridge, Turnul Londrei. Seara, va sugeram o plimbare in Leicester Square, o zona pietonala foarte apreciata, de londonezi si turisti in egala masura, pentru multitudinea restaurantelor, barurilor si mai presus de toate a teatrelor. Amplasarea pietei Leicester este foarte interesanta: este situata la distanta egala (aprox. 370 m) de Trafalgar Square la nord, Piccadilly Circus la est, Covent Garden la vest si Cambridge Circus la sud. Trecand din Leicester Square spre Piccadilly Circus avem acces la cele mai apreciate si renumite artere comerciale ale Londrei – Regent Street si Oxford Street. Cazare hotel Ibis London Wembley 3* sau similar Londra.
Ziua 3 | LONDRA
Mic dejun.Continuam vizitarea Londrei cu un tur pietonal care ne poarta pasii pe langa Abatia Westminster - un model de arhitectura medievala la scara uriasa, locul ceremoniilor regale si Palatul Parlamentului - locul unde se afla cele doua camere ale Parlamentului Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord: Camera Lorzilor si Camera Comunelor. El este flancat de doua turnuri inalte de aproximativ o suta de metri, Victoria Tower si celebrul turn cu ceas, Big Ben. Apoi ne indreptam catre Palatul Buckingham cea mai cunoscuta resedinta din Londra, resedinta Reginei. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau cumparaturi la celebrul magazin “Harrods” – magazinul favorit al Majestatii Sale, Regina Marii Britanii. Cazare hotel Ibis London Wembley 3* sau similar Londra.
Ziua 4 | LONDRA – WINDSOR – OXFORD - LIVERPOOL
Mic dejun. Ne incepem ziua cu un prim popas la Windsor. Aici se poate vizita Castelul Windsor - resedinta familiei regale de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala, incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. Se mai poate admira Capela St. George – un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei (Order of the Garter) – cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic infiintat in anul 1348 de Edward III. Continuam cu Oxford locul unde se imbina romantismul orasului medieval cu vitalitatea centrului universitar international, aici fiind localizata Universitatea Oxford, aflata in fruntea clasamentelor universitatilor din intreaga lume. Vizitam din exterior renumitul Colegiu si Catedrala. Excursia continuua catre Liverpool – orasul legendarei trupe Beatles. Tur panoramic. Principalele atractii: Centrul Cultural al orasului cu muzeele si galeriile de arta, Muzeul Maritim, galeriile si Expozitia Beatles. Invitam pasionatii Beatles sa descopere Cavern Club – locul in care diferiti muzicieni canta piese din repertoriul celebrei trupe. Cazare hotel Aloft Liverpool 4* (plecarea din 22.07) / hotel Crown Plaza Liverpool – John Lennon Airport 4* (plecarea din 19.08) sau similare Liverpool.
Ziua 5 | LIVERPOOL - HOLYHEAD - DUBLIN
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, continuam turul in Liverpool cu vizitarea celor doua catedrale ale orasului si Albert Dock. Plecare catre Holyhead, transfer in port pentru imbarcarea pe feribot. Croaziera Holyhead - Dublin. Bine ati venit in Dublin – o moderna metropola, cu o arhitectura deosebita ce imbina idilic elementele moderne cu cele medievale tipic irlandeze. Tur de oras panoramic si transfer la cazare, hotel Maldron Newlands Cross 3* (plecarea din 22.07) / hotel Red Cow Moran 4* (plecarea din 19.08) sau similare Dublin.
Ziua 6 | DUBLIN
Mic dejun. Tur de oras Dublin cu ghid local. Vom descoperi prima data partea de nord a orasului unde putem admira adevarate monumente arhitectonice: GPO (General Post Office), O’Connel Street, Custom House, Phoenix Park - cel mai mare parc public din Europa. Ne indreptam in partea de sud, un pic mai sofisticata: Georgian Square, Merrion Square – unde se gaseste casa lui Oscar Wilde. Nu departe de aici se afla celebrul Trinity College si Castelul Dublin. Dupa turul de oras timp liber la dispozitie in Dublin. Va sugeram o vizita la Old Jameson Distillery, situata in inima vechiului Dublin (biletele se achita la fata locului). Pe vremuri a fost cel mai important centru de distilare din Irlanda. Renovat in anul 1998, acum gazduieste un adevarat “Muzeu al Whiskey-ului” unde va vor fi dezvaluite aproape toate secretele whiskey-ului irlandez. Un adevarat spectacol audio-vizual va va introduce in istoria acestui adevarat “spirit” irlandez. Totul culmineaza cu o vizita in “Jameson Bar” unde veti fi invitati sa degustati un pahar de Jameson Whiskey. Inainte de plecare, scurt popas la magazinul de suveniruri. Va sugeram o vizita si la fabrica de bere Guinness (biletele se achita la fata locului). Celebra fabrica este cea mai mare din Europa si a fost inaugurata in anul 1904. Astazi gazduieste o expozitie dedicata berii Guinness. Veti fi martorii intregului proces de fabricatie a berii. Expozitia prezinta si strategia de marketing prin care berea a ajuns sa fie vanduta in prezent in peste 150 de tari. Turul se termina la etajul 7 in “Gravity Bar” unde veti degusta un pahar de bere Guinness. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Maldron Newlands Cross 3* (plecarea din 22.07) / hotel Red Cow Moran 4* (plecarea din 19.08) sau similare Dublin.
Ziua 7 | DUBLIN - BELFAST – CAPITALA IRLANDEI DE NORD
Mic dejun. Ziua de azi o vom dedica capitalei Irlandei de Nord – Belfast. Tur de oras cu ghid local. Initial a fost doar un satuc cu o trecere peste gura unui rau, inconjurat de terenuri fertile. Nu le-a luat insa mult piratilor si talharilor sa realizeze ca aici era un golf adanc si un loc de adapost de furtunile Atlanticului de Nord, loc potrivit si pentru reparatii. De la aceste inceputuri umile, localnicii harnici au dezvoltat o industrie a constructiei navelor, iar restul e istorie. Astazi capitala administrativa a Irlandei de Nord, Belfastul este un important port, un oras industrial si un modern centru universitar si locul unde a fost construit Titanicul. Este punctul de intalnire a culturilor britanice si irlandeze. Orasul exprima un aer de optimism, cu noi hoteluri, baruri, restaurante si magazine. Daca ati auzit ca patronii barurilor si restaurantelor intampina fiecare client ca pe un vechi prieten, sa stiti ca este adevarat. Localnicii au placerea de a chestiona turistii si de a le impartasi istoria lor. In muzeul de istorie al localitatii pot fi admirate mai multe antichitati interesante, precum si tezaurul Invincibilei Armada. Dupa turul de oras timp liber la dispozitie in care se mai poate vizita Castelul Belfast, Catedrala St. Ana, Gradina Botanica, Opera din Belfast sau Titanic Experience - un muzeu interactiv situat pe locul constructiei Titanicului, devenit una din atractiile majore ale orasului. Cazare hotel Holiday Inn Express Belfast City Queens Quarter 3* sau similar Belfast.
Ziua 8 | BELFAST – LARNE - GLASGOW
Mic dejun. Plecare catre Larne, transfer in port pentru imbarcarea pe feribot. Croaziera Larne-Cairnryan. Ne indreptam catre Glasgow. Descoperim orasul impreuna cu insotitorul de grup intr-un tur de oras panoramic si pietonal. Glasgow este considerat una dintre cele mai excitante si frumoase destinatii ale Europei, combinand energia si rafinamentul unui mare oras international. Ca un fost oras al arhitecturii si design-ului din Marea Britanie, Glasgow ofera o serie de cladiri fascinante in cele mai variate stiluri arhitectonice. Cazare la hotel Ibis Glasgow Centre 3* (plecarea din 22.07) / hotel Campanile Glasgow 3* (plecarea din 19.08) sau similare.
Ziua 9 | GLASGOW – EDINBURGH
Mic dejun. Dedicam aceasta zi capitalei Scotiei, orasul Edinburgh. Tur de oras cu ghid local. Cunoscut si sub numele de „Atena Nordului”, orasul adaposteste Parlamentul Scotian restabilit in anul 1999. Este un oras fascinant, inscris pe lista patrimoniului mondial UNESCO in 1995. In Edinburgh veti aprecia contrastul dintre “Orasului Nou” georgian, cu strazile sale largi, aliniate si pietele elegante si “Orasul Vechi” medieval. Royal Mile reprezinta “coloana vertebrala” a vechiului cartier, ce se regaseste intre Palatul Holyrood House si Castelul Edinburgh, care domina orasul de pe stanca la o inaltime de 400 picioare. Aici se afla bijuteriile coroanei Scotiei si “Piatra Dinastiei”, acum din nou in Scotia, unde ii este locul.Seara, intoarcere in zona Glasgow. Cazare la hotel Ibis Glasgow Centre 3* (plecarea din 22.07) / hotel Campanile Glasgow 3* (plecarea din 19.08) sau similare.
Ziua 10 | GLASGOW – YORK - LEEDS
Mic dejun. Excursia continua spre York, cel mai frumos oras din Nordul Angliei, cu stradute inguste, ziduri de aparare, muzee si biserici semete. Descoperim orasul incepand cu principala atractie, magnificul York Minster (Catedrala si Biserica Metropolitana Sf. Petru), cea mai mare biserica medievala din nordul Europei, celebra mai ales pentru cele 120 de vitralii pictate. Intram pe straduta medievala Stonegate, marginita de magazine de antichitati si moderne, si ajungem in zona comerciala Shambles si la vestigiile vechiului castel. Unele cladiri de pe Shambles dateaza din secolul al XIV lea, si sunt incadrate in rame de lemn, dovezi ale macelarilor care au trait aici si le foloseau pentru depozitarea carnii. Ne imbarcam in autocar si transfer la cazare in zona Leeds. Cazare hotel Clayton 4* sau similar Leeds.
Ziua 11 | LEEDS – CAMBRIDGE - LONDRA
Mic dejun. Dimineata plecare spre Londra. Pe drum vom vizita orasul universitar Cambridge. Orasul este cunoscut pentru Universitatea Cambridge, a doua ca vechime din Anglia dupa Oxford. Aceasta universitate a fost fondata in anul 1209 de studentii si profesorii fugiti de la Oxford din cauza ostilitatii locuitorilor care nu au inteles la inceput utilitatea sistemului educational. Ajungem in Londra unde, daca timpul permite, va recomandam ultimele vizite pentru cumparaturi. Cazare hotel Ibis London Wembley 3* sau similar Londra.
Ziua 12 | LONDRA - BRUXELLES
Mic dejun. Transfer in port pentru a traversa cu feribotul Canalul Dover catre Calais. Drumul continua catre Bruxelles, capitala Belgiei. Oras multicultural si multilingv, sediu al Parlamentului European si al Comisiei Europene Bruxelles este un amestec de vechi si nou, de traditional si international, de stradute inguste si bulevarde largi, regalitate si democratie. Astfel Bruxelles o capitala cu totul si cu totul speciala ce poate aspira cu usurinta la titlul de capitala de facto a Europei. Cazare hotel NH Brussels Louise 4* sau similar.
Ziua 13 | BRUXELLES - BUCURESTI
Mic dejun. Incepem ziua cu un turde oras Bruxelles: Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justitie, Platoul Heysel. Apoi facem o incursiune pe strazile din centrul orasului unde se afla  Catedrala St. Michel - o bijuterie a arhitecturii gotice datand din secolul XIII, Piata Spaniei, Manneken Pis – mica statuie de bronz reprezinta simbolul orasului, Grand Place - impresionanta piata medievala, una dintre cele mai frumoase din Europa inconjurata de cladiri cu vechimea de 300 de ani, Primaria, Galeriile St. Houbert - galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul XIX. Timp liber la dispozitie pana la momentul transferului la aeroport pentru zborul companiei TAROM RO374 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:40 si sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 23:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife: 
- 1.199 Eur / adult loc in camera dubla 
- 799 Eur / copil 2 - 11,99 ani in camera cu 2 adulti 
- 1.635 Eur / adult loc in camera single 

Oferta este valabila pentru grup de 44 persoane

Servicii incluse

- zbor direct Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti, Compania TAROM
- cazare 12 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 1 noapte cazare in Bruges la hotel Radisson Blu 4* sau similar
- 3 nopti cazare in Londra la hotel Ibis London Wembley 3* sau similar
- 1 noapte cazare in Liverpool la Aloft Liverpool 4* (plecarea din 22.07) / hotel Crown Plaza Liverpool – John Lennon Airport 4* (plecarea din 19.08) sau similare
- 2 nopti cazare in Dublin la hotel Maldron Newlands Cross 3* (plecarea din 22.07) / hotel Red Cow Moran 4* (plecarea din 19.08) sau similare
- 1 noapte cazare  in Belfast hotel Holiday Inn Express Belfast City Queens Quarter 3* sau similar
- 2 nopti cazare in Glasgow la hotel Ibis Glasgow Centre 3* (plecarea din 22.07) / hotel Campanile Glasgow 3* (plecarea din 19.08) sau similare.
- 1 noapte cazare in Leeds la hotel Clayton 4* sau similar
- 1 noapte cazare in Bruxelles lahotel NH Brussels Louise 4* sau similar
- transport cu autocar propriu conform programului
- ghizi locali la Dublin, Belfast, Edinburgh
- bilet de feribot Calais – Dover
- bilet de feribot Holyhead - Dublin
- bilet de feribot Larne – Cairnryan
- bilet de feribot Dover - Calais
- tururi de oras la: Londra, Liverpool, Dublin, Belfast, Glasgow, Edinburgh, York, Bruxelles
- vizitele si excursiile cuprinse in program: Windsor, Oxford, Cambridge
- tururi pietonale cu insotitorul de grup
- taxe autostrazi si parcari incluse
- ghid roman insotitor

Servicii neincluse

- taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- taxe de oras (se achita local la receptia hotelurilor)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
- bacsis pentru soferi si ghizi locali

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew