Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
27 Apr 2019 399 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Placera 27 aprilie (5 zile / 4 nopti)

27 Aprilie BUCURESTI – LONDRA Intalnire cu insotitorul de grup la ora 10:20 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 391 cu destinatia Londra. Decolare la ora 12:20. Sosire la Londra la ora 14:05. Suntem in Londra, cel mai mare oras european si cel mai divers din punct de vedere etnic. Orasul este capitala Marii Britanii si un centru financiar mondial important. Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri, dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Rafinament si noblete. Eleganta si distinctie. Va prezentam Londra intr-un           Tur de oras cu ghid local: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau plimbari pietonale cu insotitorul de grup. Cazare la hotel Ibis London Wembley 3* sau similar.
https://www.accorhotels.com/gb/hotel-3141-ibis-london-wembley/index.shtml
28 Aprilie LONDRA Mic dejun. Continuam vizitele pietonale impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Buckingham cea mai cunoscuta resedinta din Londra, resedinta Reginei. Dacaobservati caflutura steagul la palat si patru santinele il pazesc inseamna ca regina este acasa. Sau sunt doar doua santinele? Ah, ce pacat, probabil regina este plecata cu treburi. Dar nu-i nimic, va intalniti cu alta ocazie; Abatia Westminster, un model de arhitectura medievala la scara uriasa, locul ceremoniilor regale; Turnul Londrei cu un trecut glorios, insa mai mult cunoscut ca loc de detentie; Tower Bridge unul dintre celebrele simboluri ale orasului, Catedrala St. Paul prima catedrala protestanta din Anglia, cu cel mai mare clopot mobil din Europa. Daca doriti sa descifrati misterele antichitatii va sugeram o vizita la British Museum. Seara, optional Cina la Restaurantul Medieval Banquet situat central langa Tower Bridge si Turnul Londrei.Meniul este unul diversificat cu 4 feluri de mancare, iar spectacolul pus in scena de actori profesionisti ne va transpune intr-o atmosfera de petrecere, demna de o curte regala. Muzica live si program de discoteca. Detalii si pe: www.medievalbanquet.com. Cazare la hotel Ibis London Wembley 3* sau similar.
29 Aprilie CASTELUL WINDSOR & OXFORD Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau optional, excursie de o zi la Castelul Windsor & Oxford. Castelul Windsor a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. In anul 1992 au fost distruse intr-un incendiu mai mult de 100 de camere ale castelului. Din fericire, camerele afectate nu gazduiau la momentul respectiv importante opere de arta. Procesul de restaurare a fost definitivat in anul 1997. Se mai poate admira Capela St. George – un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei (Order of the Garter) – cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic infiintat in anul 1348 de Edward III. In interior se afla inmormantati Henry al VII-lea si sotia sa Jane Seymour, precum si Charles I. Excursia continua spre Oxford, unde se vor vizita din exterior renumitul Colegiu si Catedrala. Tarif: 80 Euro/persoana, minim 20 platitori, si include: transport autocar, bilet de intrare la Castelul Windsor, insotitor de grup. Seara, intoarcere la Londra. Cazare la hotel Ibis London Wembley 3* sau similar.
30 Aprilie LONDRA Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Pentru relaxare va sugeram un program de shopping pe Oxford Street si de ce nu o vizita la „Muzeul Harrods”. Nu trebuie sa ratati o vedere panoramica asupra metropolei din London Eye. Seara, timp liber la dispozitie. Va sugeram o Croaziera panoramica pe Tamisa. Cazare la hotel Ibis London Wembley 3* sau similar.
01 Mai LONDRA - BUCURESTI Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Dupa amiaza transfer la aeroportul Heatrow pentru imbarcare pe zborul TAROM RO 392 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:50, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:08. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- 399 Eur / adult loc in camera dubla
- 372 Eur / adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
- 337 Eur / copil 2-16,99 ani cu doi adulti in camera
- 477 Eur / adult loc in camera single

Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane

Servicii incluse

- Bilet de avion Bucuresti – Londra – Bucuresti, zbor direct compania TAROM
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis London Wembley 3* sau similar Londra
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport
- Tur de oras Londra cu autocar si ghid local
- Plimbari pietonale cu insotitorul de grup
- Insotitor de grup

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport si combustibil: 150 Eur/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
- Cina la Restaurantul Medieval Banquet www.medievalbanquet.com

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew