Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Perioada de cazare si preturi

De la Pret
01 Dec 2019 260 EUR Rezerva acum
08 Dec 2019 260 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 01 Decembrie, 08 Decembrie (3 nopti/4 zile)

Ziua 1 |
BUCURESTI – LONDRA Intalnire cu insotitorul de grup la ora 14:10 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul British Airways BA887 cu destinatia Londra. Decolare la ora 16:10, sosire la Londra la ora 17:40. Suntem in Londra - cel mai mare oras european si cel mai divers din punct de vedere etnic. Orasul este capitala Marii Britanii si un centru financiar mondial important. Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri, dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Transfer la hotel si check-in. Cazare hotel Ibis Excel 3* sau similar Londra.
Ziua 2 | LONDRA – PIATA DE CRACIUN WINTER WONDERLAND HYDE PARK Mic dejun. Tur de oras Londra cu ghid local: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei. Continuam vizitele pietonale impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Buckingham cea mai cunoscuta resedinta din Londra, resedinta Reginei. Dacaobservati caflutura steagul la palat si patru santinele il pazesc inseamna ca regina este acasa. Sau sunt doar doua santinele? Ah, ce pacat, probabil regina este plecata cu treburi. Dar nu-i nimic, va intalniti cu alta ocazie; Dupa amiaza, va invitam sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup Piata de Craciun Winter Wonderland din Hyde Park. Aici se afla nu mai putin de 200 de casute din lemn decorate in spiritul Craciunului si de unde va puteti procura cele mai inspirate cadouri de Craciun pentru cei dragi. In Winter Wonderland regasiti traditionala piata de Craciun Germana in Satul Bavarez, alaturi de Piata Ingerilor – un adevarat muzeu in aer liber al dulciurilor de toate culorile si formele. Va mai puteti bucura de un urias patinoar in aer liber, dar si de un urias parc de distractii cu nu mai putin de 100 de posibilitati de a te distra si amuza. Cazare hotel Ibis Excel 3* sau similar Londra.
Ziua 3 | BRITISH MUSEUM – LONDON EYE – PIETELE DE CRACIUN DIN LONDRA Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitarii unuia dintre cele mai importante muzee ale Londrei. Daca doriti sa descifrati misterele antichitatii va sugeram o vizita la British Museum. De asemenea, nu trebuie sa ratati o vedere panoramica asupra metropolei din London Eye – simbolul modern al orasului si de ce nu, poate o croaziera pe raul Tamisa. Nici o vizita la Londra nu se poate incheia fara un popas de cumparaturi pe Oxford Street si o vizita la celebrul magazin „Harrods” minunat impodobit in spiritul sarbatorilor de Craciun. In a doua parte a zilei, vizitam alte doua piete de Craciun din Londra. Christmas by the River de la London Bridge, ce se intinde maiestuos de-a lungul „Drumului Reginei” de la Galeria Hay’s si London Bridge pana la teatrul in aer liber The Scoope cu vederea catre simbolurile orasului precum Tower Bridge, Turnul Londrei si Primaria. Vom vizita apoi Piata de Craciun Tate Modern, organizata in fata faimoasei Galerii de Arta.Cazare hotel Ibis Excel 3* sau similar Londra.
Ziua 4 | LONDRA - BUCURESTI Mic dejun. Timp liber la dispozitiesau plimbari pietonale cu insotitorul de grup: Abatia Westminster, un model de arhitectura medievala la scara uriasa, locul ceremoniilor regale; Turnul Londrei cu un trecut glorios, insa mai mult cunoscut ca loc de detentie; Tower Bridge unul dintre celebrele simboluri ale orasului, Catedrala St. Paul prima catedrala protestanta din Anglia, cu cel mai mare clopot mobil din Europa. Transfer la aeroportul Heatrow pentru imbarcare pe zborul British Airways BA884 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 17:40, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 22:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- 260 Eur / adult loc in camera dubla
- 240 Eur / adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
- 160 Eur / copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
- 320  Eur / adult loc in camera single

Oferta valabila pentru grup de 25 persoane

Servicii incluse

- Zboruri directe Bucuresti – Londra – Bucuresti, Compania British Airways
- Cazare 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Excel 3* sau similar Londra
- Tur de oras Londra cu autocar si ghid local
- Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup
- Vizitarea cu insotitorul de grup a Pietelor de Craciun din Londra (deplasari pietonale):
Winter Wonderland din Hyde Park
Christmas by the River de la London Bridge
Piata de Craciun Tate Modern
- Transferuri Aeroport  - Hotel - Aeroport
- Insotitor de grup

Servicii neincluse

- Taxele de aeroport si combustibil: 155 Eur/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul),
- Intrarile la obiectivele turistice, biletele pentru transportul public
- Taxa de oras (daca se aplica, se va plati individual la receptia hotelului)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew