Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
31 Mar 2019 99 RON Rezerva acum
26 May 2019 99 RON Rezerva acum
02 Jun 2019 99 RON Rezerva acum
17 Jun 2019 99 RON Rezerva acum
14 Jul 2019 99 RON Rezerva acum
02 Nov 2019 99 RON Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari 2019:  02.11

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 06:30 in Parcarea Academiei Militare – acces din Bdul Eroilor. Plecare la ora 07:00
urmand traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Plevna – Lovech – Ruse - Bucuresti.

Odata ajunsi in Bulgaria vom tine drumul spre Plevna (aprox 2 ore) – al 3-lea oras ca marime din Bulgaria de nord dupa Varna si Ruse.

La Plevna a avut loc cea mai importanta batalie din cadrul Razboiului ruso-turc din 1877-1878, pentru eliberarea Bulgariei de sub jugul turcesc si pentru independenta de stat a Romaniei.
Asediul Plevnei, de catre armatele rusesti si romane, a durat cinci luni, iar capitularea cetatii, sub sabia colonelului Mihail Cerchez, in data de 28 noiembrie 1877, este asociata cu victoria si castigarea independentei de stat a Romaniei.
Aici vom face o oprire pentru vizitarea Muzeului “Panorama” ce s-a construit in anul 1977 – cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la eliberarea Plevnei.

Ne deplasam in continuare catre frumosul parc Kaylaka unde vom avea timp liber pentru masa de pranz si vizita la Muzeul vinului - singurul muzeu de acest tip din Bulgaria, la 5 km de centrul orasului Plevna, in mijlocul Parcului Natural Kaylaka.
Muzeul se afla intro formatiune tip pestera, alcatuita din cinci galerii. Dispune de 2 sali pentru degustari de vinuri, sectia de istorie si o sala de exponate de vinuri din intreaga Bulgarie.

Vizitarea muzeului este insotita de o prezentare despre istoria vinului, tehnologia de productie, cat si degustari de vinuri. Muzeul este, in acelasi timp, locul de unde se pot achizitiona vinuri din cele peste 6000 de tipuri de vinuri din toate regiunile Bulgariei.

Ne continuam traseul spre oraselul Lovech – situat la 35 km de Plevna si 200 m deasupra nivelului marii , unul dintre cele mai vechi orase ale Bulgariei .
Vizitam emblema orasului Lovech - Podul Acoperit – lung de 106 m ce face legatura cu partea veche a orasului peste raul Osam, plin de magazine de suveniruri si cafenele.
Odata ajunsi in partea veche a orasului , ne indreptam catre Fortareata din Lovech situata in varful dealului Hisarya de unde vom avea parte de o priveliste minunata asupra intregului oras.

In cursul serii ne vom deplasa spre Romania urmand traseul Ruse – Giurgiu – Bucuresti. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale.

Nota:
Grup minim 40 persoane
Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda nationala – leva

Servicii incluse

- Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
- Vizita Muzeului Panorama - Plevna
- Vizita Muzeului Vinului – parcul Kaylaka
- Vizita Podului Acoperit – Lovech
- Vizita Fortareata Hisarya – Lovech
- Insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

- Asigurarea medicala
- Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali:
Muzeul Panorama ~6 Leva / pers
Muzeul Vinului aprox. 12 Leva/pers (copil 0-6.99 ani gratuit) > inscrierile se fac din tara- plata in autocar
Fortareata din Lovech – intrare ~5 Leva
(tarifele sunt informative si pot suferi modificari)
- Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 banchete) – 20 Ron/pers
- Alte cheltuieli personale
- Alte servicii decat cele mentionate

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew