Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
06.03.2020 1595 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 06.03 - 14.03.2020  (9 zile / 7 nopti)

Ziua 1 (06.03): BUCURESTI – DOHA – KUALA LUMPUR
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:15, pentru imbarcare pe cursa companiei QATAR AIRWAYS cu destinatia Kuala Lumpur (schimbarea cursei la Doha).
Ziua 2 (07.03): KUALA LUMPUR
Sosire in Kuala Lumpur la ora locala 08:05. Transfer de la aeroport la hotel. Timp liber pentru odihna si plimbari. Kuala Lumpur este o destinatie cosmopolita, plina de viata, ce atrage si impresioneaza toate categoriile de turisti. Cladiri moderne impozante, muzee cu specific, unele oferind un adevarat sejur in antichitate - Muzeul National, parcuri si gradini pline de flori si pasari frumos colorate, constructii ce si-au pastrat sarmul vechi – Palatul Sultanului Abdul Samad, restaurante fine unde descoperi cu placere gusturi preparate si gusturi unice, sunt doar cateva din atractiile orasului. Si nu in ultimul rand, Kuala Lumpur este un paradis al cumparaturilor cu piete traditionale dar si centre comerciale moderne ce ofera produse variate accesibile tuturor turistilor. Cazare hotel Oasia Suites 4* (sau similar).
Ziua 3 (08.03): KUALA LUMPUR – tur de oras
Mic dejun. Vom face un tur panoramic de jumatate de zi impreuna cu ghidul local, in timpul caruia ni se vor dezvalui frumusetea si farmecul minunatului oras, contrastul dintre zgarie-nori si casele coloniale. Vom admira din exterior: Palatul Regal - resedinta regelui Malaeziei, Muzeul National, Monumentul National al Malaeziei, cladirile superbe din Piata Independentei, precum si celebrele Turnuri Petronas. Emblema Malaeziei - turnurile Pentronas si Menaka KL (turnul de telecomunicatii) se vad de departe noaptea oferind un spectacol mirific. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la pesterile Batu, templele hinduse sapate in stanci inalte din calcar aflate de 20 km in afara orasului. Vom urca cele 272 de trepte pentru a ajunge la templele hinduse. Statuile si picturile hinduse, muzica indiana, mirosul de betisoare parfumate si traditiile atat de speciale fac din Batu Caves un loc de neratat. Ne intoarcem in Kuala Lumpur. Cazare hotel Oasia Suites 4* (sau similar).
Ziua 4 (09.03): GENTING HIGHLANDS (excursie optionala)
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala la Genting Highlands – Las Vegasul Malaeziei. Aproape de capitala, pe un varf de munte, la 2.000 de metri altitudinese afla cea mai mare statiune din lume, Genting Highlands. Vom ajunge aici cu telecabina numita Genting Skyway, care a fost creata special pentru acesta statiune. La vremea constructiei sale, telecabina avea cel mai lung traseu din  Asia de Sud-Est si era cea mai rapida din lume. Seara ne intoarcem in oras si va propunem excursia optionala “Kuala Lumpur by night” care va include si cina bufet intr-un restaurant local cu preparate traditionale. Cazare hotel Oasia Suites 4* (sau similar).
Ziua 5 (10.03): KUALA LUMPUR – MALACCA – SINGAPORE (360 km)
Mic dejun. Astazi vom pleca cu autocarul catre Singapore. In drumul nostru vom opri cateva ore in Malacca, un orasel care a insemnat foarte mult in trecutul tarii. Dupa 100 de ani de sultanat (pe aici a patruns islamul in Asia de Sud-Est), Malacca a fost pe rind colonie portugheza, olandeza si britanica in jur de 130-150 de ani sub fiecare ocupatie, de unde si influentele felurite. Vom face un tur al orasului admirand Porta de Santiago si Piata Olandei. Masa de pranz este inclusa si o vom servi in Malacca. Plecam apoi catre orasul-stat Singapore. Cazare hotel Travelodge Harbourfront 4* (sau similar).
Ziua 6 (11.03): SINGAPORE – tur de oras
Mic dejun. In prima parte a zilei ne vom bucura de un tur panoramic de oras de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Pe parcursul turului de oras vom admira contrastul dintre vechi si nou, dintre Est si Vest. Vom experimenta istoria, cultura si stilul de viata al multi-rasialului Singapore. Vom trece prin districul colonial pentru a vedea Pedang-ul, urmeaza apoi Esplanada si Merlion – un animal mitic jumatate leu, jumatate peste. Urmatoarele opriri vor fi in Little India, Chinatown si Gradina Botanica ce se intinde pe 52 de hectare cuflori de toate culorile si soiurile, plante aromatice, pomi fructiferi exotici, bambusi uriasi, palmieri etc. Dupa amiaza timp liber iar seara va propunem excursia optionala in parcul Night Safari, un parc zoologic cu peste 40 hectare de jungla unde pot fi admirate in nocturna peste 1000 de specii de animale in propriul lor mediu de viata. Plimbarile prin jungla se pot face fie cu trenuletul, fie pe jos pentru cei mai curajosi, dupa care va puteti relaxa intr-unul dintre restaurante. Cazare hotel Travelodge Harbourfront 4* (sau similar).
Ziua 7 (12.03): SINGAPORE
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi. Shopping in Singapore inseamna branduri populare, dar si de lux, marfa de foarte buna calitate, la preturi europene. Cea mai exclusivista zona comerciala este Orchard Road unde se gasesc numeroase mall-uri uriase. Pasionatii de chilipiruri pot gasi produse preferate in Little India sau China Town. Dupa amiaza este dedicata Insulei Sentosa (optional). Ne vom bucura de o plimbare cu telecabina de la Muntele Faber pana in Sentosa. Vom vizita optional acvariul ce gazduieste 100.000 exemplare din 800 de specii marine. Seara se va incheia cu vizionarea spectaculosului show « Wings of Time », o poveste contemporana proiectata cu lasere pe mare. Este singurul spectacol nocturn pe apa din intreaga lume, ce foloseste cele mai noi efecte multimedia (proiectii 3D, efecte pirotehnice, fantani robotizate, jeturi de apa gigant. Dupa spectacol, transfer la hotel cu autocarul. Cazare hotel Travelodge Harbourfront 4* (sau similar).
Ziua 8 (13.03): SINGAPORE
Mic dejun. Astazi va propunem o vizita la faimosul hotel Marina Bay Sands, obiectivul turistic cel mai des imortalizat in fotografii. Chiar daca nu te numeri printre oaspetii hotelului, se poate in schimbul unei taxe sa urci pana la etajul 57, pe Skypark de unde ai o panorama de 360 de grade asupra orasului. Poti urca cu un lift foarte rapid si poti sta pe Observation Deck cat timp doresti. De asemenea, pentru doritori si pasionati, se poate merge in Parcul Pasarilor, cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii. Aici se afla si cea mai mare cascada artificiala din lume.Cazare hotel Travelodge Harbourfront 4* (sau similar).
Ziua 9 (14.03): SINGAPORE – DOHA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor, transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa QATAR AIRWAYS cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Doha). Decolare din Singapore la ora 10:55. Sosire la Bucuresti la ora 20:30.

 Tarife:
- 1.595 EUR /
persoana (loc in camera dubla, taxe incluse)
- 490 EUR /
supliment camera single

Oferta valabila pentru un grup minim de 25 persoane

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti – Kuala Lumpur si Singapore – Bucuresti cu compania QATAR AIRWAYS (schimbarea curselor la Doha);
- 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*: 3 nopti in Kuala Lumpur si 4 nopti in Singapore;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- transport cu autocar din Kuala Lumpur la Singapore;
- vizitarea orasului Malacca si masa de pranz;
- tur de oras de o jumatate de zi cu ghid local in Kuala Lumpur;
- tur de oras de o jumatate de zi cu ghid local in Singapore;
- insotitor roman de grup;
- taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (optionala);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 USD/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 25 pasageri):
Malaezia
Pesterile Batu (jumatate de zi) 60 USD
Genting Highlands (zi intreaga) 85 USD
Kuala Lumpur by night cu cina inclusa 85 USD
Singapore
Marina Bay Sands (taxa intrare) 20 USD
Gardens by the Bay (taxa intrare Flower Dome) 20 USD
Insula Sentosa 130 USD
Parcul Pasarilor 50 USD
Night Safari 80 USD
Pentru un numar mai mic de participanti preturie se recalculeaza sau excursiile se anuleaza.

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew