Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
15.10.2019 2835 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 15 - 27.10.2019 (13 zile / 12 nopti)

ZIUA 01 – 15.10.2019: BUCURESTI – DOHA - KATHMANDU
Plecare de pe Aeroportul Otopeni cu Qatar Airways la ora 00:35. Sosire in Doha la ora 05.20 AM pentru o scurta escala si zbor mai departe spre Nepal la ora 08.15. Sosire in Kathmandu la ora 15.25 si preluare de la aeroport si transfer la hotel. Seara faceti cunostinta cu celebrul cartier Thamel, unde va puteti plimba printre magazine, tarabe si restaurante si veti intra deja in atmosfera orasului Kathmandu. Seara cina traditionala la un restaurant local cu dansuri nepaleze.
Cazare: hotel 4 stele in Kathmandu in zona Thamel
Nivel cazare: superior
Mese: pe avion si cina la un restaurant local
Experienta: cina traditionala de bun venit
ZIUA 02 – 16.10.2019: EXPLORE KATHMANDU
Inainte de micul dejun si de rasaritul soarelui mergem la Shwayambhunath, numit si Templul Maimutelor, construit in sec. 400-500. Va desfatati cu privelistea superba asupra Vaii Katmandu si vom admira rasaritul de soare. Luam micul dejun alaturi de localnici langa templu si coboram incet pe scara spre centrul orasului. Continuam turul orasului Kathmandu. Descoperiti patrimoniul spiritual al Nepalului intr-un decor de ev mediu, pastrat pana in ziua de azi. Dimineata vizitati sacrul templu de la Pashupatinath unde au loc incinerarile si unde veti vedea cunoscutii saddhu, ascetii hindusi. Veti continua cu imensa stupa Boudhanath si templele budhiste de langa oras. Va veti plimba cu ricsele prin oras si veti vizita Durbar Square si templele din jurul sau. Vom patrunde incet, incet in tainele vietii Nepalului si dupa-amiaza amestecandu-va printre pelerinii budisti si hindusi. Vom petrece seara in cartierul Thamel.
Cazare: hotel 4 stele in Kathmandu in zona Thamel
Nivel cazare: superior
Mese: mic dejun
Experienta: rasarit de soare la Swayambhunath si plimbare cu ricsa prin Durbar Square
ZIUA 03 – 17.10.2019: KATHMANDU - POKHARA
Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru zbor spre Pokhara, poarta de acces pentru cei care se aventureaza pe piscurile Himalayei. Pokhara, al treilea oras ca marime din Nepal, este asezat intr-un loc extrem de pitoresc pe malul unui lac. Dupa-amiaza libera pentru plimbare prin Pokhara. Veti face o plimbare cu barca pe lacul Fewa, veti vedea Pestera Mahendra si cascada Davi. Cazare in Pokhara.
Cazare: hotel 3 stele in Pokhara
Nivel cazare: superior
Mese: mic dejun
Experienta: plimbare pe malul lacului Fewa din Pokhara
ZIUA 04 – 18.10.2019: POKHARA – BENI – TATOPANI (2600 metri altitudine)
Imbarcare in masini 4x4 si start al aventurii catre Mustang, vechi regat aflat la granita cu Tibet-ul, astazi o regiune semi-independenta din Nepal si una dintre regiunile in care cultura tibetana s-a pastrat nealterata. Prima parte a drumului pana la Beni traverseaza vai si mici sate pentru ca dupa trecerea de Beni sa inceapa un drum accidentat, in urcare pana la Tatopani. Durata totala a drumului: 5-6 ore.
Cazare: pensiune locala in Tatopani
Nivel cazare: basic
Mese: mic dejun, pranz si cina
Experienta: traversarea unor mici sate si interactiunea cu localnicii
ZIUA 05 – 19.10.2019: TATOPANI – KAGBENI (2900 metri altitudine)
Dimineata continuam drumul spre Mustang. Printre atractiile zilei sunt piata locala din Jomsom, Kaligandaki Gorge care este printre cele mai mari strungi din lume, raul Kaligandaki, complexul sacru de la Muktinath cu cele 108 de robinete inchinate lui Vishnu si unde credinciosii se spala cu apa rece de munte. Veti trece pe langa Jal Devi unde veti vedea focul care se aprinde singur (emanatii de gaze), manastirea budhista Jharkot si veti admira superbele privelisti catre muntii Dhaulagiri, Nilgiri si varful Tukuche. Durata totala a drumului: 5-6 ore.
Cazare: pensiune locala in Kagbeni
Nivel cazare: basic
Mese: mic dejun, pranz si cina
Experienta: vizita templului sacru de la Muktinath
ZIUA 06 – 20.10.2019: KAGBENI – GHAMI VILLAGE / MUSTANG
In aceasta dimineata intrati in vechiul regat Mustang. Dupa formalitatile speciale de intrare in regiune si verificarea permisului continuati drumul catre capitala cu oprire peste noapte in Ghami Village.
Printre atractiile zilei se afla Manastirea Kagbeni si scoala budhista, traversarea strungii Kaligandaki, vechi stupe budhiste si scurte opriri in mici sate din Mustang unde veti vedea stilul de viata al localnicilor care traiesc extrem de izolati si la o mare altitudine. Chuksung, Chella si Samar sunt 3 sate pe care le veti traversa si unde veti simti arta si cultura tibetana la fiecare pas, veti opri la o ferma locala unde se cresc iaci, animale folosite in aceasta regiune de munte pentru a ajuta la cararea alimentelor si a materialelor de constructie pentru casele localnicilor. Acest animal este cel mai comun in gospodariile tibetane, carnea de iac fiind foarte apreciata iar laptele de iac este transformat in branza.
Veti ajunge dupa-amiaza in satul Ghami pentru cina si cazare. Durata toatala a drumului: 6 ore
Cazare: pensiune locala in satul Ghami
Nivel cazare: basic
Page 4 of 8
Mese: mic dejun, pranz si cina
Experienta: vizita unei ferme locale din Mustang
ZIUA 07 – 21.10.2019: GHAMI VILLAGE – LO MANTHANG
Dimineata vizita Manastirii Mustang Lo Gager Ghar Gompa, manastirea Charang si Luri Gumpa, manastirea sapata in stanca si care dateaza din secolul 12. Veti vedea mici caravane budhiste, iaci domestici si superbe peisaje alpine pe drumul care duce in Lo Manthang, capitala Mustang-ului. Sosire in jurul pranzului in oras si plimbare printre case, scoli budhiste si micile palate din capitala. Durata toatala a drumului: 3-4 ore
Cazare: pensiune locala din Lo Manthang
Nivel cazare: basic
Mese: mic dejun, pranz si cina
Experienta: vizita manastirii sapate in stanca de la Luri Gumpa
ZIUA 08 – 22.10.2019: O ZI IN LO MANTHANG, MUSTANG
Veti petrece aceasta zi in Lo Manthang si veti vizita cateva sate de langa capitala regiunii Mustang. Incepeti dimineata cu o vizita la Manastirea Chossar, urmata de pesterile Khangchuling si Jhong. Continuati cu Manastirea NYFU si apoi plimbarea prin satele Chonnup, Nymagel si Tingkar. Vizita la Manastirea Namgyal unde veti vedea viata calugarilor tibetani intr-o manastire sapata in stanca.
Cazare: pensiune locala in Lo Manthang
Nivel cazare: basic
Mese: mic dejun, pranz si cina
Experienta: o zi in Lo Manthang, capitala regiunii Mustang
ZIUA 09 – 23.10.2019: LO MANTHANG – CHUKSUNK VILLAGE
Dimineata vizita Yara, Ghara si satul Dhi. Traversati din nou raul Kaligandaki in drumul spre staul Chuksung unde veti petrece noaptea. Pe drum veti opri la manastire tibetana si o stupa budhista. Durata totala a drumului: 6 ore
Cazare: pensiune loacala in Chuksung
Nivel cazare: basic
Mese: mic dejun, pranz si cina
ZIUA 10 – 24.10.2019: CHUKSUNG - KALOPANI
Continuati drumul inapoi spre Pokhara prin acest peisaj alpin deosebit. Scurte opriri in Kagbeni si din nou la piata locala din Jomsom. Durata toatala a drumului: 5 ore
Cazare: pensiune loacala in Kalopani
Nivel cazare: basic
Mese: mic dejun, pranz si cina
Experienta: vizita piata locala din Jomsom
ZIUA 11 – 25.10.2019: KALOPANI - POKHARA
Ultima zi cu masinile 4x4 va aduce inapoi in Pokhara. Veti traversa mai multe sate nepaleze, veti opri la piata locala din Beni si veti interactiona cu populatia din aceste sate. Modul de viata simplu din aceste sate si
Page 5 of 8
simplitatea si onestitatea vietii de aici va vor impresiona si sigur va vor face sa indragiti Nepal-ul foarte mult. Seara libera pentru odihna la hotelul din Pokhara.
Durata toatala a drumului: 6 ore
Cazare: hotel 3 stele in Pokhara
Nivel cazare: superior
Mese: mic dejun si pranz
Experienta: interactiune cu localnicii in satele de pe drum
ZIUA 12 – 26.10.2019: POKHARA - KATHMANDU
Dimineata transfer la aeroport pentru zbor spre Kathmandu. Sosire in capitala Nepalului si transfer la hotel. Dupa-amiaza libera in Kathmandu pentru ultimele cumparaturi, plimbari prin Thamel. Seara cina la un restaurant local pentru intreg grupul, ocazie foarte buna de a schimba ultimele impresii despre aceasta aventura.
Cazare: hotel 4 stele in Kathmandu
Nivel cazare: superior
Mese: mic dejun si cina
Experienta: seara de ramas bun in Kathmandu
ZIUA 13 – 27.10.2019: KATHMANDU – DOHA - BUCURESTI
Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Qatar Airways spre Doha cu decolare la ora 11:40. Sosire in Doha la ora 14:50 pentru escala. Plecare spre Bucuresti la ora 16:10 si aterizare pe aeroportul Otopeni la ora 20:30.

Tarif:
 2.835 Eur / persoana in camera dubla

Oferta valabila pentru grup minim 10 persoane

Servicii incluse

- Bilete de avion cu Qatar Airways pe ruta Bucuresti – Kathmandu si retur, via Doha
- Bilete de avion Kathmandu – Pokhara si retur cu o companie locala
- Toate taxele de aeroport si taxa de bagaje pentru aceste zboruri
- Permisul de acces in Mustang
- 05 nopti de cazare la hoteluri de 3* si 4* in Kathmandu si Pokhara
- 07 nopti de cazare in pensiuni locale din Nepal si Mustang in camera duble insa fara baie proprie
- Mese: mic dejun in Kathmandu si Pokhara, pensiune completa (mic dejun, pranz si cina) pe durata calatoriei in Mustang si 2 cine in Kathmandu
- Experiente locale:
Cina traditionala de bun venit in Nepal insotita de dansuri locale
Page 6 of 8
Plimbare cu ricsa prin Durbar Square in Kathmandu
Admira un apus de soare de la Templul Maimutelor
Vizita templului sacru de la Muktinath
Vizita manstirii sapate in stanca de la Luri Gumpa
Descopera Lo Manthang, capitala vechiului regat Mustang si unul dintre putinele locuri unde poti intalni cultura tibetana autentica
Traversarea unor mici sate si interactiunea cu localnicii din Mustang si satele de munte din Nepal
- Toate transferurile si vizitele incluse in itinerariu cu transport privat: masini 4X4 pe durata excursiei in Mustang si microbuz in Kathmandu si Pokhara
- Servicii de ghizi locali in limba engleza pe durata excursiilor
- Intrarile la obiective turistice mentionate in program
- Insotitor de grup din partea agentiei: Cezar Dumitru
- TVA

Servicii neincluse

- Taxa de viza Nepal: 25 USD/persoana (se obtine pe aeroport la sosirea in Nepal)
- Asigurarea medicala obligatorie
- Asigurarea storno optionala, se incheie in aceeasi zi cu contractul turistic
- Alte mese in afara celor mentionate in program
- Alte excursii si activitati optionale
- Bacsisul pentru ghizii si soferii locali

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew