Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
22 Dec 2019 290 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 22.12 – 27.12.2019 (6 zile / 5 nopti)

22 Decembrie
Bucuresti – Budapesta Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Airport 4* sau similar Budapesta.
23 Decembrie Budapesta – Viena – Praga Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez si emblematicele sale cladiri: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pietonala in centrul istoric la Pietele de Craciun din Maria – Theresien Platz si celebra Christkindlmarkt am Rathausplatz (Piata de Craciun de la Primarie). Ne continuam drumul catre capitala Cehiei. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar. Detalii pe www.hotelduo.cz
24 Decembrie Praga – Orasul de Aur & Magia Pietelor de Craciun | Seara de Ajun Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitatii cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic. Vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslav si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. Seara, optional, CINA TRADITIONALA DE CRACIUN la restaurantul „U MARCANU” cu program folcloric, muzica traditionala, colinde si bauturi nelimitate. Tarif adult: 55 Euro/adult cu transfer inclus, Copil 02 – 11,99 ani: 35 Euro/copil, (minim 25 de platitori). Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar.
25 decembrie Praga – Ziua de Craciun & Concert Extraordinar la Municipal House Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Cartierul Evreiesc, Piata de Craciun din Praga, zona Hradului. Timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Seara, optional, va invitam la CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN la MUNICIPAL HOUSE (OBCENI DUM) sustinut de Bohemian Symphony Orchestra in cea mai fastuoasa sala de concerte din Praga. Tarif: 50 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, transferul cu autocarul dus-intors este inclus. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar.
26 decembrie Praga – Bratislava - Budapesta Mic dejun. Plecare spre Slovacia. Poposim in Bratislava unde vom vizita Centrul istoric dominat de Bratislava Hrad, cu Catedrala de incoronari Sf. Martin, Michalska Brana, Palatul Primatial si Hlavné námestie ( Piata Mare) cu vizitarea Pietei de Craciun unde vom gasi produse traditionale si delicatese culinare locale precum Cigánska pečienka (carne de porc sau pui prajita, acoperita cu ceapa la gratar si mustar), Lokše (clatite de cartofi umplute cu untura de gasca, mac sau varza), Varené vino (vin fiert), Punč (punch cu alcool) si Hriatô (slibovita cu untura topita). Dupa pranz se contiuna spre Ungaria. Sosire in Budapesta. Seara, optional, puteti alege pentru unul dintre cele doua programe care se organizeza cu traditie la Budapesta:
Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj in limba romana de pe vasul de croaziera. Tarif: 35 Euro/persoana, minim 25 platitori, transfer cu autocarul dus-intors inclus.
Cina traditionala ungureasca cu degustare de vin si program folcloric, muzica lautareasca, la cea mai renumita crama de vinuri din Budapesta – „Borkatakomba” – vestitul labirint de vinuri de 88km lungime. Veti fi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare, intregul program artistic concentrandu-se in jurul unui adevarat ritual inchinat lui Bachus. Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus. Cazare Hotel Airport 4* sau similar Budapesta.
27 decembrie Budapesta – Bucuresti Mic dejun. Plecare spre tara, sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- 290 Eur / adult loc in camera dubla
- 290 Eur / adult a 3-a persoana in dubla cu pat suplimentar  
- 179 Eur / copil 0-05,99 ani in camera cu doi adulti
- 241 Eur / copil 6-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 359 Eur  adult loc in camera single     

CONCERTUL DE CRACIUN: 50 Eur/adult, 25 Eur/copil 2-11,99 ani, transfer cu autocarul inclus
CINA TRADITIONALA DE CRACIUN la restaurantul „U MARCANU” cu program folcloric, muzica traditionala, colinde si bauturi nelimitate.
- 55 Eur
/ persoana cu transfer inclus
- 35 Eur / copil 02 – 11,99 ani: (minim 25 de platitori) (se rezerva din tara odata cu pachetul turistic)

Oferta valabila pentru grup de 40 persoane

Servicii incluse

- Transport cu autocar propriu propriu pe toata durata programului
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Airport 4* sau similar Budapesta
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Duo 4* Praga sau similar
- 1 cina in ziua de Craciun la hotel in Praga
- Tur de oras Viena cu vizitarea Pietei de Craciun
- Tur de oras Praga cu ghid local de limba romana
- Vizitarea Pietei de Craciun de la Praga
- Tur de oras Bratislava cu vizitarea Pietei de Craciun
- Tur pietonal Praga cu insotitorul de grup
- Insotitor de grup

Servicii neincluse

- asigurarea medicala
- asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew