Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
29.11.2017 149 EUR Rezerva acum
13.12.2017 149 EUR Rezerva acum
18.12.2017 149 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 29.11, 13.12, 18.12.2017 (autocar – 5 zile / 3 nopti)

Ziua 1: Bucuresti – Nadlac Intalnire in fata Garii de Nord (in fata Parcului Garii de Nord – la coloane) la ora 22.00 si plecare (ora 22:15) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Slatina, Craiova, Drobeta, Lugoj, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).
Ziua 2: Nadlac – Szeged – Budapesta (850 km) Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta. Cazare si odihna la hotel 3* in Budapesta. Timp liber la dispozitie. La ora 17:00 vom face un scurt tur panoramic “Budapesta by night” cu autocarul pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Searatimp liber in Piata de Craciun sau, optional, croaziera pe Dunare intre Buda si Pesta cu cina inclusa pe vapor (tarif informativ: 35 EURO/persoana – sunt incluse transferul cu autocarul si insotitor de grup).
Ziua 3: Budapesta – Palatul Regal Godollo – Ferma Lazar si caii Lipitani (589 km) Mic dejun si optional, excursie cu ghid local, la Palatul Regal Godollo - construit in anul 1735, in perioada baroca, acest palat a fost facut cadou in 1867, ca si dar de incoronare, imparatului Franz Ioseph si imparatesei Elisabeta (Sissy) pentru a fi resedinta acestora in Ungaria pe perioada verii. Vizita noastra continua cu Ferma Fratilor Lazar unde vom fi intampinati cu preparate taranesti si bauturi; tot aici vom putea admira un spectacol de echitatie oferit de caii lipitani campioni mondiali ai concursurilor de echitatie, unde vom lua masa de pranz. Tarif informativ: 40 EURO (nu include biletul de intrare in palat 10 euro). La intoarcere, vom avea timp liber la dispozitie in centrul Budapestei. Intoarcere la Budapesta si timp liber la dispozitie in Piata de Craciun. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4: Budapesta – Viena (450 km) Mic dejun. Timp liber in Budapesta, sau optional excursie cu ghid local la Viena si Parndorf Designer Outlet. Pornim spre Viena dis de dimineata, iar pe traseu vom face o oprire de 2.5 ore la Parndorf designer outlet pentru cumparaturi. Sosire in Viena, care este centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele lui. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras impreuna cu ghidul insotitor se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea etc. Timp liber pentru a participa la targul de Craciun. Intoarcere la Budapesta, (tarif informativ 35 EURO/ persoana). Seara, optional, va propunem cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr–o crama din secolul XIII (Tarif informativ 35 EUR/ persoana). Cazare la acelasi hotel.
Ziua 5: Budapesta – Bucuresti (850 km) Eliberarea camerelor. Dupa micul dejun vom pleca spre Bucuresti, tranzitand Romania: Nadlac – Arad – Timisoara – Drobeta – Craiova – Slatina – Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

Tarif: 149 EUR / persoana (loc in camera dubla)

Reducere pat suplimentar: 10 EUR

Reducere imbarcare din Timisoara si Arad: 10 EUR

Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoane

Servicii incluse

- transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
- 3 nopti cazare cu mic dejun inclus in hoteluri de 3* in  Budapesta;
- tur panoramic si vizite conform programului in Budapesta;
- insotitor de grup.

Servicii neincluse

- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
- bacsisuri (recomandate in tarile respective) pentru ghizii locali si hoteluri : 10 EUR / persoana, se achita reprezentantului agentiei
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
- asigurarea storno (optionala)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew