Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
03.03.2020 1499 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 03.03.2020 (11 nopti /14 zile)

03 Martie
| BUCURESTI – BANGKOK Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 16:40 pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS792 cu destinatia Viena. Decolare la ora 18:40 si sosire in Viena la ora 19:25. Plecare din Viena catre Bangkok cu zborul OS025 la ora 23:20.
04 Martie |BANGKOK Sosire in capitala Thailandei la ora 15:20. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei - Bangkok sau „Orasul Ingerilor” cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel pentru cazare. Timp liber la dispozitie pentru odihna si acomodare la fusul orar. Cazare la Well Hotel Bangkok 4* (camere superior) sau similar Bangkok.
05 martie | BANGKOK Mic dejun. Tur de oras Bangkok cu pranz inclus. Dimineata vom vizita Marele Palat – fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Budha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Continuam cu vizita la Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok, renumit pentru impresionanta statuie de 45 metri a lui Budha culcat. Servim pranzul la un restaurant local sicontinuam cu o croaziera de-a lungul canalelor din partea veche, Thonburi, descoperind viata locala si de ce Bangkok-ul a primit numele de ”Venetia Orientului”! La final poposim la cel mai cunoscut simbol al Bangkok-ului, templul Wat Arun, cu frumoasele sale turle decorate cu cioburi de sticla si de ceramica. Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie. Cazare la Well Hotel Bangkok 4* (camere superior) sau similar Bangkok.
06 martie | PIATA PLUTITOARE DAMNOEN – TURUL TEMPLELOR DIN BANGKOK Mic dejun. Ne deplasam la aproximativ 100 km de Bangkok catre Piata Plutitoare din Damnoen, unde exploram zona rurala. Descoperim trecutul prin vizitarea unei case thailandeze, cat si modul traditional de comercializare a fructelor, legumelor si alte bunuri proaspete, prin folosirea barcilor mici. Intoarcere la Bangkok. Dupa amiaza, vom face impreuna cu ghidul local Turul Templelor din Bangkok, cu vizitarea a doua dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv si Wat Benjamaborpitr - cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Seara, optional, va propunem cel mai cunoscut show din Thailanda, Siam Niramit,o montare artistica de exceptie ce va va purta in patrimoniul cultural si istoria Siam-ului. Cazare la Well Hotel Bangkok 4* (camere superior) sau similar Bangkok.
07 martie | BANGKOK - AYUTHAYA Mic dejun. Incepem o zi minunata cu un tur la Ayuthaya,fosta capitala a Siam-ului situata la 90 km nord de Bangkok.Suntem introdusi in bogata istorie si mostenire arhitecturala a orasului Ayuthaya, incepand de la fosta resedinta de vara Bang Pa-In, de o arhitectura impresionanta datand din sec. al XVII-lea, pana la ruinele templelor sec. XIV si XVI.Vom vizita apoi Wat Mahathat, loc faimos pentru ca aici se afla capul lui Buddha incorporat intr-un trunchi de copac si inconjurat de radacini in crestere. Continuam cu manastirea regala – Wat Phra Si Samphet. Dupa amiaza, vom avea parte de o experienta memorabila, o croaziera la bordul vasului Grand Pearl, unde servim pranzul acompaniat de un peisaj fascinant in timpul navigarii pe raul Regilor, pe drumul de intoarcere catre Bangkok. In timp ce veti servi cafeaua de dupa masa, veti admira de-a lungul tarmului: Barjele Regale, Universitatea Thammasart, Spitalul Siriraj, Grand Palace precum si templul Wat Arun si templul Wat Kallayanamitr. Vom debarca si ne vom intoarce la hotel cu autocarul. Cazare la Well Hotel Bangkok 4* (camere superior) sau similar Bangkok.
08 martie| BANGKOK – KUALA LUMPUR Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Kuala Lumpur. Sosim in minunata Malaezie, tara care ofera mai mult decat sloganul sau oficial "Cu Adevarat Asia". Recifele si padurile tropicale, muntii si minaretele, zgarie-norii si sampania, mall-urile in care te pierzi, insulele tropicale cu plaje albe fac din Malaezia una dintre cele mai placute tari din Asia de sud-est. Arhitectura, arta si bucataria sunt un cumul de influente malaeziene, chineze si indiene, Malaezia fiind o societate multiculturala. Transfer la hotel si timp liber la dispozitie. Seara vizitam bine-cunoscuta Piata de Noapte din Chinatown si ne incercam talentul negocierilor. Putem admira si Templul Sri Mahamariamman – unul din cele mai frumos ornamentate temple hinduse din Kuala Lumpur. Cina inclusa la un restaurant malay cu show traditional.Cazare la hotel Parkroyal 5* (camere deluxe) sau similar Kuala Lumpur.
09 martie | KUALA LUMPUR Mic dejun. Suntem in Kuala Lumpur, capitala si cel mai mare oras din Malaezia. Numele orasului inseamna „capitala noroioasa”, nume datorat locatiei la confluenta raurilor Klang si Gombak.Kuala Lumpur este un oras modern, plin de agitatie, unde noutatea se armonizeaza cu traditionalul, intr-o combinatie de zgarie-nori impresionanti, cladiri istorice, natura si centre comerciale. Intr-un tur de oras descoperim frumusetile orasului: MaiestuoasaMoschee Nationala (Masjid Negara),una dintre cele mai mari din Asia de sud-est; Monumentul National (Tugu Negara) construit in memoria soldatilor cazuti in timpul luptei pentru independenta Malaeziei; Trecem pe langa Curtea Federala construita in stil maur, pe langa vechea cladire a Garii Centrale, o cladire remarcabila a arhitecturii mahomedane, Clubul de Cricket construit in stilul arhitectural Tudor si Palatul Regelui flancat la poarta principala de Garzi Regale, calare sau pe jos, imbracate in uniforme inspirate din cele britanice. Stop fotografic la Turnurile Petronas, simbolul orasului, pana in 2004 desemnate cele mai inalte cladiri din lume. Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Parkroyal 5* (camere deluxe) sau similar Kuala Lumpur.
10 martie | KUALA LUMPUR Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional excursie de o zi la Putrajaya cu pranz inclus. Putrajaya este, incepand cu 1999, capitala administrativa a Malaeziei. Orasul a fost proiectat pentru a fi un centru urban demn de mileniul al III-lea, expresie a armoniei dintre cultura si dezvoltare, cu cladiri moderne al caror stil este influentat de arta islamica traditionala. Orasul a fost numit in memoria Primului Ministru Tunku Abdul Rahman Putra Al-Hak care a jucat un rol important in obtinerea independentei tarii si a fost primul Prim Ministru al Malaeziei independente. Lacul Putrajaya, un lac artificial ce domina centrul orasului si cele 13 parcuri si gradini integrate in arhitectura orasului i-au adus renumele de „Orasul Gradina” al Malaeziei. Pe malurile Lacului Putrajaya sunt dispose monumentele orasului: Perdana Putra - cladirea unde isi desfasoara activitatea Primul Ministru si guvernul Malaeziei, Moscheea Putra – despre care se spune ca evoca Moscheea Regelui Hassan din Casablanca, sau Momumentul Mileniului. Retur in Kuala Lumpur si timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Parkroyal 5* (camere deluxe) sau similar Kuala Lumpur.
11 martie | KUALA LUMPUR - MALACCA Mic dejun. Continuam descoperirea Malaeziei cu Malacca. Situata in partea de sud a peninsulei Malaeziene, la 2 ore distanta de Kuala Lumpur, Malacca este cel mai vechi oras al Malaeziei. Cu canalele silentioase si inundate de o lumina difuza, cu strazile inguste decorate cu temple vechi si boutique-uri gazduite de case, foarte putine locuri din Asia de sud-est ofera imagini romantice ale trecutului precum Malacca. Fosta colonie Portugheza, Olandeza si Britanica, Malacca face parte din patrimoniul UNESCO. Vizitam Piata Olandeza cu ale sale atractii: Biserica lui Hristos, cea mai veche biserica protestanta din Malaezia, Fantana, situata in centrul pietei, cladita de britanici in memoria Reginei Victoria, Turnul cu Ceas care se ridica impresionant in apropierea Fantanii. Continuam cu: Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu functional chinez in Malaezia, fondat in 1645; Porta de Santiago, dovada evidenta a ocupatiei Portugheze; Biserica Sfantul Paul, locul unde Francisc Xavier a infiintat prima scoala moderna din Malaezia. Dupa un pranz traditional, veti avea timp sa va plimbati de-a lungul strazii Jonker, faimoasa pentru antichitatile malaeziene. Cazare la hotel Swiss Garden 4* (camere deluxe) sau similar Malacca.
12 martie | MALACCA – SINGAPORE Mic dejun. Lasam frumusetile Malaeziei in urma si ne indreptam cu autocarul spre Singapore. Pe drum pranz la un restaurant local. Pasim intr-o lume in care chemarile la rugaciune concureaza cu agitatia capitalismului, unde batranii joaca mahjong pe strada in timp ce tinerii joaca cricket, unde prezicatorii viitorului si consultantii de management sfatuiesc acelasi intreprinzator. Aceasta incredibila diversitate de stiluri de viata, culturi si religii infloreste in cadrul unei societati foarte bine organizate. Singapore este o metropola moderna foarte curata, unii spun sterila, inconjurata de parcuri verzi si atent ingrijite. In Singapore, mancarea este considerata atractie culturala, ea fiind foarte importanta pentru identitatea nationala. Pentru o experienta iconica singaporeza mergeti la unul dintre faimoasele “hawker centers”, comandati cateva sticle de bere Tiger si afundati-va intr-o multitudine de feluri de mancare asiatica. Daca exista un lucru mai stylish decat barurile si restaurantele, acestea sunt mall-urile si boutique-urile care au facut din Singapore un sinonim pentru cumparaturi extravagante. Cazare la hotel Rendezvous 4* (camere superior) sau similar Singapore.
13 martie | SINGAPORE Mic dejun. Turul de oras din acesta zi va fi o experienta contrastanta intre nou si vechi. Experimentam istoria, cultura si stilul de viata al incitantului Singapore. Vom trece prin cartierul Colonial pentru a admira Padang,centrul districtului de afaceri; Esplanade Theatres, cladire situata de-a lungul Golfului Marina Bay, scopul constructiei fiind de a gazdui spectacole de arta; statuia Merlion, simbolul orasului, o creatura imaginara cu cap de leu si trup de peste, care reprezinta originile umile ale orasului ca sat pescaresc. Continuam cu unul dintre cele mai vibrante si autentice districte, Little India; ne indreptam spre cel mai mare cartier istoric plin de exotism, Chinatown; Timp liber la dispozitie sau optional „Night Safari” la Gradina Zoologica din Singapore (alternativ daca vremea nu permite, se organzieaza vizita la Zoo pe timp de zi). Primul Night Safari din lume, organizat pe o suprafata de peste 40 de hectare de jungla secundara, va va dezvalui imediat dupa apus misterul si drama din jungla tropicala cu efecte uimitoare! Veti avea astfel ocazia sa vedeti o multumie de animale nocturne, de la pradatori feroce la animale timide, la lumina discreta a lunii. Calatoria prin jungla se va face in deplina siguranta, la bordul unui trenulet de la est la vest. Vom trece prin rezervatii naturale si habitate care reproduc mediul natural de la poalele muntilor Himalaya, Padurile din Asia de Sud Est sau subcontinentul Indian. Cazare la hotel Rendezvous 4* (camere superior) sau similar Singapore.
14 martie | SINGAPORE – INSULA SENTOSA Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, Excursie pe Insula Sentosa. De pe Muntele Faber se traverseaza cu telecabina pana pe Insula Sentosa, privelistea asupra orasului fiind coplesitoare. La doar 15 minute de oras, „zona de joaca preferata a Asiei”, gazduieste plaje cu nisip auriu, o gama larga de atractii tematice, spa-uri renumite mondial, vegetatie luxurianta, resedinte luxoase, terenuri de golf si cel mai mare Oceanariu cu pesti tropicali din Asia. Intoarcere la hotel in Singapore. Timp liber la dispozitie pentru shopping sau va sugeram o vizita impreuna cu insotitorul grup la Gradinile Nationale – Gardens by the Bay (biletele de intrare se achita individual la fata locului). Aici puteti vizita renumitele sere climatizate Flower Dome si Cloud Forest, principalele atractii ale gradinii alaturi de gradinile verticale Supertrees. Flower Dome este o sera uriasa care reproduce un climat mediteraneean rece-uscat al regiunilor din Africa de Sud, California, Spania si Italia. Aici veti putea vedea specii rare precum Baobabul, Copacul Fantoma din Madagascar si un maslin de peste 1000 de ani. In Cloud Forest veti fi uimiti de cea mai mare cascada de interior din lume care sa revarsa prin vegetatia luxurianta. Puteti face o plimbarea de-a lungul OCBC Skyway care va va aduce in cele din urma la inaltimile Supertrees care ofera o panorma deosebita asupra gradinilor si a orasului Singapore de la 22m inaltime. Mai multe detalii si imagini impresionante gasiti pe: www.gardensbythebay.com.sg. Cazare la hotel Rendezvous 4* (camere superior) sau similar Singapore.
15 martie | SINGAPORE – BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Timp liber la dispozitie pentru shopping sau, optional, excursie „Round Island Tour”. Aceasta excursie ne propune sa vizitam Singapore in totalitate, sa ne deplasam putin mai departe de cararile turistice cunoscute si sa descoperim diversitatetea si cultura locala a acestui mic stat. Calatoria incepe cu o plimbare prin piata de fructe unde gasim delicioase fructe tropicale proaspete. Aflam mai multe despre rolul jucat de Singapore pe teatrul de operatiuni din Pacific si vizitam monumentul ridicat in memoria soldatilor cazuti la datorie in timpul acestui conflict. Dupa pranz ne intoarcem in centrul orasului si vizitam Templul Dealul Luminos (Bright Hill), care este cel mai mare templul budist din Singapore. Continuam excursia si ne indreptam catre est unde facem o oprire in satul Changi, pentru a descoperi modul de viata relaxat al localnicilor, la o lume distanta de agitatia de pe Orchard Road. Seara transfer catre aeroportul din Singapore pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH791 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 23:55 si sosire la Munchen la ora 05:55 (a doua zi). Imbarcare pe zborul LH1652 cu destinatia Bucuresti la ora 09:00. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:15. Sfarsitul pachetului de servicii

Tarife:
- 1.499 Eur / adult loc in camera dubla
- 1.499 Eur / adult a 3-a persoana pat suplimentar in camera dubla
- 2.077 Eur / adult loc in camera single

Oferta valabila pentru un grup minim de 30 persoane

Servicii incluse

- Zboruri la dus Bucuresti => Bangkok,  Compania Austrian Airlines, via Viena
- Zbor direct Bangkok => Kuala Lumpur, Compania Malaysia Airlines
- Zboruri la retur Singapore => Bucuresti, Compania Lufthansa, via Munchen
- Cazare 11 nopti cu mic dejun astfel:
4 nopti la Bangkok, hotel Well Hotel Bangkok 4* (camere superior) sau similar
3 nopti la Kuala Lumpur, hotel Parkroyal 5* (camere deluxe)  sau similar
1 noapte la Malacca, hotel Swiss Garden 4* (camere deluxe) sau similar
3 nopti la Singapore, hotel Rendezvous 4* (camere superior) sau similar
- Transferuri aeroporturi – hoteluri – aeroporturi
- Transport cu autocar local cu aer conditionat conform itinerariului
- Mese incluse: 4 pranzuri, 1 cina traditionala Malay conform programului
(preparatele servite la mesele principale au specific local, bauturile nu sunt incluse)
- PACHET DE EXCURSII INCLUSE:
Tur de oras Bangkok cu ghid local
Vizita la Grand Palace, templele Wat Pho si Wat Arun cu ghid local
Croaziera la Bangkok pe canalele din Thonburi
Excursie cu ghid local la Piata Plutitoare din Damnoen
Turul templelor din Bangkok: Wat Trimit, Wat Benchamabophit
Excursie cu ghid local la Ayuthaya cu croaziera la retur pe vasul Grand Pearl cu pranz inclus
Tur de oras Kuala Lumpur cu ghid local
Vizita la Chinatown si templul Sri Mahamariamman din Kuala Lumpur
Tur de oras Malacca cu ghid local
Tur de oras Singapore cu ghid local
- Biletele de intrare la obiectivele din program
- Insotitor roman de grup

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport & combustibil: 499 Eur/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
- Taxele de aeroport & combustibil pentru zborul domestic: 50 Eur/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
- Viza de Thailanda: 2500 BATH/persoana (se achita la sosirea in Thailanda )
- Taxele turistice la hotelurile din Malaezia:10 RM (aprox. 2,60 USD/camera/noapte, se achita la receptie)
- Asigurarea medicala de calatorie obligatorie, asigurarea storno optionala
- Bacsisurile recomandate pentru ghizii si soferii locali (se achita la fata locului insotitorului de grup)
- Excursiile optionale

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew