Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
08 Jul 2020 3490 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 08.07 – 26.07.2020 (19 zile/17 nopti)

ZIUA 1 (08.07): BUCURESTI - BEIJING
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 dimineata pentru imbarcare pe cursa internationala AIR FRANCE cu destinatia Beijing (schimbarea cursei in Paris). Decolare spre Paris la ora 06:05. Sosire in Paris la ora locala 08:20 si plecare spre Beijing la ora locala 13:50.
ZIUA 2 (09.07): BEIJING
Sosire in Beijing, in cursul diminetii, la ora locala 05:55. Transfer de la aeroport in oras. Vom vizita Piata Tian’anmen, cea mai mare piata din lume, devenita simbol national si Orasul Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp). In cea de-a doua parte a zilei, transfer din oras la hotel si timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Beijing la Hotel Super House International Beijing 4* sau similar.
ZIUA 3 (10.07): BEIJING
Dupa micul dejun, ziua va incepe cu vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Tempul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming, ca sacrificiu inchinat Cerului. Vom continua apoi cu vizitarea Palatului de Vara (constructie aflata la 12 km de Beijing, situata pe malul lacului Kunming). Excursia de astazi se va incheia cu o cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, din sec. XIV. Cazare in Beijing la Hotel Super House International Beijing 4* sau similar.
ZIUA 4 (11.07): BEIJING
Mic dejun. Excursia de azi va incepe cu vizitarea Marelui Zid - sectiunea Badaling - structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in scop de aparare. Excursia continua cu vizitarea unei fabrici traditionale de jad si cu o scurta oprire pentru fotografii la Stadionul Olimpic. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Beijing la Hotel Super House International Beijing 4* sau similar.
ZIUA 5 (12.07): BEIJING - XI’AN (tren de noapte)
Mic dejun. Dupa formalitatile de check-out de la hotel, vom vizita cartierul de arta 798, una dintre cele mai fascinante zone ale orasului, cu un stil arhitectural unic si cu o energie aparte, unde vom putea admira numeroase galerii si magazine de arta, restaurante si spatii expozitionale, toate reunite intr-un ansamblu de foste spatii industriale. Vom fi, astfel, martorii unei importante lectii chinezesti: reconversia prin pastrarea valorilor trecutului! Vom continua excursia cu un Tur Hutong cu ricsa si ne vom bucura de timp liber pentru cumparaturi in Beijing, intr-unul dintre centrele comerciale sau pe strazile special amenajate in acest scop. Cina este inclusa si se va servi mai devreme, urmand sa ne imbarcam in cursul serii in trenul de noapte cu destinatia Xi’An (cuseta de dormit pentru patru persoane - nu este posibila prealocarea locurilor in cusete, sistemul de emitere a biletelor de tren aloca locurile in mod automat).
Ziua 6 (13.07): XI’AN
Sosire in Xi’An - fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Chang’an in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Cu o istorie de 3 000 de ani, Xi’An a fost capitala pentru 13 dinastii chineze, echivaland in faima vechi capitale precum Atena, Cairo sau Roma. De la gara ne vom indrepta spre la hotel pentru a servi micul dejun, apoi vom vizita Pagoda Gastei Salbatice, care reprezinta una dintre constructiile remarcabile din Xi’An, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspundit budismul in China). Dupa-amiaza este rezervata vizitei unui sit arheologic unicat, celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8 000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropati aici in anul 210 i. Hr., ca o “armata a spiritelor”, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat. Cina este inclusa si va fi servita la un restaurant local. Cazare in Xi’An la hotel Titan Jincheng Art Hotel 4* sau similar. 
Ziua 7 (14.07): XI’AN
Mic dejun, dupa care incepem o noua zi de vizite. Vizitam intai Muzeul de Istorie Shaanxi, considerat o adevarata “perla a dinastiilor antice” din China. Vizita de astazi va continua cu Vechiul Zid al Orasului si Marea Moschee. La sfarsitul programului de vizitare, vom avea timp liber in cartierul musulman. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Xi’An la hotel Titan Jincheng Art Hotel 4* sau similar.
Ziua 8 (15.07): XI’AN - LHASA (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcarea pe zborul Xi’An-Lhasa. Sosire in Lhasa, oras sacru, capitala aflata la cea mai mare altitudine din lume (3658 m). Transfer la hotel si cazare. Avem dupa-amiaza la dispozitie pentru odihna si aclimatizare cu altitudinea. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Lhasa la hotel Yak 3* sau similar.
ZIUA 9 (16.07): LHASA
Dupa mic dejun vom vizita Manastirea Ganden, una dintre cele trei mari manastiri ale Tibetului, ridicata in anul 1409. Aceasta este situata la cca 40 km nord-est de Lhasa, intr-un cadru natural deosebit, pe dealuri ce formeaza un amfiteatru natural. Dupa-amiaza, ne vom bucura de cateva ore libere in Lhasa. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local (preparatele din Tibet sunt mai austere fata de cele din restul Chinei). Cazare in Lhasa la hotel Yak 3* sau similar.
ZIUA 10 (17.07): LHASA
Mic dejun. Ziua de azi va cuprinde doua vizite importante: cea dintai la Palatul Potala (cea mai mare constructie din Tibet), cealalta la Templul Sera (una dintre cele 3 mari manastiri ale Tibetului, datand din 1419). Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Lhasa la hotel Yak 3*sau similar.
ZIUA 11 (18.07): LHASA
Mic dejun, urmat de vizita la Templul Johkang (situat in centrul vechi al orasului Lhasa, cel mai important lacas de cult pentru Tibetanii Galbeni), urmata de o plimbare pe strada Barkhor, o strada foarte veche a orasului, de forma circulara, ce inconjoara Templul. Vom continua programul de vizitare cu Parcul Norbulinka- supranumit si “Gradina Pietrei Pretioase”, ce gazduieste palatul de vara al lui Dalai Lama. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Lhasa la hotel Yak 3* sau similar.
Ziua 12 (19.07): LHASA – SHANGHAI (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Lhasa-Shanghai. Sosire in Shanghai - oras cosmopolit, care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Transfer de la aeroport la hotel, restul zilei fiind liber pentru relaxare sau program individual. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Shanghai la hotel Kingtown Shanghai Hongkou 4* sau similar.
Ziua 13 (20.07): SHANGHAI
Mic dejun, urmat de vizita la Gradina Mandarin Yu, capodopera ce dateaza din timpul Dinastiei Ming. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Templul lui Buddha de Jad, cu statuia lui Buddha dintr-o singura bucata de jad de culoare alba, considerat cel mai pretios, incrustata cu smaralde si agate. Continuam cu Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau si cosmopolita Strada Nanjing, pentru cumparaturi. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Shanghai la hotel Kingtown Shanghai Hongkou 4* sau similar.
Ziua 14 (21.07): SHANGHAI - ZHU JIA JIAO - SHANGHAI (120 km)
Dupa micul dejun, vom merge spre orasul Zhu Jia Jiao, vechi oras al Chinei, situat pe apa, cu o istorie de peste 1700 ani. Orasul este impanzit de poduri, care reprezinta una dintre principalele atractii. Programul dupa-amiezii include o vizita a zonei care a constituit pentru o vreme Concesiunea Franceza a orasului Shanghai, loc incarcat inca de o atmosfera aparte. Vom incheia excursia de astazi vizitand o fabrica traditionala de matase. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Shanghai la hotel Kingtown Shanghai Hongkou 4* sau similar.
Ziua 15 (22.07): SHANGHAI - GUILIN (zbor)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Shanghai-Guilin. Sosire in Guilin, oras renumit pentru fascinantele si unicele sale peisaje, formatiuni de roci si rauri. Vom vizita Pestera Flautului de Trestie, cunoscuta si sub denumirea de “Palatul Artelor Naturale”, o pestera naturala sculptata in muntii de calcar carstic, ale carei peisaje si formatiuni carstice sunt enigmatice si unice in lume. Vom incheia programul cu vizitarea Parcului Dealul Elefantului (Elephant Trunk Hill) - reperul orasului Guilin, o colina ce infatiseaza un elefant urias care bea apa din rau, o zona cu scene naturale spectaculoase. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Guilin la hotel Days Hotel Guilin 4* sau similar.
Ziua 16 (23.07): GUILIN - YANGSHUO - GUILIN (160 km)
Dupa micul dejun pornim intr-o aventura pe Raul Li catre Yangshuo. In aceasta croaziera, cu durata de aproximativ 1 ora, vom admira scenariul fascinant oferit de frumusetea raului. La revenirea pe uscat, in Yangshuo, ne vom bucura de timp liber pe West Street, una dintre cele mai vechi strazi ale orasului, cu o istorie de peste 1400 ani. La intoarcerea in Guilin (cu autocarul de aceasta data) vom vizita o fabrica traditionala de perle, apoi vom servi cina la un restaurant local (inclusa). Cazare in Guilin la hotel Days Hotel Guilin 4* sau similar.
Ziua 17 (24.07): GUILIN - HONG KONG (tren expres)
Mic dejun. Transfer la gara pentru imbarcarea in trenul expres catre Hong Kong. Sosire in Hong Kong, una dintre cele mai mari metropole ale lumii, un spectacol formidabil de nou si vechi, modern si traditional, cu arhitectura futurista si cladiri gigantice, dar si temple si altare traditionale. Ne vom bucura de timp liber in orasul supranumit “Raiul shoppingului”, cu zeci de magazine cu preturi pentru toate buzunarele. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Hong Kong la hotel Sav 4* sau similar.
Ziua 18 (25.07): HONG KONG
Mic dejun. In aceasta zi vom profita din plin de timpul petrecut in Hong Kong. Turul de oras inclus va cuprinde vizite ale locurilor emblematice ale orasului: Bauhinia Plaza, Victoria Peak, Repulse Bay, Aberdeen Village. Dupa-amiaza vom avea timp liber pentru cumparaturi, apoi vom servi cina la un restaurant local (inclusa). Cazare in Hong Kong la hotel Sav 4* sau similar.
ZIUA 19 (26.07): HONG KONG - BUCURESTI
Mic dejun si transfer la aeroportul din Hong Kong. Decolare la ora locala 12:20 cu compania KLM spre Amsterdam. Sosire in Amsterdam la ora locala 18:35. Schimbarea cursei in Amsterdam, imbarcare spre Bucuresti si decolare la ora locala 20:55. Sosirea la Bucuresti este prevazuta in aceeasi seara, la ora 00:35 (noaptea 26/27.07)

Tarife:
- 3490 EUR /persoana (loc in camera dubla, taxe incluse)

- 650 Eur / supliment camera single

Oferta valabila pentru grup minim 20 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti - Beijing si Hong Kong - Bucuresti cu compania AIR FRANCE-KLM;
- transport cu avionul Xi’An - Lhasa, Lhasa - Shanghai, Shanghai - Guilin (3 zboruri interne) cu companii locale;
- 16 nopti cazare la hoteluri de 4* si 3* standard local: 3 nopti Beijing, 2 nopti Xi’An, 4 nopti Lhasa, 3 nopti Shanghai, 2 nopti Guilin, 2 nopti Hong Kong;
- 1 noapte transport cu trenul de noapte Beijing - Xi’An (cuseta pentru 4 persoane);
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- transport cu autocar local pe circuit conform programului;
- transport cu trenul expres pe ruta Guilin - Hong Kong;
- demipensiune (mic dejun si cina - preparatele au specific chinezesc), inclusiv o cina traditionala;
- vizite in Beijing: Piata Tian’anmen, Orasul Interzis, Templul Cerului, Palatul de Vara, Marele Zid;
- tur Hutong cu ricsa in Beijing;
- tur de oras si vizite in Xi’An: Pagoda Gastei Salbatice, Armata de Teracota, Muzeul de Istorie, Marea Moschee;
- vizite in Tibet: Manastirea Ganden, Palatul Potala, Templul Sera, Templul Johkang, Parcul Norbulinka;
- tur de oras in Shanghai cu vizite incluse: Gradina Mandarin Yu, Templul lui Buddha de Jad;
- excursie in orasul Zhu Jia Jiao;
- vizite in Guilin: Pestera Flautului de Trestie, Parcul Dealul Elefantului;
- croaziera pe Raul Li de la Guilin la Yangshuo;
- tur de oras in Hong Kong;
- vizitarea unor magazine si ateliere de mestesuguri locale (ex: jad, matase, perle);
- ghizi locali in Beijing, Xi’An, Lhasa, Shanghai, Hong Kong;
- insotitor roman de grup;
- taxa de viza si procesare acte (se poate modifica);
- taxele de aeroport si catering (se pot modifica)

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (obligatorie);
- asigurarea storno (optionala);
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 80 USD/persoana – se practica in China, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew