Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
30.11.2019 240 EUR Rezerva acum
07.12.2019 240 EUR Rezerva acum
14.12.2019 230 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 30 Noiembrie, 07 Decembrie si 14 Decembrie (6 zile / 5 nopti)

Ziua 1
Bucuresti – Budapesta Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta. Seara, optional, Budapesta by night, tur panoramic si croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
Ziua 2 Budapesta – Viena – Praga Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez si emblematicele sale cladiri: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbarepietonala in centrul istoric la Pietele de Craciun din Maria – Theresien Platz, Stephansplatz si celebra Christkindlmarkt am Rathausplatz ( Piata de Craciun de la Primarie). Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar. Detalii pe www.hotelduo.cz
Ziua 3 Praga – Orasul de Aur & Magia Pietelor de Craciun Mic dejun. Turul Orasului de Aur, sau incursiunea la pas prin istoria Pragai, incepe in Hradcany cu Castelul Praghez–odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lume si Catedrala Sf. Vitus-cel mai important lacas religios din Cehia. Dupa un popas la Piata de Craciun de aici vom cobora in Mala Strana (Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Timp liber pentru pranz si vizitarea Pietei de Craciun unde puteti gusta Pražská Šunka (sunca de Praga), Klobasa (carnati), Palačinky (clatite) sau cunoscutul colac...Trudelnik insotite de Svařák (vin fiert), Medovina (hidromel) sau... bere ceheasca. Seara, optional, Cina cu program folcloric si muzica traditionala. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar.
Ziua 4 Praga – Excursie la Dresda & cea mai veche Piata de Craciun din Germania Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Numita si Elbflorenz ("Florenta de pe Elba"), capitala Saxoniei va va surpinde prin eleganta restauraredupa ce a renascut din propria cenusa dupa bombardamentele aliate din 1945. Tur pietonal pentru a descoperi emblematicele monumente ale orasului : Zwinger, Fraunkirche, Semper Opera si desigur Dresden Striezelmarkt, cea mai veche piata de Craciun din Germania. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Seara, timp liber la Piata de Craciun din Praga. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar.
Ziua 5 Praga – Bratislava - Budapesta Mic dejun. Plecare spre Slovacia. Poposim in Bratislava unde vom vizita Centrul istoric dominat de Bratislava Hrad, cu Catedrala de incoronari Sf. Martin, Michalska Brana, Palatul Primatial si Hlavné námestie ( Piata Mare) cu vizitarea Pietei de Craciun unde vom gasi produse traditionale si delicatese culinare locale precum Cigánska pečienka (carne de porc sau pui prajita, acoperita cu ceapa la gratar si mustar), Lokše (clatite de cartofi umplute cu untura de gasca, mac sau varza), Varené vino (vin fiert), Punč (punch cu alcool) si Hriatô (slibovita cu untura topita). Dupa pranz se contiuna spre Ungaria. Sosire in Budapesta unde vom face un tur panoramic si vom poposi in Piata Vorosmarty pentru vizitarea Pietii de Craciun. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta. Optional, cina de bun ramas cu muzica, dansuri si vin din belsug in ambianta unica de la Borkatakomba din labirintul de crame din Budafok. Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
Ziua 6 Budapesta – Bucuresti Mic dejun. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
Plecare 30 Noiembrie, 07 Decembrie

240 Eur / adult in camera dubla
240 Eur / al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar
190 Eur / copil 2-11.99 ani cu 2 adulti in camera
320 Eur / adult in camera single

Plecare 14 Decembrie
230 Eur / adult in camera dubla
230 Eur / al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar
180 Eur / copil 2-11.99 ani cu 2 adulti in camera
314 Eur / adult in camera single

Oferta este valabila pentru grup minim 40 persoane

Servicii incluse

- Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau Budapesta sau similar
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Duo 4* Praga sau similar
- Tur de oras Viena
- Tur de oras Praga
- Tur de oras Bratislava
- Tur panoramic Budapesta
- Vizitarea Pietelor de Craciun de la Praga, Viena, Budapesta si Bratislava
- Ghid roman insotitor din partea agentiei

Servicii neincluse

- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew