Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
27.12.2019 2195 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 27 decembrie 2019 - 08 ianuarie 2020 (10 nopti / 13 zile)

Orase: Singapore - Sentosa - Insula Bintan - Malacca - Kuala Lumpur

Ziua 1 - 27 DECEMBRIE Bucuresti - Singapore
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 9:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Qatar Airways spre Singapore cu decolare la ora 12:15.
Ziua 2 - 28 DECEMBRIE Singapore
Sosire in Singapore la ora 09:15. intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Dupa formalitatile de check-in va puteti bucura de timp liber.
Ziua 3 - 29 DECEMBRIE Turul orasului Singapore
Dupa servirea micului dejun, incepand cu ora 09:00 va propunem un tur de 3.5h al orasului, impreuna cu ghidul local. Prima oprire va fi in cartierul Indian, cunoscut si sub denumirea de ”Mica Indie”, unde veti avea senzatia ca pasiti pe meleaguri indiene prin vibratia locului, cultura si gastronomia intalnite aici. Mergem apoi catre gura raului Singapore pentru a vedea Parcul Merlion, acesta reprezentand o imagine emblematica a inceputurilor orasului Singapore, ca un modest sat de pescari. Vom trece pe langa districtul financiar in drumul catre cartierul chinezesc, ”China Town”, pentru a descoperi mostenirea culturala lasata de cea mai mare comunitate etnica din regiune si pentru a admira cel mai vechi templu budist din oras. in tur sunt incluse si vizitele la Gradina Botanica din Singapore - ”plamanul verde” al orasului si Gradina Nationala de Orhidee - loc magic plin de culoare. Dupa tur, transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Mese: Mic dejun.
Ziua 4 - 30 DECEMBRIE Explorarea Insulei Sentosa
La ora 16:00 vom pleca in explorarea Insulei Sentosa. Vom merge cu telegondola catre insula, iar pe parcursul calatoriei vom avea o priveliste de ansamblu asupra celui mai aglomerat port din lume. Odata ajunsi ne indreptam catre Sea Aquarium, unde vom patrunde in fascinanta lume marina si vom putea admira peste 100.000 de vietuitoare marine, precum: pisici de mare, bibani de epava, rechini ciocan si alti giganti ai marii. Spre seara, la ora 19:40 vom participa la spectacolul Wings of Time, intr-un decor spectaculos unde efectele speciale cu apa, lasere si foc, se impletesc cu fundalul sonor muzical pentru a crea un peisaj de neuitat. La finalul spectacolului, retur catre hotel. Mese: Mic dejun.
Ziua 5 - 31 DECEMBRIE Singapore - Timp liber pe cont propriu
De asemenea, se poate merge in Parcul Pasarilor, cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii. Aici se afla si cea mai mare cascada artificiala din lume. Seara va puteti petrece trecerea dintre ani intr-unul din restaurantele recomandate de noi sau timp liber la dispozitie. Mese: mic dejun. Shopping in Singapore inseamna branduri cunoscute, dar si de lux, in general produse de foarte buna calitate, la preturi europene. Zona comerciala cea mai exclusivista este Orchard Road unde se gasesc numeroase mall-uri uriase. Pentru cei pasionati de chilipiruri recomandam produsele din Little India sau China Town. Un alt obiectiv interesant ar fi o vizita la faimosul hotel Marina Bay Sands, obiectivul turistic cel mai des imortalizat in fotografii. Chiar daca nu te numeri printre oaspetii hotelului, se poate in schimbul unei taxe sa urci pana la etajul 57, pe Skypark de unde ai o panorama de 360 de grade asupra orasului. Se poate urca cu un lift foarte rapid si sta pe Observation Deck timp nelimitat.
Ziua 6 - 1 IANUARIE Insula Bintan
Mic dejun si transfer catre terminalul Tanah Merah, pentru a lua feribotul catre Insula Bintan. La sosire, cazare si timp liber pentru a explora imprejurimile pe cont propriu. Mese: Mic dejun.
Zilele 7, 8 - 2, 3 IANUARIE Insula Bintan
Timp liber pentru vizite pe cont propriu si relaxare. Mese: Mic dejun.
Ziua 9 - 4 IANUARIE - Insula Bintan - Singapore - Malacca
Dupa micul dejun, incepand cu ora 07:15 transfer cu feribotul catre Singapore, intalnire cu ghidul si transfer cu autocarul catre Malacca. in a doua parte a zilei ajungem la hotel pentru cazare si timp liber pentru a vizita imprejurimile. Mese: Mic dejun.
Ziua 10 - 5 IANUARIE Turul orasului Malacca si transfer catre Kuala Lumpur
Dupa servirea micului dejun, la ora 10:00 intalnire cu ghidul si dupa formalitatile de check out, plecam in explorarea orasului Malacca intr-un tur de aproximativ 3,5h. Prima opire este la fortareata A Famosa si Piata Olandeza, ne vom lasa purtati peste pod, catre zona veche a orasului, pentru a putea admira arhitectura zonei.incepand cu ora 11:30 urmeaza o croaziera pe raul Malacca de-a lungul orasului, unde vom putea observa si mai bine influenta Olandeza si Britanica asupra orasului. Se viziteaza Muzeul Baba & Nyonya House, aflat pe lista patrimoniului UNESCO. Dupa pranz, masa optionala neinclusa in oferta, ne vom continua turul, vizitand Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu chinezesc din Malaezia (1645) si Moscheea Kampung Kling, cea mai veche moschee din Malacca. Ultima oprire va fi la Bukit China, cel mai mare cimitir chinezesc din afara Chinei. Transfer catre Kuala Lumpur, check-in apoi transfer la WOWKL Restaurant pentru servirea cinei, unde ne vom bucura si de un spectacol cultural. Dupa cina, transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Mese: Mic dejun, cina.
Ziua 11 - 6 IANUARIE Turul complet al orasului Kuala Lumpur
Dupa servirea micului dejun, intalnire la 09:00 cu ghidul local pentru a pleca in turul complet al orasului Kuala Lumpur, aproximativ 7,5h. Turul incepe cu vizita celui mai important templu hindus din Malaezia, Batu Caves (Pesterile Batu). Pesterile se afla la cativa kilometri de orasul Kuala Lumpur, in interiorul unui izvor natural de calcar. Pentru a aprecia pe deplin vizita pesterilor, trebuie sa fii gata sa urci cele 272 de scari care duc la intrarea principala a pesterilor. Turul continua cu o vizita la o fabrica mica Batik Factory - unde descoperim tainele tehnicii de pictura Batik. Urmeaza vizita la Royal Selangor Pewter, o fabrica moderna in care vasele cositorite sunt fabricate manual.inapoi in orasul Kuala Lumpur vom servi pranzul la Atmosphere 360 Revolving Restaurant, Kuala Lumpur, restaurant pozitionat in KL Tower la 282m altitudie cu o panorama impresionanta aspura orasului. Dupa pranz se continua turul cu vizita la Palatul Regal apoi Gradina Botanica Perdana. Urmatoarele opriri sunt la Moscheea Nationala si gara din Kuala Lumpur, care este o atractie turistica favorita in zona orasului datorita fatadei sale superbe. Urmatoarea oprire este o cladire din secolul al XIX-lea, situata de-a lungul Jalan Raja, in fata Dataran Merdeka (Piata Independentei) si a Royal Selangor Club din Kuala Lumpur, Malaezia. Cladirea gazduia initial birourile administratiei coloniale britanice si a fost cunoscuta pur si simplu ca oficiile guvernului in primii sai ani. in 1974 a fost redenumita dupa sultanul Abdul Samad, sultanul domn al orasului Selangor, in momentul in care a inceput constructia. De acolo, vom face o scurta plimbare prin piata centrala, trecand convergenta raurilor Gombak si Klang - la Masjid Jamek, una dintre primele cladiri construite in Kuala Lumpur.Vizita in Chinatown si transfer la Kampung Baru - o zona traditionala unde cele mai multe case sunt inca construite in arhitectura traditionala malaeziana. Calatoria continua spre Kuala Lumpur City Centre pentru a imortaliza fotografii extraordinare de la cele mai inalte turnuri gemene din Lume, PETRONAS Twin Towers.Dupa tur, transfer la hotel si timp liber pentru vizite si relaxare. Mese: Mic dejun, Pranz.
Ziua 12 - 7 IANUARIE Kuala Lumpur - Bucuresti
Mic dejun, late check out ora 20:00, transfer catre aeroportul international Kuala Lumpur pentru imbarcare si retur catre Bucuresti. Mese: Mic dejun.
Ziua 13 - 8 IANUARIE Sosire in Bucuresti.

Tarife:
- 2.195 EUR / adult, loc in camera dubla
- 2.859 EUR / adult, camera single


Grup minim pentru realizarea circuitului: 16 persoane.

Servicii incluse

- zborul din Bucuresti pana la Singapore si retur din Kuala Lumpur, operat de compania aeriana Qatar Airways
- toate transferurile incluse conform program
- 10 nopti de cazare cu mic dejun inclus in urmatoarele hoteluri sau similar: 4 nopti in Singapore, Hotel Grand Copthorne Waterfront 4* sau similar, camera dubla superioara & 3 nopti in Bintan Island, Nirwana Resort Hotel 4* sau similar, camera standard cu vedere la gradina & 1 noapte in Malacca, Hotel Ibis Malacca 4* sau similar, camera dubla standard & 2 nopti in Kuala Lumpur, Hotel Ibis KLCC 4* sau similar, camera dubla standard
- un pranz si o cina
- tururile de oras si vizitele incluse in program (Singapore, Sentosa, Malacca, Kuala Lumpur)
- participarea la spectacolul Wings of Time in timpul vizitei din Sentosa
- transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
- transfer cu feribotul intre Singapore si Insula Bintan si retur
- insotitor de grup vorbitor de limba romana pe tot parcursul circuitului

Servicii neincluse

- intrari la obiectivele neincluse in program / excursii optionale
- cina Revelion
- asigurare medicala
- asigurare storno
- mesele neincluse in program

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew