Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
29.12.2019 1899 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 29.12.2019 - 09.01.2020 (12 zile / 9 nopti)

29 Decembrie BUCURESTI – TAIPEI Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55 pentru imbarcare pe zborul companiei KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si sosire in Amsterdam la 15:55. Decolare spre Taipei la ora 20:50 cu zborul KL 807.
30 Decembrie TAIPEI – TAIWAN Sosire la Taipei la ora 15:50.Taipei, este capitala politica a Taiwan-ului si unul din cel mai dens populate orase din lume ce se afla in partea de nord a insulei si poate fi definit ca un amestec de motoscutere, piete, zgarie-nori si temple si are o populatie de aprox. 3 milioane de locuitori. Intalnire cu ghidul local si transfer la un restaurant local pentru servirea cinei si apoi la hotel. Timp liber pentru acomodare la fusul orar. Cazare Sonnien Hotel 4* Taipei sau similar. Detalii pe: http://www.sonnien-hotel.com/en/
31 Decembrie TAIPEI –Cosmopolit si cultural & La Multi Ani 2020 ! Mic dejun. Astazi vom face un tur de oras Taipei cu ghid local.Cu siguranta prima oprire a oricarui turist care vizteaza Taiwan este la Muzeul National al Palatului care reprezinta cea mai mare colectie de arta chinezeasca din lume. Majoritatea celor peste 600.000 de obiecte de arta au facut parte din colectiile palatului imperial al orasului interzis de la Beijing. Dupa un periplu fantastic care a durat 32 de ani, evitand focul si bombele de artilerie japoneza, armata luiChiang Kai Shek a mutat colectia de la Beijing, mai intai la Nanjing, apoi la capitala din timpul razboiului Chongqing din provincia Sichuan si, in cele din urma, in Taiwan. Vom vizita Templul Longshan, cel mai cunoscut si totodata unul din cele mai vechi temple din Taiwan unde se venereaza Guanshiyin Buddha si alte spirite divine si Chiang Kai Shek Memorial Hall - cel mai important reper istoric din Taiwan, ridicat in onoarea si memoria generalistului Chiang Kai-shek. Vom incheia cu Taipei 101, candva cea mai inalta cladire din lume,unde in doar 37 de secunde vom urca la Observatorul de la etajul 89 situat la 382 de metri inaltimepentru a vedea panorama orasului. Seara, Optional Cina festiva de Revelion la un restaurant local. Cazare Sonnien Hotel 4* Taipei sau simialar.
01 Ianuarie TAIPEI – SUN MOON LAKE Mic dejun. Azi vom face o relaxanta incursiune la Sun Moon Lake, una din cele mai frecventate destinatii turistice din Taiwan. Inconjurat de vegetatia luxurianta de la poalele muntilor din inima Taiwanului, Sun Moon Lake (日月潭; rìyuè tán) este cel mai mare lac din insula, apele sale calme si verzi, creeaza unul dintre cele mai fascinante peisaje ale tarii. Numele lacului este inspirat de forma sa distinctiva, cu o sectiune principala rotunjita asemanatoare cu soarele si cu o margine ingusta de vest comparata cu o semiluna. Lacul este, de asemenea, spatiul ancestral al Thao (pronuntat "Shao", adica "poporul"), cel mai mic trib aborigen din Taiwan, recunoscut oficial. Plimbare cu barca pe lac si o dupa-amiaza cu timp liber la ldispozitie. Cina la un restaurant local. Cazare Sun Moon Lake Hotel 4* sau similar. Detalii pe: https://www.smlh.com.tw/en/
02 Ianuarie SUN MOON LAKE – KAOHSIUNG Mic dejun.Plecare spre Kaohsiung,(高雄; gāoxióng) al doilea oras din Taiwan si unul din cele mai mari porturi de containere din lume ce a cunoscut in ultimii ani o uluitoare metamorfoza urbana. Vom vizita Fo Guang Shan Memorial Center careeste cel mai cunoscut centru budist din sudul Taiwanului si cea mai mare manastire budista din Taiwan si unde se afla cea mai inalta statuie din bronz a lui Buddha sezand. Apoi vom poposi pe malurile Lacului Lotus la Templul Dragonului si Tigrului, unde traditia spune ca daca pasesti prin gura dragonului si iesi prin cea a tigrului ghinionul se transforma in noroc! Cina la un restaurant local. Cazare hotel Kaohsiung Chateau de Chine 4* sau similar. Detalii pe:https://kaohsiung.chateaudechine.com/en/index
03 Ianuarie KAOHSIUNG – TAITUNG Mic dejun. Ne indreptam spre extremitatea sudica a insulei unde se afla Parcul National Kenting, cel mai vechi din Taiwan, care ocupa o suprafata terestra de 181 kmp si o suprafata maritima de 152 kmp si o gazduiteste o biodiversitate de fauna si flora. Ne vom opri laEluanbi, cel mai popular far din Taiwan si vom admira spectaculoasa zona de coasta din parcul national Maobitou. Ne indreptam apoi catre Taitung Chihpen. Cina si cazare hotel Chihpen Century Hotel 4* sau similar. Detalii pe:https://century.hotel.com.tw/eng/04 Ianuarie TAITUNG – HUALIEN Mic dejun. Vechiul nume portughez pentru Taiwan, Ilha Formosa, care se traduce ca "insula frumoasa", este cel mai bine asociat cu Coasta de Est a tarii pe care o vom strabate azi de la Taitung la Hualien. Pe drum vom opri la Shihyusan (Umbrela de Piatra), Sanxian Tai ( terasa celor trei nemuritori) , Shitping, Hualien Seven Stars Bay . Cina la un restaurant local. Cazare hotel Stars Hualien Chateau de Chine 4* sau similar. Detalii pe: https://hualien.chateaudechine.com/en/index
05 Ianuarie HUALIEN – TAIPEI – HONG KONG Mic dejun.Ne deplasam spre Parcul National Taroko, considerat cel mai divers parc national al Taiwanului si una dintre cele mai importante destinatii turistice ale insulei. Numele parcului este dat de uimitor de ingustele Chei Taroko adevarate ziduri de marmura care se ridica la cateva sute de metri deasupra raului Liwu si formeaza un canion de aprox. 20 de kilometrii unde vom vizita Swallow Cave si Eternal Spring Shrine. Pranz la un restaurant local in Taroko. Poposim apoi in zona magnifica a falezei Qingshui ce a fost desemnata drept una dintre cele opt minuni ale Taiwanului. Qingshui Cliff este singurul loc din Parcul National Taroko, unde puteti vedea cele trei tonuri distincte de culoare ce compun impresionantul peisaj, respectiv al apelor Pacificului, al stancilor si cerul albastru. De aici continuam pe autostrada Su Hua pana la aeroportul Taoyuan pentru zborul la Hong Kong. Decolare la ora 22:20 cu zborul companiei China Airlines CI921 si aterizare la Hong Kong la ora 00:05. Dupa sosirea in Hong Kong, intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Cazare hotel PENTA Knowloon 4* www.pentahotels.com situat central in Kowloon sau similar.
06 Ianuarie HONG KONG Mic dejun.Mic dejun. Descoperiti principalele atractii ale Hong Kong-ului intr-un tur al insulei cu ghid local. Fiti martori la privelistea spectaculoasa asupra orasului de pe Varful Victoria cu vedere panoramica asupra Insulei Hong Kong, Kowloon si imprejurimile. Vom trece apoi prin pitorescul golf Repulse Bay in drum spre urmatoarea destinatie, faimosul port Aberdeen unde sute de ambarcatiuni pescaresti constituie locuinta a mii de oameni. Vom face un tur panoramic al portului de 20 de minute cu celebra ambarcatiune “sampan”. Nu se poate sa ratati vizita la Stanley Market, faimoasa pentru vanatoarea de chilipiruri, gasindu-le aici la un pret mult mai mic decat in oras. Nu vom incheia turul orasului Hong Kong fara a servi un pranz traditional “Dim Sum” inclus in pachet! Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie.Cazare hotel PENTA Knowloon 4* www.pentahotels.com sau similar.
07 Ianuarie HONG KONG – MACAO – LAS VEGAS-ul ORIENTULUI Mic dejun. Excursie optionala de o zi in Macao. O destinatie faimoasa, caracterizata de pace si prosperitate, Macao este o combinatie intre cultura orientala si cea vestica, un loc incarcat de istorie care merita cu siguranta o vizita. Colonia Macao a fost infiintata de catre portughezi in sec. al XVI-lea si este cea mai veche colonie europeana din Asia. In zilele noastre, Macao este una dintre cele doua regiuni administrative speciale ale Chinei, alaturi de Hong Kong. Tur de oras Macao cu ghid local: Templul A-Ma, Biserica Penha, Cetatea, Ruinele Catedralei Sf. Paul, templul Natacha, Cazinoul si Turnul Macao (intrare optionala se achita la fata locului). Cazare hotel PENTA Knowloon 4* www.pentahotels.com sau similar.
08 Ianuarie HONG KONG – PARIS Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber sau excursie optionala in Lantau cu pranz inclus, cea mai mare insula din Hong Kong. Fara indoiala, atractia principala din Lantau este statuia gigantica a lui Buddha (Tian Tian Buddha). Finalizata in anul 1993, aceasta este cea mai mare statuie exterioara din bronz a lui Buddha; asezata langa manastirea Po Lin, statuia simbolizeaza relatia armonioasa dintre om, natura si religie. Servirea pranzului la un restaurant local.   Sunt nu mai putin de 47 de sate pe insula Lantau, cele mai cunoscute si mai dezvoltate fiind: Mui Wo, Tai O si Tung Chung. Parcul National ocupa nu mai putin de 78 km patrati din suprafata insulei. Seara, transfer cu autocarul la aeroportul international Hong Kong pentru imbarcare pe zborul companiei Air France AF 185 cu destinatia Paris. Decolare la ora 23:20. Se calatoreste pe timpul noptii.
09 Ianuarie PARIS - BUCURESTI Sosire la Paris la ora 05:40. Imbarcare pe zborul AF1888 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:40 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda la ora 13:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- 1.899 Eur / adult loc in camera dubla
- 1.899 Eur / a 3-a persoana in pat suplimentar in dubla
- 2.499 Eur / adult loc in camera single

Reducere 100 Eur / persoana pentru rezervari pana la 30 iunie

Oferta valabila pentru grup de 25 persoane

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti – Taipei, via Amsterdam, compania KLM
- Bilet de avion Taipei – Hong Kong, zbor direct, compania China Airlines
- Bilet de avion Hong Kong – Bucuresti, via Paris compania Air France
- 9 nopti cazare cu mic dejun hoteluri de 4* astfel:
2 nopti cazare cu mic dejun hotel Sonnien 4* Taipei sau similar
1 noapte cazare cu mic dejun hotel Sun Moon Lake 4* sau similar
1 noapte cazare cu mic dejun hotel Kaohsiung Chatea de Chine 4* Kaohsiung sau similar
1 noapte cazare cu mic dejun hotel Chihpen Century Hotel 4* Taitung sau similar
1 noapte cazare cu mic dejun hotel Stars Hualien Chateau de Chine 4* Hualien
3 nopti cazare cu mic dejun hotel Penta Knowloon 4* Hong Kong
- Mese incluse: 5 cine si 2 pranzuri la restuarante locale (fara bauturi)
- Transport cu autocar local conform programului
- Tururile, vizitele si excursiile din program
- Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- Ghizi locali conform programului
- Transferuri aeroporturi – hotel – aeroporturi
- Tur de oras de o zi in Hong Kong cu ghid local si pranz inclus
- Insotitor de grup

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale si locale: 499 Eur / persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
- Cina Festiva de Revelion

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew