Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
28.12.2017 2350 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 28.12 - 09.01.2018 (10 nopti / 11 zile)

Ziua 1 - 28/29.12
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines spre Singapore cu decolare la ora 21:35. Sosire in Singapore ziua urmatoare, 29.12, la ora 17:15. Transfer la hotel. Dupa formalitatile de check in va puteti bucura de timp liber. (reprezentantul agentiei nu va va insoti pe durata zborului)
Ziua 2 - 30.12 - Timp liber
Ziua 3 - 31.12 - Intalnire cu insotitorul de grup si restul grupului. Dupa servirea micului dejun, va propunem un tur al orasului, impreuna cu ghidul local. Prima oprire va fi in cartierul Indian, cunoscut si sub denumirea de ”Mica Indie”, unde veti avea senzatia ca pasiti pe meleaguri indiene prin vibratia locului, cultura si gastronomia intalnite aici. Mergem apoi catre gura raului Singapore pentru a vedea Parcul Merlion, acesta reprezentand o imagine emblematica a inceputurilor orasului Singapore, ca un modest sat de pescari. Vom trece apoi pe langa districtul financiar in drumul catre cartierul chinezesc, ”China Town”, pentru a descoperi mostenirea culturala lasata de cea mai mare comunitate etnica din regiune si pentru a admira cel mai vechi templu budist din oras. Gradina Botanica din Singapore nu trebuie nici ea ratata, cele 52 de hectare reprezinta ”plamanul verde” al orasului, iar Gradina Nationala de Orhidee este un loc magic plin de culoarea delicatelor flori. Ultima oprire din tur va fi la Red House Seafood pentru servirea pranzului. Dupa servirea mesei transfer catre hotel si timp liber.
Ziua 4 - 01.01 Dupa servirea micului dejun timp liber. In cursul dupa amiezei vom pleca in explorarea Insulei Sentosa. Vom merge cu telegondola catre insula, iar pe parcursul calatoriei vom avea o priveliste de ansamblu asupra celui mai aglomerat port din lume. Odata ajunsi ne indreptam catre Sea Aquarium, unde vom patrunde in fascinanta lume marina si vom putea admira peste 100.000 de vietuitoare marine, precum: pisici de mare, bibani de epava, rechini ciocan si alti giganti ai marii. Spre seara vom participa la la spectacolul Wings of Time, intr-un decor spectaculos unde efectele speciale cu apa, lasere si foc, se impletesc cu fundalul sonor muzical pentru a creea un peisaj de neuitat. La finalul spectacolului retur catre hotel.
Ziua 5 - 02.01 Dupa servirea micului dejun, transfer catre terminalul Tanah Merah, pentru a lua feribotul catre Insula Bintan. Cazare si timp liber pentru a explora imprejurimile pe cont propriu.
Ziua 6 - 03.01 Mic dejun si timp liber pentru vizite pe cont propriu si relaxare.
Ziua 7 - 04.01 Mic dejun si timp liber pentru vizite pe cont propriu si relaxare.
Ziua 8 - 05.01 Dupa servirea micului dejun, transfer cu feribotul catre Singapore, iar apoi cu autocarul catre Malacca. In a doua parte a zilei ajungem la hotel pentru cazare si timp liber pentru a vizita imprejurimile.
Ziua 9 - 06.01 Dupa formalitatile de check out, plecam in explorarea orasului Malacca. Prima opire este la fortareata A Famosa si Piata Olandeza, ne vom lasa purtati peste pod, catre zona veche a orasului, pentru a putea admira arhitectura zonei. Urmeaza o croaziera pe raul Malacca de-a lungul orasului, unde vom putea observa si mai bine influenta Olandeza si Britanica asupra orasului. Vizitam Muzeul Baba & Nyonya House, aflat pe lista patrimoniului UNESCO. Pentru a ne odihni dupa prima parte a zilei, vom face un popas la un restaurant din zona pentru a servi pranzul. Dupa pranz ne vom continua turul, vizitand Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu chinezesc din Malaezia (1645), si Moscheea Kampung Kling, cea mai veche moschee din Malacca. Ultima oprire va fi la Bukit China, cel mai mare cimitir chinezesc din afara Chinei. Transfer catre Kuala Lumpur, unde vom ajunge in prima parte a serii. Cazare si timp liber la dispozitie.
Ziua 10 - 07.01 Intalnire in cursul diminetii cu ghidul local pentru a pleca in turul orasului Kuala Lumpur. Turul incepe din centrul orasului Kuala Lumpur, pentru a imortaliza cele mai inalte turnuri gemene din lume. Vom merge prin Gradina Botanica Perdana catre Moscheea Nationala si Piata Independentei. Ne continuam turul prin vizitarea Central Market, trecem pe langa confluenta raurilor Gombak si Klang, pentru ca ulterior sa ajungem la Masjid Jamek, una din primele cladiri ridicate in Kuala Lumpur. Trecem apoi prin cartierul Kampung Baru, un cartier tipic malaezian, in care casele sunt construite pastrand arhitectura traditionala. Pranzul va fi servit la unul din restaurantele din zona. Dupa pranz transfer catre hotel pentru a va bucura de timp liber in restul dupa amiezei. Seara transfer catre un restaurant tipic malaezian pentru a servi cina.
Ziua 11 - 08.01 Dupa servirea micului dejun transfer catre aeroportul international Kuala Lumpur pentru imbarcare si retur catre Bucuresti.

Hoteluri:
- Singapore: Studio M
- Insula Bintan: Bintan Lagoon Resort
- Malacca: Swiss Garden Malacca
- Kuala Lumpur: Novotel KLCC

Orar de zbor:
28.12: Bucuresti - Istanbul: 21:35 - 00:05 (+1)
29.12: Istanbul - Singapore: 01:55 - 17:15  
08.01: Kuala Lumpur - Istanbul: 23:55 - 06:20 (+1)
09.01: Istanbul - Bucuresti: 08:15 - 08:35

Oferta valabila pentru un grup minim de 16 persoane

Servicii incluse

- zborul din Bucuresti pana la Singapore si, retur, din Kuala Lumpur operat de compania aeriana Turkish Airlines
- taxele de aeroport –pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 3 saptamani inainte de plecare)
- toate transferurile incluse conform program
- 10 nopti de cazare cu mic dejun inclus in hoteluri de 4* (4 nopti in Singapore, 3 nopti in Bintan, 1 noapte in Malacca, 2 nopti in Kuala Lumpur)
- 3 mese de pranz si o cina
- tururile de oras si vizitele incluse in program (Singapore, Sentosa, Malacca, Kuala Lumpur)
- participarea la spectacolul Wings of Time in timpul vizitei din Sentosa
- transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
- transfer cu feribotul intre Singapore si Insula Bintan si retur

Servicii neincluse

- asigurare de sanatate si storno
- excursiile optionale
- biletele de intrare la obiectivele turistice
- cina festiva de Revelion

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew