Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
06.03.2019 450 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 06.03 – 11.03.2019 (6 zile/5 nopti)

ZIUA 1: BUCURESTI – ROMA
Intalnire la ora 08:20 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 10:20. Sosire la aeroportul Fiumicino din Roma la ora locala 11:30. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel Archimede 4* standard local (in opinia agentiei 3* standard international) sau similar din lantul RAELI www.raeli.net.
ZIUA 2: ROMA – VIZITA OPTIONALA LA VATICAN Mic dejun la hotel. Zi libera dedicata vizitelor, dupa preferinte. Optional, se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Pret informativ: 55 EURO/persoana, minim 20 platitori. Seara va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Cazare in Roma.
ZIUA 3: ROMA – EXCURSIE OPTIONALA LA FLORENTA Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Pret informativ: 100 EURO/persoana, minim 20 platitori. Seara intoarcere la Roma, cazare la acelasi hotel.
ZIUA 4: ROMA – EXCURSIE IN INSULA CAPRI (OPTIONAL) Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului. Pret informativ: 125 EURO/persoana, minim 20 participanti. Cazare in Roma.
ZIUA 5: ZI LIBERA IN ROMA SAU EXCURSIE LA TIVOLI Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Gradinile Tivoli. Pret informativ: 65 EURO/ persoana, minim 20 participanti.
ZIUA 6: ROMA – BUCURESTI Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 15:30.

Tarif:
450 EUR / persoana (loc in camera dubla)
485 EUR / a treia persoana in camera dubla (adult sau copil)

Supliment camera single: 180 EUR / persoana

Nota: camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere

Oferta valabila pentru grupa minim 25 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti – Roma – Bucuresti cu compania TAROM;
- 5 nopti cazare cu mic dejun in Roma, hotel 4*standard local (echivalent 3* standard international) din lantul RAELI, situat central, Gara Termini
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- tur de oras in Roma cu autocar si ghid local
- intrarile la obiectivele mentionate in program
- insotitor roman de grup
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2018. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii neincluse

- taxele hoteliere locale: 6 EUR /noapte/persoana in Roma (se achita personal, la receptia hotelului)
- asigurarea medicala de calatorie (optionala, dar recomandata)
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew