Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
05.05.2020 3595 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 05.05 – 19.05.2020 (15 zile/11 nopti)

ZIUA 1 (05.05): BUCURESTI
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 22:30 pentru imbarcare pe cursa Emirates cu destinatia Dubai.
ZIUA 2 (06.05): BUCURESTI – DUBAI
Decolare la ora 00:30 si aterizare pe aeroportul din Dubai la ora locala 06:15. Decolare spre Auckland la ora 10:05.
Ziua 3 (07.05): AUCKLAND
Sosire in Auckland la ora locala 09:50. Transfer si cazare la hotel Auckland City Hotel - Hobson 4* (sau similar). Timp liber pentru acomodare cu noul fus orar. Optional, cina in restaurantul rotitor Orbit, situat in Sky Tower la 190 m inaltime.
Ziua 4 (08.05): AUCKLAND
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de principalele atractii turistice din Auckland, intr-un tur panoramic pe parcursul caruia vom admira: Sky Tower – cel mai inalt turn din emisfera sudica (328 m), Wynyard Quarter – vechiul port industrial transformat in port turistic, Parnell Village – cel mai vechi cartier al orasului, unde cladirile istorice au fost transformate intr-o zona comerciala moderna; ne vom bucura apoi de frumoasa panorama a orasului intr-o croaziera de o ora si jumatate. Dupa amiaza, optional, vizita la Acvariul Subteran Kelly Tarlton’s Antarctic Encounter and Underwater World. Cazare la hotel Auckland City Hotel Hobson 4* (sau similar).
Ziua 5 (09.05): AUCKLAND – MATAMATA – WAITOMO – ROTORUA (400 km)
Mic dejun. Plecam spre sud si vom face o scurta oprire la Matamata, unde vom vizita platourile de filmare ale peliculelor Hobbitul si Stapanul Inelelor. Continuam calatoria prin renumita zona Waitomo cu sute de pesteri ce creeaza o adevarata retea subpamanteana. Vizitam cea mai faimoasa pestera, a licuricilor - Waitomo Glowworm Cave. Pe langa expozitia impresionanta de stalactite si stalagmite, aceasta pestera isi incanta vizitatorii datorita unei caracteristici extrem de neobisnuite: sute de mii de licurici din specia Arachnocampa luminosa traiesc in adancurile ei, oferind o priveliste asemanatoare cerului instelat. Vizita include si plimbare cu barca pe lacul subteran al pesterii. Sosire in Rotorua si cazare la hotel Rydges 3* (sau similar).
Ziua 6 (10.05): ROTORUA
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic de oras in care vom vizita celebrul Agrodome, unde vom putea vedea cum traiesc fermierii neo-zeelandezi si vom intelege cum a devenit Noua Zeelanda prima tara producatoare de lana din lume. Participam si la un show inedit - vom asista la tunderea oilor, la o licitatie de oi si la diverse demonstratii. Vom vizita apoi Institutul de Arte si Mestesuguri Te Puia Maori, unde se transmit in continuare tehnicile traditionale de sculptat in lemn, de tesut si de brodat. Vom admira valea cu izvoare termale Whakarewarewa si vom incheia ziua cu vizitarea satului Mitai Maori. Cazare la hotel Rydges 3* (sau similar).
Ziua 7 (11.05): ROTORUA – WELLINGTON (453 km)
Mic dejun. Pornim spre sudul Insulei de Nord a Noii Zeelande, catre capitala Wellington parcurgand un traseu de 453 km ce surprinde frumusetea naturala a acestei tari. In drumul nostru admiram peisajele superbe ale celui mai mare lac cu apa dulce din Noua Zeelanda, Lacul Taupo inconjurat de munti, dealuri verzi, si vulcani. Aceasta zona vulcanica se intinde de la Parcul National Tongariro pana la Insula Alba. Surprindem spectacolul uimitor al gheizerelor, platourilor vulcanice, bazinelor cu namol si al rocilor plutitoare, spectacol ce va impresiona orice vizitator. In drumul nostru catre Wellington parasim verdele electric si descoperim albastrul infinit al Marii Tasmaniei. In cursul serii ajungem in Wellington si ne vom caza la hotelul Novotel Wellington 4* (sau similar).
Ziua 8 (12.05): WELLINGTON – QUEENSTOWN (zbor)
Mic dejun. Astazi avem programata o jumatate de zi in capitala tarii, intr-un tur panoramic, printredecorurile spectaculoase ale orasului cu ale sale cladirile vechi in stil victorian si peisaje idilice surprinse din funicular. Vom fi impresionati de traseul funicularului, intre centrul comercial Lambton Quay si suburbia Kelburn, ce ne va duce la o inaltime de 120 metri pe o distanta de 612 metri pentru a surprinde frumusetea acestui oras din cel mai inalt punct. Principalele atractii turistice ale Wellington-ului sunt: muzeul Te Papa, Casa Parlamentului - The Beehive, dealul Kelburn Lookout, Gradina Botanica, Podul „City to Sea”. Dupa turul de oras vom fi transferati la aeroportul din Wellington pentru imbarcarea pe zborul intern catre Queenstown. Cazare la hotel Heritage Queenstown 4* (sau similar).
Ziua 9 (13.05): QUEENSTOWN – MILFORD SOUND – QUEENSTOWN
Dupa micul dejun, plecam spre Lacul Wakatipu si strabatem apoi regiunea Te Anau. Vom avea ocazia sa admiram superbele peisaje in care s-a filmat „Stapanul Inelelor”, fara indoiala cea mai pitoreasca zona din Noua Zeelanda. Excursia se incheie cu croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland, parte a Te Wahipounamu, aflat in Patrimoniul UNESCO din anul 1990. Milford Sound este un fiord spectaculos la Marea Tasmaniei, sculptat de ghetari de-a lungul multor milioane de ani. Pe parcursul croazierei vom strabate minunatul fiord, vom admira muntii inalti acoperiti de paduri, stanci uriase si cascade ce se revarsa de la peste 1000 metri altitudine. Transfer la hotel in Queenstown si cazare la acelasi hotel.
Ziua 10 (14.05): QUEENSTOWN
Dupa micul dejun, descoperim principala statiune montana din tara, intr-un tur panoramic. Queestown, orasul-statiune este asezat pe malul lacului glaciar Wakatipu, la baza lantului montan The Remarkables. Turul include vizita si degustare de vinuri neozeelandeze, intr-una din podgoriile de pe Valea Gibbnston si o plimbare cu telegondola, care ne va duce pe puntea de observarea a lui Peak, unde vom putea vedea privelisti pitoresti. Cazare la hotel Heritage Queenstown 4* (sau similar).
Ziua 11 (15.05): QUEENSTOWN
Mic dejun. Astazi vom avea o zi libera pentru odihna sau pentru a explora orasul si a descoperi frumusetile zonei, pe cont propriu. Cazare la hotel Heritage Queenstown 4* (sau similar).
Ziua 12 (16.05): QUEENSTOWN – MOUNT COOK – CHRISTCHURCH (596 km)
Dupa micul dejun, ne punem in miscare pentru a parcurge un traseu de 596 km, parasind astfel frumoasele peisaje ale Queenstown si indreptandu-ne catre Christchurch. Ne oprim in drumul nostru la Aoraki sau Mount Cook (denumire primita dupa numele exploratorului englez James Cook). care este cel mai inalt munte al insulei de sud a Noii Zeelande. Aoraki are o altitudine de 3724 m deasupra nivelului marii si este situat in centrul Parcului National Mount Cook. Uimitoarea priveliste poate fi cu greu descrisa in cuvinte, ghetarii si varfurile montane parca rasar trufase din apa lacului Pukaki, dorindu-si sa strapunga norii, ramanand neclintiti in razele firave ale soarelui an de an. Lasam in urma Muntele Cook traversam lacul alpin Tekapo si coboram apoi din Alpi. Ajungem in Christchurch, oras care si-a capatat denumirea dupa celebra catedrala anglicana Christ Church „Biserica lui Hristos”. Cazare la hotelul Randezvous Christchurch 4* (sau similar).
Ziua 13 (17.05): CHRISTCHURCH – AUCKLAND (zbor)
Mic dejun. In prima parte a zilei vom porni intr-un tur panoramic de oras, bifand cele mai importante atractii. Orasul cu aspect englezesc, impresioneaza prin arhitectura gotica si prin numeroasele parcuri si gradini premiate. Vom ajunge in centrul orasului unde se afla si catedrala Christ Church; surprindem insa si alte atractii turistice precum Muzeul Canterbury, Centrul Artelor, Primaria, Gradina Botanica, The Bridge of Remembrance constructie ce dateaza din timpul Primului Razboi Mondial. Transfer cu autocarul catre aeroportul din Christchurch pentru imbarcare pe zbor intern catre Auckland. Transfer cu autocarul de la aeroportul din Auckland la hotel Auckland City Hobson 4* ( sau similar).
Ziua 14 (18.05): AUCKLAND – DUBAI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00 si lasarea bagajelor in camera special amenajata. Timp liber pentru ultimele suveniruri si plimbari individuale. In jurul orei 17:30 transfer cu autocarul de la hotel catre aeroportul din Auckland pentru imbacarea pe cursa Emirates. Decolare din Auckland la ora locala 20:30.
Ziua 15 (19.05): DUBAI – BUCURESTI
Aterizare pe aeroportul din Dubai la 05:35. Decolare spre Bucuresti ora locala 10:20 si sosire la 14:40.

Tarife:
- 3.595 Eur / adult loc in camera dubla (taxe incluse)
- 800 Eur / supliment camera single

Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti – Auckland – Bucuresti cu compania Emirates (schimbarea cursei in Dubai);
- transport cu avionul Wellington – Queenstown, Christchurch - Aucklandcu companii locale;
- 11 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Auckland, 2 nopti in Rotorua, 1 noapte in Wellington, 4 nopti in Queenstown, 1 noapte in Christchurch;
- transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului;
- transferuri aeroport – hotel – aeroport;
- tururi panoramice de oras in: Auckland (din care 1h30min croaziera), Rotorua,Wellington, Queenstown, Christchurch;
- vizite incluse: platourile de filmare Hobbiton, Pestera Licuricilor (Waitomo Glowworm Cave), Agrodome Sheep, Institutul de Arte si Mestesuguri Maori din Rotorua, podgorie din Valea Gibbston;
- excursie la Milford Sound;
- plimbare cu barca pe lacul subteran al Pesterii Licuricilor, show la Agrodome, degustare de vinuri la podgorie, urcare cu funicularul in Wellington, urcare cu telegondola in Queenstown; croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland;
- taxa certificat de calatorie electronic (NZeTA) si taxa pentru conservare și turism internațional (IVL) (pot suferi modificari);
- insotitor roman de grup;
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

- asigurarea medicala obligatorie;
- asigurarea storno storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 EURO/persoana – se practica in Noua Zeelanda, se achita la sosire;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew