Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
01.05.2019 165 EUR Rezerva acum
13.06.2019 165 EUR Rezerva acum
17.07.2019 165 EUR Rezerva acum
14.08.2019 165 EUR Rezerva acum
18.09.2019 165 EUR Rezerva acum
29.11.2019 165 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 29.11.2019 (1 Decembrie) (5 zile/4 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI – ISTANBUL (650 km) Intalnire in Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 05:00, pe traseul Bucuresti – Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne – Istanbul. Vom ajunge in Istanbul in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la Mekke Hotel Istanbul 3* sau similar.
Ziua 2: ISTANBUL Mic dejun. Tur de oras pietonal cu insotitorul de grup in cartierul vechi: Moscheea Albastra - construita in secolul al XVIIlea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia - cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa curerirea Constantinopolului in anul 1453; Hipodromul antic – locul unde se organizau curse de care si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative  precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delfi, fantana lui Wilhelm II. Turul se incheie pe malul Bosforului si langa Podul Galata si in continuare recomandam vizita in Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de  magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici  totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la  covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica). Cazare la  acelasi hotel.
Ziua 3: PALATUL DOLMABAHCE SI PIATA TAKSIM Dupa micul dejun, pornim impreuna cu ghidul insotitor din partea agentiei spre Dolmabahce, ultima resedinta a sultanilor si a parintelui statului turc, Mustafa Kemal Ataturk. Palatul este amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. In continuare ne vom deplasa in Piata Taksim, in centrul orasului, unde se afla Monumentul Independentei, ridicat in memoria lui Ataturk, fondatorului Republicii Turcia. Transportul se va realiza cu tramvaiul (pret informativ 10 lire turcesti). Intoarcere la acelasi hotel. Timp liber la dispozitie.
ZIUA 4: CROAZIERA PE MAREA MARMARA LA INSULA PRINTULUI (optional) Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional: Croaziera pe Marea Marmara la Insula Printului – Buyukada. Include transport cu tramvaiul pana la port, bilet de vapor, masa de pranz, turul insulei cu trasura, insotitor de grup. Dupa amiaza intoarcere la hotel (Tarif informativ: 55 EUR/persoana pentru un grup minim de 25 persoane).
ZIUA 5: ISTANBUL – EDIRNE – BUCURESTI (650 km) Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecam spre casa. Oprire in Edirne pentru vizitarea moscheii Selimiye, capodopera lui Mimar Sinan, cel mai mare arhitect turc. Sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si trafic.

Tarif:
165 EUR / persoana (loc in camera dubla)
145 EUR / a 3a persoana in camera dubla (adult)
125 EUR / copil 2 – 9.99 ani in camera cu 2 adulti

Supliment camera single: 100 EUR

Oferta este valabila pentru grup minim 40 persoane

Servicii incluse

- transport cu autocar (standard international) conform itinerariului
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Istanbul
- tur de oras in Istanbul
- vizitarea Pietei Taksim si a Palatului Dolmabahce (intrarea nu este inclusa)
- insotitor roman de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (optionala – recomandata)
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5 EUR / persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew