Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
28 Aug 2020 1649 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 28.08 - 11.09.2020 ( 14 zile / 12 nopti )

Ziua 1| BUCURESTI – SHANGHAI
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:25 pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS790 cu destinatia Viena. Decolare la ora 11:25 si sosire in Viena la ora 12:05. Imbarcare pe zborul OS075 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 13:45. [Mese incluse in avion]
Ziua 2| SHANGHAI
Sosire in Shanghai la ora 06:00. Shanghai este cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 24 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume, orasul se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras unde vom vizita emblematicul Shanghai Tower (inclus bilet de vizitare la etajul 118). Turnul Shanghai s-a dorit a fi ca un nou prototip pentru cladirile inalte. Amplasat in imediata apropiere a Turnului Jin Mao si a Centrului Financiar Mondial din Shanghai, noul turn se ridica deasupra orizontului, cu fatada curbata si forma spiralata, reusindu-se astfel crearea unui aspect unic. Apoi ne lasam sedusi de farmecul orasului Shangai, explorand zona Tianzifang din fosta concesiune franceza. Servim masa de pranz la un restaurant cu specific local. Transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check in. Cazare la Greenland Jiulong Hotel 4* sau similar Shanghai.
Ziua 3| SHANGHAI
Mic dejun. Incepem turul Shanghai-ului cu vizitarea incantatoarei Gradini Yu Yuan - cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Ramanem in Shanghai-ul vechi pana la ora pranzului. Dupa pranz, continuam explorarea Shanghai-ului cu zona centrala unde vom vizita Muzeul Shanghai. Ne plimbam apoi de-a lungul falezei fluviului Huang Pu, celebrul Bund, cunoscut pentru cele 52 de cladiri coloniale construite in anii 1920 cand orasul era supranumit „Parisul Orientului”. Shopping pe principalul bulevard pietonal al orasului - Nanjing Road. Pranzul si cina sunt incluse la restaurante locale. Cazare la Greenland Jiulong Hotel 4* sau similar.
Ziua 4| SHANGHAI - SUZHOU „VENETIA ORIENTULUI”
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Shanghai sau Excursie optionala la Suzhou si faimosul oras pe apa Tongli. In prima parte a zilei vizitam faimosul oras pe apa Tongli unde ne vom bucura de o plimbare cu o ambarcatiune traditionala din lemn pe unul din canalele orasului, apoi ne vom indrepta catre una dintre atractiile fermecatoare ale Chinei, legendara pentru canalele pitoresti, Suzhou. Situat in delta raului Yangtze, cunoscut sub numele de „Venetia Orientului”, orasul este renumit pentru podurile frumoase de piatra, pagodele si gradinile meticulos proiectate in stil clasic. 42% din oras este acoperit de apa, iar strazile inguste si aleile cu pavaj dau o atmosfera misterioasa, transformand orasul intr-un loc romantic, relaxant, un refugiu din haosul oraselor mari. Vizitam Gradina Maestrului Navoadelor (Wangshiyuan) un loc in care ne armonizam cu natura. Vizitam si faimoasa strada de shopping Guan Qian, onorata cu titulatura de una dintre cele patru celebre strazi pietonale din China (celelalte trei: Nanjing-Fuzimiao, Shanghai-Cheng Huang Miao si Beijing-Tianqiao). Tarif: 130 USD/pers. pentru minim 10 platitori. Intoarcere la Shanghai. Cazare la Greenland Jiulong Hotel 4* sau similar Shanghai.
Ziua 5 | SHANGHAI – GUILIN
Mic dejun.Continuam explorarea Shanghai-ului cu o incursiune in noul cartier de afaceri Pudong. Pranz la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru zborul la Guilin. Guilin are reputatia unuia din cele mai pitoresti locuri din China, cu peisajul carstic, raurile curate, peisajul idilic, terasele de orez si minoritatile etnice. Cazare la Guilin Plaza Hotel 4* sau similar Guilin.
Ziua 6 | GUILIN
Mic dejun. Dimineata vom vizita Pestera Fluierului din Trestie – pestera cu un superb interior iluminat artistic, a carui sala principala este numita si ”Palatul de cristal al Imparatului Dragon”. Vizitam apoi colina Fubo, o alta atractie naturala de langa Guilin. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza vom vizita o plantatie de ceai, unde vom afla cum se culeg frunzele de ceai si vom participa la un ceremonial al ceaiului. Ne intorcem in Guilin unde vom face o plimbare in orasul vechi si vom servi cina la un restaurant local. Cazare la Guilin Plaza Hotel 4* sau similar Guilin.
Ziua 7 | GUILIN – CROAZIERA PE RAUL LI – YANGSHUO
Mic dejun. Dimineata plecam cu autocarul spre Zhujiang unde ne vom imbarca pe vasul cu care vom face o croaziera de neuitat pe raul Li cu pranz pe vas (lunch box). Croaziera pe raul Li dureaza aprox. 4 ore si ne va purta printre palcuri de bambusi, sate linistite si peisaje dominate de piscurile de calcar desprinse parca din cartile postale ilustrate. Dupa-amiaza vom debarca in Yangshuo, oras vechi de peste 1000 de ani, devenit un animat centru turistic. Aici vom face un tur cu autocarul in splendidul peisaj natural cu sate, livezi si plantatii de orez, tur ce va include o vizita la un fermier pentru a cunoaste mai bine viata rurala traditionala din China. Cina se serveste la un restaurant local. Cazare la New Century Hotel 4* sau similar Yangshuo.
Ziua 8 | YANGSHUO - GUILIN – XIAN
Mic dejun. Deplasare cu autocarul la aeroportul din Guilin pentru zbor la Xian. Xi'an este capitala provinciei Shaanxi, din partea central-nordvestica a Chinei, numit in trecut si Chang'an (Orasul Etern). Este locul de nastere al civilizatiei chineze antice din bazinul Fluviului Galben si a fost capitala a 13 dinastii imperiale. Aici incepea Drumul Matasii! Intalnire cu ghidul local si deplasare in centrul orasului unde intalnim Zidurile Orasului Vechi, lungi de 14 km si inalte de 12 m, construite in timpul dinastiei Ming si restaurate de mai multe ori de-a lungul timpului si vom poposi in Piata Turnului Tamburului.Servirea cinei la un restaurant local, cu experienta culinara a coltunasilor chinezesti. Cazare la hotel Xian Titan Times 4* sau similar Xian.
Ziua 9 | XIAN
Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, considerata a fi „a opta minune a lumii” - Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 e.n., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui de teracota, care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Servirea pranzului intr-un restaurant cu specific local.Dupa-amiaza continuam cu vizitarea Marii Pagode a Gastii Salbatice,o frumoasa manastire budista construita in timpul dinastiei Tang, unde calugarul Xuanzuan a tradus pentru prima data sutrele budiste din sanscrita in limba chineza, in secolul VII. Cina la un restaurant local. Cazare la Xian Titan Times Hotel 4* sau similar Xian.
Ziua 10 | XIAN - LUOYANG
Mic dejun. Transfer la gara din Xian pentru imbarcare in trenul de mare vitezacu destinatia Luoyang, din vestul provinciei Henan din centrul Chinei. Luoyang este un oras intemeiat in secolul al 12-lea i.Hr. unde, pe parcursul a peste 1.500 de ani, 13 dinastii din istoria Chinei si-au construit aici capitala. Din antichitatea Chinei, de acest loc au fost atrasi multi poeti renumiti iar in fiecare an aici se organizează Festivalului Bujorului. Servirea mesei de pranz la restaurant local. Ne deplasam la sud de oras unde vom vizita incredibilele Grote Longmen (incluse inpatrimoniul UNESCO) - o serie de pesteri-temple budiste, sculptate in stanca, pe malul raului Yi, care abunda in statui de toate formele si marimile, cu inaltimea de la cativa centimetri pana la cea mai mare statuie a lui Buddha, care are 17 metri in inaltime. Intoarcere in oras si facem o plimbare prin crentrul vehi. Cina este servita la restaurant local. Cazare la Peony Hotel 4* sau similar Luoyang.
Ziua 11 |LUOYANG – TEMPLUL SHAOLIN - BEIJING
Mic dejun. Dimineata plecam cu autocarul catre muntii Songshan pentru a vizita Templul Shaolin- un adevarat simbol in lumea artelor martiale.Pe parcursul viziteivom asista la o demonstratie de kung fu facuta de calugarii shaolin ce pun accentul pe elementele spectaculoase din tehnicile lor de lupta. Servim masa de pranz la un restaurant local. Transfer la gara din Luoyang pentru imbarcare in trenul de viteza cu destinatia Beijing. Sosire la Beijing si transfer hotel. Cazare la Guanganmen Grand Metropark Hotel 4* sau similar.
Ziua 12 | BEIJING
Mic dejun. Suntem in Beijing, capitala Chinei, centrul universului politic, economic si cultural al tarii. Este uimitor cum se imbina vechiul si noul in aceasta metropola, farmecul fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Este cunoscut ca orasul in care nu te plictisesti niciodata, atat de multe lucruri sunt de facut si de gustat. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Este de la sine inteles de ce Marele Zid Chinezesc construit in urma cu 2300 de ani, poate fi vazut din spatiu de catre astronauti! Pranz la restaurant inclus. Pe drumul de intoarcere catre Beijing vom vizita un magazin de Jad. Continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale si care a servit ca resedinta familiei regale timp de peste 2000 de ani. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la Guanganmen Grand Metropark Hotel 4* sau similar Beijing.
Ziua 13 | BEIJING – PIATA TIANANMEN – ORASUL INTERZIS – TEMPLUL CERULUI
Mic dejun. Incepem astazi turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Piete Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite: la un magazin de perle si la centrul de medicina chinezeasca. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la Guanganmen Grand Metropark Hotel 4* sau similar Beijing.
Ziua 14 | BEIJING - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS064 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 11:20 si sosire la Viena la ora 15:50. Decolare din Viena cu zborul OS787 la ora 17:35 si sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- 1.649 Eur /
adult loc in camera dubla
- 2.049 Eur
adult loc in camera single

Oferta valabila pentru un grup minim de 25 persoane

Servicii incluse

- zboruri la dus Bucuresti => Shanghai, Compania Austrian Airlines
- zboruri directe in China Shanghai => Guilin, Guilin => Xian, Companii locale
- tren de mare viteza: Xian => Luoyang si Luoyang => Beijing
- zboruri la retur Beijing => Bucuresti, Compania Austrian Airlines
- transferuri aeroport – hotel - aeroport
- transport cu autocar local conform programului excursiei
- cazare 12 nopti la hoteluri de 4* astfel:
- 3 nopti in Shanghai la Greenland Jiulong Hotel 4* sau similar
- 2 nopti in Guilin la Guilin Plaza Hotel 4* sau similar
- 1 noapte in Yangshuo la New Century Hotel 4* sau similar
- 2 nopti in Xian la Hotel Xian Titan Times 4* sau similar
- 1 noapte in Luoyang la Peony Hotel 4* sau similar
- 3 nopti in Beijing la Guanganmen Grand Metropark Hotel 4* sau similar
- mese: mic dejun, 10 mese de pranz (dintre care 1 lunch box pe vasul de croaziera) si 8 cine conform programului excursiei (preparatele servite au specific chinezesc; bauturile nu sunt incluse)
- tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- ghizi locali
- insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

- taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale si locale: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
- taxa de viza China, procesare documente si asistenta la ambasada: 115 Euro/persoana (poate suferi modificari pana la depunerea actelor) - Aceasta taxa se achita la inscriere in agentie.
- bacsis recomandat pentru soferii si ghizii locali: ~5 USD/persoana/zi (se achita la sosirea in China)
- asigurarea medicala obligatorie
- asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew