Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
01 May 2018 35 EUR Rezerva acum
03 Jun 2018 35 EUR Rezerva acum
08 Jul 2018 35 EUR Rezerva acum
26 Aug 2018 35 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecari: 01.05, 03.06, 08.07, 26.08.2018

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05.30 in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), iar plecarea la ora 06:00. Se va urma traseul Bucuresti - Constanta - Vama Veche - Balcik.

Prima oprire o vom face la Cap Kaliakra, un spectaculos promontoriu in Marea Neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae.

Dupa aproximativ 30 minute sosim in Balcik, al treilea port, ca marime, al Bulgariei, un orasel mic si romantic situat pe coasta Marii Negre, ce combina romantismul strazilor sale abrupte cu frumusetea marii. Aceasta asezare, veche de 2600 de ani, locuita inca din secolul V I.Hr de ionieni, redenumit mai tarziu Dionysopolis, dupa zeul vinului si al sarbatorilor, isi pastreaza si astazi autenticitatea multiculturala, in ciuda afluentei de turisti.

Vom vizita Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivul cel mai interesant din Balcik. A fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare - unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. Timp liber pentru vizitarea imprejurimilor si pauza de pranz.

Dupa pranz, revenim spre casa pe ruta Balcik - Shumen - Razgrad - Ruse - Giurgiu - Bucuresti - unde vom ajunge seara, in functie de trafic.

Servicii incluse

- transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
- vizita la Castelul Balcik
- vizita la Cap Kaliakra
- insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse

- asigurarea medicala
- intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali; Castelul si Gradina Botanica Balcik - 14 leva / adult ; 2 leva / copil 7-18 ani; copil 0-7 ani gratuit; Cap Kaliakra - 3 leva / persoana;
- alte servicii decat cele mentionate.

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew