Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
20.10.2019 739 EUR Rezerva acum
03.11.2019 739 EUR Rezerva acum
24.11.2019 739 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 20.10; 03.11; 24.11 – Vacanta de Sf. Andrei & 1 Decembrie

Ziua 1 | BUCURESTI – ATENA Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la biroul de informatii, la ora 14:30 pentru imbarcare pe zborul TAROM RO273 cu destinatia Atena. Decolare la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05, ora locala. Transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check-in. Cazare hotel Blue Sea Alimos 4* sau similar. Detalii pe http://www.bluesea.com.gr/
Ziua 2 | ATENA Mic dejun. Suntem in capitala Greciei, locul de nastere al democratiei si leaganul civilizatiei moderne. Tur panoramic de oras Atena: Stadionul Panateneean Callimarmaron, Templul lui Zeus Olimpianul, Piata Syntagma cu Palatul Parlamentului si celebrii evzoni, "Trilogia neoclasica" (Universitatea, Academia și Biblioteca Naționala), Piata Omonia si, cum nici o vizita in Atena nu este completa fara Acropole, o vom vizita impreuna cu ghidul local (biletul de intrare se achita la fata locului). Cele mai importante monumente sunt din secolul de aur al lui Pericle (sec. Al-V-lea i.Hr.): Propileele, templul Athenei Nike (Athena Victorioasa), Erehteionul – elegantul templu al Cariatidelor si desigur Parthenonul - cel mai mare si cel mai important monument al civilizatiei grecesti care inca din antichitate a impresionat prin rafinamentul arhitectural si prin proportiile sale perfecte. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, magazine si restaurante traditionale. Transfer in portul Pireu, pentru imbarcare la bordul vasului de croaziera Celestyal Crystal.Indeplinirea formalitatilor de imbarcare si check-in la bordul vasului. Vasul paraseste portul in jurul orei 16:00 si va naviga spre Istanbul. Noapte la bord in tipul de cabina ales / pensiune completa si pachet de bauturi allinclusive. www.celestyalcruises.com/en/cruise-ship-celestyal-crystal.
Ziua 3 | ISTANBUL Mic dejun.Continuamnavigarea pe apele Marii Egee spre Istanbulunde vom ajunge in jurul orei 15.30. Istanbul, este un oras exotic si una din cele mai fascinante destinatii turistice din lume.Odinioara capitala Imperiului Roman de Rasarit, Istanbul a fost si centrul imensului Imperiu Otoman. Locurile emblematice includ Sfanta Sofia, candva cea mai mare biserica a crestinatatii, Moscheea Albastra cu ceramica sa de Iznik, Palatul Topkapi si comorile sultanilor, Biserica Chora - cu mozaicurile sale bizantine si Marele Bazar, experienta suprema de shoping. Timp liber la dispozitie in Istanbul. Noapte la bord in tipul de cabina ales / pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.
Ziua 4 | ISTANBUL Mic dejun.Excursie de jumatate de zi in Istanbul: Croaziera pe Bosfor si Marele Bazar: Cliseul orasului de pe doua continente isi merita pe deplin faima, in cazul Istanbulului. Iar o croaziera pe Bosfor, intre Europa si Asia, este fara egal. Veti naviga cu vas privat pe apele albastre ale Bosforului, de-a lungul si de-a latul astfel incat sa puteti admira orasul si orizontul sau din ambele unghiuri. Pe masura ce vasul isi va urma calea printre navele traditionale de pescuit si feriboturi, veti vedea aceasta punte intre Orient si Occident. Veti fi atrasi de fermecatorul palat Dolmabahçe din secolul al XIX-lea si fostul palat otoman din Çırağan, acum un hotel de lux, pe malul raului european. Iar in partea asiatica, resedinta de vara a sultanilor, Palatul Beylerbeyi, precum si cetatea medievala a castelului anatolian si magnifica vila Kanlica. Apoi, la intoarcerea pe uscat, va veti dezmorti picioarele cu o plimbare in labirintul Marelui Bazar unde o oferta de nenumarate produse va asteapta sa negociati si de unde desigur va puteti procura suveniruri. La ora 20:00 vasul va parasi Istanbul indreptandu-se spre Canakkale. Noapte la bord in tipul de cabina ales / pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.
Ziua 5 | CANAKKALE Mic dejun. Navigam pe anticul Helespont, stramtoarea Dardanele, care impreuna cu Bosforul leaga Marea Neagra prin Marea Marmara de Marea Mediterana si dimineata ancoram in portul Canakkale. Orasul este plin de asociatii mitologice. Helespont se numeste asa pentru ca aici s-a inecat Helle, fiica lui Athamas, cand a cazut de pe berbecul cu lana de aur. Iar din Abydos, oras situat spre nord, era Leandru cel care inota in Helespont in fiecare noapte pentru a-si vedea dragostea, Hero. In apropiere sunt ramasitele Troiei antice, imortalizate de Homer in poemul sau epic Iliada si scoase la lumina de arheologul german Schliemann. Aici poti pasi printre ruinele care au fost martore la una din cele mai mari batalii din mitologia greaca - Razboiul Troian - si intalnesti copia celebrului Cal Troian! In Canakkale cele mai multe dintre cladiri au fost reconstruite dupa cutremurul din 1912, iar cele cateva locuri de interes sunt usor accesibile de pe doc. Traversand stramtoarea cu feribotul spre Peninsula Gallipoli puteti explora plajele, memorialele si cimitirele care amintesc ororile campaniei din 1915 din primul razboi mondial. In jurul orei 17:00 vasul va naviga spre Volos. Noapte la bord in tipul de cabina ales / pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.
Ziua 6 | VOLOS Mic dejun.Dimineata ancoram in Volos - taramul mitic al lui Iason si al Argonautilor. Volos este al treilea cel mai mare port din Grecia, cu deschidere la Golful Pagasitic, si capitala regiunii Magnesia. Orasul este unul dintre cele mai frumoase si atragatoare din Grecia iar o plimbare in inima orasului, zona pietonala Argonafton, va duce la unele dintre cele mai bune taverne tsipouradika - localuri traditionale unde aveti ocazia de a gusta tsipouro, un coniac traditional servit cu meze sau halva. Pornind pe Muntele Pelion, gasiti o multime de sate traditionale presarate pe dealurile impadurite, unde se fac drumetii vara sau chiar schi in timpul iernii, cand culmile sunt acoperite de zapada. Unul din cele mai incantatoare sate este Makrinitsa, situat la 700 m altitudine, numit si „balconul Muntelui Pelion” cu splendide panorame asupra golfului si Volos-ului. In jurul orei 17:00 vasul va naviga spre Creta. Noapte la bord in tipul de cabina ales / pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.
Ziua 7 | CRETA – HERAKLION Mic dejun. La miezul zilei zidurile puternice ale fortaretei vestesc apropierea de portul Heraklion, capitala celei mai mari insule a Greciei. Vom debarca pentru excursia de jumatate de zi, Palatul minoic din Knossos – Prima Civilizatie Europeana”.Drumul pana la incredibilul muzeu in aer liber al Palatului din Knossos, ne va conduce de-a lungul monumentelor din patrimoniul venetian al orasului - Cetatea Koules (cetatea cu vedere spre Loggia venetiana si centru social, fantana Morozini si Biserica Sf. Titus din secolul al X-lea. Palatul lui Minos din Knossos este celebru nu numai prin faptul ca, la vremea in care a fost construit, reprezenta o realizare arhitectonica de exceptie, ci si pentru ca de numele regelui Minos, se leaga mitul labirintului si uimitoarea poveste a Minotaurului, precum si denumirea civilizatiei minoice (mileniul al II-lea i.Hr.), cea mai timpurie si mai stralucitoare din spatiul european. Traseul muzeal va va prezenta ce s-a putut reconstitui din arta remarcabila, arhitectura si viata de zi cu zi a orasului antic si nu va ramane decat sa va imaginati ca legendele lui Daedalus, Theseus si Minotaurul revin in remarcabila sala a Garzii Regale si Securilor Duble, in Camera Regelui sau apartamentul Reginei. Dupa vizita bucurati-va de timpul liber pentru a savura frumusetea si unicitatea celui mai mare oras din Creta cu o gama de muzee pentru fiecare gust, cafenele aglomerate si magazine elegante. La ora 23:59 vasul va ridica ancora si va naviga spre urmatoarea destinatie - Santorini. Noapte la bord in tipul de cabina ales / pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.
Ziua 8 | SANTORINI - MYKONOS- l UNESCO, veți avea ocazia să respirați în secolele de efervescență cultural Mic dejun. In cursul diminetii vom ajunge in peisajul captivant al insulei Santorini. Excursie de jumatate de zi in satul Oia. Turul nostru catre satul Oia, bijuteria din Santorini, este o excursie in lumea perfecta a unei insule in care domnesc romantismul si frumusetea. Drumul nostru spre al doilea cel mai mare sat al insulei, va trece pe langa satele pitoresti Firostefani, Imerovigli - "balconul spre Marea Egee" - si Megalochori inconjurate de faimoasele podgorii, unde ne vom opri pentru fotografii. Turul nostru va continua cu o plimbare panoramica catre caldera din Santorini, care ofera vederi impresionante. Vom admira de la distanta satul Fira - capitala insulei, precum si Thirassia, Palea Kameni si Nea Kameni - trei dintre cele cinci insule care inconjoara Santorini. Cand ajungem in Oia, vom merge pe strazile albe stralucitoare ale satului printr-un frumos labirint de magazine, cafenele, galerii de arta si hoteluri, construite armonios in stilul inconfundabil al Cycladelor. Navigam prin arhipelagul Cycladelor spre Mikonos. Seara, in jurul orei 19:00, vom debarca in Mykonos, poate cea mai cosmopolita insula greceasca. Vom explora labirintul de strazi inguste ale orasului Chora din jurul golfului – zona care poarta, gratie constructiilor ridicate, acum mai bine de 200 de ani, de negustori italieni si capitani de vase, chiar pe malul marii, numele de Mikri Venetia (Mica Venetie). Vom intalni numeroase cafenele, restaurante, galerii de arta, magazine de moda, biserici si emblematicele mori de vant. Dupa miezul noptii vasul va naviga spre Pireu. Noapte la bord in tipul de cabina ales / pensiune completa si pachet de bauturi all inclusive.
Ziua 9 | ATENA – BUCURESTI Mic dejun. Sosire in portul Pireu si debarcare de pe vas in jurul orei 09:00. Transfer cu autocarul in Atena si timp liber la dispozitie pentru a descoperi numeroasele aspecte ale metropolei Greciei de la ruinele din Agora veche la vitrinele magazinelor de pe Ermou, de la varietatea de culori si arome din Piata Centrala la forfota din Monastiraki si atmosfera irezitibila a cafenelelor, tavernelor si restaurantelor din Plaka, fara a rata Anafiotika - „satul din umbra Acropolei”. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM RO274 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:45 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
Cabina interioara:
739 EUR / loc adult in cabina dubla    
639 EUR / al-3-lea adult in cabina dubla
499 EUR / loc copil 2-11.99 in cabina dubla
879 EUR / loc adult in cabina single

Cabina exterioara:
799 EUR / loc adult in cabina dubla    
699 EUR / al-3-lea adult in cabina dubla
539 EUR / loc copil 2-11.99 in cabina dubla
939 EUR / loc adult in cabina single

Oferta valabila pentru grup minim 30 persoane

Servicii incluse

- Zbor direct Bucuresti – Atena – Bucuresti, compania TAROM
- 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Blue Sea Alimos 4* sau similar
- 7 nopti cazare cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului Celestyal Crystal
- Tur panoramic de oras Atena
- Ghid local pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului)
- Excursie in Istanbul: Croaziera pe Bosfor si marele Bazar
- Excursie de jumatate de zi in satul Oia in Santorini
- Excursie de jumatate de zi „Palatul minoic din Knossos – prima  Civilizatie Europeana”
- Participarea la activitatile de divertisment (programul se va comunica la bord) si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei
- Transferuri aeroport – hotel - port – aeroport
- Insotitor de grup

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport si combustibil: 140 Eur/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- Taxele portuare, de securitate  si de serviciu: 290 Eur/persoana
- Taxele de oras (se achita individual la receptia hotelurilor):
3,00 Eur/camera/noapte la hotelurile de 4*
- Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul),
- Intrarile la obiectivele turistice
- Excursiile optionale prezentate pe vas

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew