Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
23.11.2020 1150 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 23.11.2020  ( 10 zile / 8 nopti )

Ziua 1 | BUCURESTI – DOHA – BANGKOK
Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 10:20, cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare pe zborul QATAR AIRWAYS QR222 cu destinatia Bangkok, via Doha. Decolare la ora 12:20. Aterizare in Doha la ora 17:55. Imbarcare pe zborul QR830 cu destinatia Bangkok cu decolare la ora 20:25.
Ziua 2 | BANGKOK – TURUL TEMPLELOR
Se calatoreste in cursul noptii. Sosire in capitala Thailandei la ora 06:55. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei - Bangkok sau „Orasul Ingerilor” cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne. Intalnire cu ghidul local pentru a face Turul Templelor din Bangkok, cu vizitarea a trei dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv; Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune si Wat Benjamaborpitr - cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Transfer la hotel si timp liber la dispozitie pentru odihna. Cazare la hotel Century Park 4* (camere superior) sau similar Bangkok.
Ziua 3 | BANGKOK – THONBURI KLONG – MARELE PALAT
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face o Vizita la Thonburi si Marele Palat (Grand Palace). Thonburi – Vechiul oras, acum partea vestica a Bangkok-ului este situat pe partea dreapta a raului Chao Phya. Datorita numeroaselor canale, aidoma celor din Venetia, Bangkok-ul a primit numele de ”Venetia Orientului”. Vom face o croaziera de a lungul canalelor cu o priveliste deosebit de pitoreasca asupra Bangkok-ului. Vom vizita Barjele Regale si Templul Apusului.Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele Palat – fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Buddha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Bangkok. Cazare la hotel Century Park 4* (camere superior) sau similar Bangkok.
Ziua 4 | BANGKOK - PIATA PLUTITOARE DIN DAMNOEN & TABARA DE ELEFANTI - PIATA MAEKLONG
Mic dejun. Excursie la Piata plutitoare din Damnoen si plimbare pe elefanti cu pranz inclus. Ne deplasam la 100 km de Bangkok catre Piata Plutitoare din Damnoen, unde exploram zona rurala. Descoperim trecutul prin vizitarea unei case thailandeze, cat si modul traditional de comercializare a fructelor, legumelor si alte bunuri proaspete, prin folosirea barcilor mici. Continuam excursia cu servirea pranzului la un restaurant local. Apoi vom vizita Tabara de Elefanti, o ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Thailanda, elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Thailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. Insa noi ii admiram intr-un show minunat, urmat de o plimbare pe elefanti. Incheiem ziua cu o vizita la „ciudata” Piata Maeklong – situata de-a lungul unei cai ferate; tarabele sunt amplasate exact pe langa sinele de tren, dar proprietarii lor stiu foarte bine orarul trenurilor astfel ca exact inainte ca acestea sa treaca ei isi trag marfa in tarabe si lasa copertinele in jos, pentru a nu fi agatate. Intoarcere la Bangkok. Cazare la hotel Century Park 4* (camere superior) sau similar Bangkok.
Ziua 5 | BANGKOK – KRABI
Mic dejun. Pana la ora eliberarii camerelor timp liber la dispozitie pentru cumparaturi in marile centre comerciale ale Bangkokului, renumite pentru preturile de duty-free. Dupa-amiaza, transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia KRABI. Un peisaj spectaculos, apusuri tropicale uluitoare si apele albastre si calde va asteapta intr-una dintre cele mai populare destinatie de plaja a Asiei. Krabi ofera o combinatie imbatabila de plaje fine cu palmieri perfect aliniati si ospitaliatate generoasa. Chiar daca alegeti cursurile de diving in Marea Andaman sau aventuri in insulele din imediata apropiere, Krabi este locul potrivit pentru un sejur de neuitat. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Krabi Resort 4* (camere deluxe) sau similar Krabi.
Ziua 6 | KRABI – INSULA LUI JAMES BOND
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, Excursie de 1 zi la Phang Nga Bay – Insula lui James Bond cu pranz inclus (09:00-17:00). Turul se face cu barci traditionale intr-o combinatie fermecatoare a activitatilor si obiectivelor turistice, modalitatea perfecta de a descoperi multitudinea de atractii ale Phang Nga Bay. Vizitam faimoasa "James Bond Island". De aici ne imbarcam in canoe pentru a explora pesteri ascunse admirand frumoasele stalactite si stalagmite. Vom mai admira lagune si vom aluneca pe canalele navigabile ale mlastinilor de mangrove in partea de nord a golfului. Pranz traditional in "Panyee village" construit pe piloni in mare. Dupa pauza de masa, ne intoarcem la debarcader si pornim catre Suwan Khuha Monkey Temple – Templul Pestera Maimutei. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la baza unei cascade. Tarif informativ: 1700 Baht (minim 25 platitori). Intoarcere la hotel. Cazare la hotel Krabi Resort 4* (camere deluxe) sau similar Krabi. 
Ziua 7 | KRABI – PHI PHI & BAMBOO ISLAND
Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi la Phi Phi & Bamboo Island cu pranz inclus (09:00-16:00). Fabuloasele insule Phi Phi se afla la doar 45 de minute de Krabi, distanta pe care o vom parcurge rapid cu barca de mare viteza. Pe drum vom opri in doua dintre cele mai renumite locuri pentru snorkeling: Bamboo Island (Insula de bambus) si Hin Klang. Vom servi apoi pranzul la Tonsay Bay unde vom face si o pauza pentru plaja si inot. Continuam apoi cu o vizita la Maya Bay – o locatie idilica unde a fost filmata celebra pelicula „The Beach”, prilej de a va bucura de snorkeling, plaja si inot in minunata laguna. Ultima vizita o vom face la Pestera Vikingilor pentru a admira picturile antice de pe pereti facute de oamenii marilor. Tarif informativ: 2200 Baht (minim 25 de platitori). Intoarcere la hotel. Cazare la hotel Krabi Resort 4* (camere deluxe) sau similar Krabi. 
Ziua 8 | KRABI – TIMP LIBER PENTRU RELAXARE
Mic dejun. Timp liber pentru plaja/excursii optionale. Cazare la hotel Krabi Resort 4* (camere deluxe) sau similar. 
Ziua 9 | KRABI – TIMP LIBER PENTRU RELAXARE
Mic dejun. Timp liber pentru plaja/excursii optionale. Cazare la hotel Krabi Resort 4* (camere deluxe) sau similar.
Ziua 10 |KRABI – DOHA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR825 cu destinatia Doha. Decolare la ora 08:00 si sosire in Doha la ora 11:35. Decolare la ora 16:25 cu zborul QR219 si aterizare in Bucuresti la ora 20:30. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- 1.150 Eur / adult loc in camera dubla
- 1.135 Eur / adult a-3-a persoana in camera dubla (pat suplimentar)
- 1.527 Eur / adult loc in camera single

Ofera valabila pnetru grup minin 30 persoane

Servicii incluse

- bilet de avion Bucuresti – Bangkok, via Doha, Compania QATAR AIRWAYS
- bilet de avion Bangkok – Krabi,  zbor direct, Companie locala
- bilet de avion Krabi – Bucuresti, via Doha, Compania QATAR AIRWAYS
- cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
- 3 nopti la hotel Century Park 4* camere superior sau similar Bangkok
- 5 nopti la hotel Krabi Resort 4* camere deluxe sau similar Krabi
- tur de oras Bangkok: Thonburi & Grand Palace cu ghid local
- turul templelor din Bangkok cu ghid local: Wat Trimitr, What Po si Wat Benjamaborpitr
- excursie la Piata plutitoare din Damnoen, plimbare pe elefanti si Piata Maeklong cu pranz inclus
- bilete de intrare la obiectivele turistice din program
- transferuri aeroport– hotel – aeroport  
- ghizi locali
- ghid roman insotitor

Servicii neincluse

- taxele de aeroport & combustibil zboruri intercontinentale si zboruri interne: 499 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- viza de Thailanda: 2200 BATH/persoana (se achita la sosirea in Thailanda)
- asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno
- bacsisurile recomandate pentru ghizii si soferii locali (se achita la fata locului insotitorului de grup)
- excursiile optionale

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew