Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77


Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
05.04.2019 2099 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 05.04.2019-16.04.2019 / (10 nopti/ 12 zile)

Ziua 1 - 05.04: Bucuresti – Panama City
Check-in si imbarcare pe Aeroportul Bucuresti Otopeni cu destinatia Panama. Sosire in Panama si transfer in Panama City pentru cazare la hotel.
Ziua 2 - 06.04: Panama City & Canalul Panama* – Peninsula Punta Paitilla – Panama City
Mic dejun. Timp liber sau optional, tur Panama City si Canalul Panama (canalele de ecluza – Miraflores)*: Altar de Oro Church (Biserica San José), Plaza de Francia, Palatul Prezidential (El Palacio de las Garzas). Ulterior, vizita la zgarzie-norii din Peninsula Punta Paitilla. Cazare la hotel in Panama City.
Ziua 3 – 07.04: Panama City – Chitre
Mic dejun. Transfer la Chitre. Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau explorare pe cont propriu. Cazare la hotel in Chitre.
Ziua 4 – 08.04: Chitre – Dominical (Costa Rica)
Mic dejun. Transfer catre Paso Canoas (aflat la granita tarii), cu o durata aproximativa de 4 ore si jumatate. Dupa incheierea formalitatilor vamale, se ajunge in zona Dominical din Costa Rica dupa aprox. 2 ore si jumatate. Timp liber la dispozitie pentru relaxare. Cazare la hotel in zona Dominical.
Ziua 5 – 09.04: Dominical
Mic dejun. Timp liber sau activitati optionale*: observarea delfinilor, tur cu barca prin padurea de mangrove din Insula Damas sau vizita la Marino Ballena National Park. Acesta a primit numele dupa specia balenelor cu cocoasa care ajung aici in perioada decembrie-aprile in drumul lor spre Nord. Acesta este cel mai lung sezon din lume in care pot fi observate balene cu cocoasa. Cazare in zona Dominical.
Ziua 6 – 10.04: Dominical – Monteverde
Mic dejun. Transfer catre Rezervatia Naturala Monteverde. Oprire pentru turul cu barca pe Raul Tarcoles, prilej pentru a admira cea mai mare colonie de crocodili din lume. In cadrul vizitei la padurea de mangrove, una dintre cele mai bogate biodiversitati din zona, veti descoperi si o specie de papagali (The Scarlet Macaw),spectaculos colorata in nuante de rosu-portocaliu, albastru si galben. Pranz inclus. Cazare la hotel in zona Monteverde.
Ziua 7 – 11.04: Monteverde
Mic dejun. Optional, tur al Padurii Monteverde Cloud si Tur Trapiche*. Monteverde Cloud este o invitatie in inima verde a zonei: copaci inalti, orhidee, bromelie, feriga, vita de vie, jaguar, ocelot, tapir sau pasarea quetzal (Resplendent Quetzal). In Turul Trapiche pot fi observate plantatii de banane, nuci macadamia, portocale, trestie de zahar sau arracia. Se poate lua parte la diferite demonstratii in care este explicat procesul de obtinere a trestiei de zahar / cacao sau a procesului folosit de diferite mori utilizate in productie (sunt 3 tipuri in aceasta ferma). Punctul culminant este dat de locul in care sunt produse bomboane artizanale din trestie de zahar. Cazare la hotel in zona Monteverde.
Ziua 8 – 12.04: Monteverde – La Fortuna, Arenal
Mic dejun si transfer catre La Fortuna, Arenal. Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau explorarea zonei pe cont propriu. Cazare la hotel in Arenal.
Ziua 9 – 13.04: La Fortuna, Arenal
Mic dejun. Timp liber sau optional, transfer in zona Vulcanului Arenal*, pentru panorama. Ulterior, se viziteaza o padure tropicala, de unde se poate asculta muzica fascinanta a vulcanului, dar si a broastelor sau a tucanilor sau se pot admira numerosii licurici din zona. Cazare la hotel in zona Arenal.
Ziua 10 – 14.04: La Fortuna, Arenal – San José
Mic dejun. Deplasare catre San José si optional, vizita la Parcul de Aventura Canopy San Luis*, aflat intr-o padure tropicala (cloud forest) din Regiunea Central Valley. Este ocazia potrivita pentru a descoperi habitatul respectiv, folosind diverse tiroliene / sisteme prin cablu sau platforme pentru un plus de adrenalina. Cazare la hotel in zona San José.
Ziua 11 – 15.04: San José – Panama City – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din San José pentru check-in si imbarcare cu destinatia Panama City. Ulterior, imbarcare pe zborul Panama City – Bucuresti.
Ziua 12 – 16.04: Bucuresti
Se ajunge la Bucuresti dupa miezul noptii.

Tarif:
2.099 EUR / persoana in camera dubla

Oferta este valabila pentru un grup de minimum 16 persoane

Servicii incluse

- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Panama City / San José – Panama City – Bucuresti
- 1 bagaj de cala de 20 kg / persoana si 1 bagaj de mana de 5 kg / persoana
- Taxe de aeroport
- Toate transferurile incluse
- Cazare 10 nopti, in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4 stele
- Mic dejun
- Pranz in cadrul excursiei in padurea de mangrove
- Tur cu barca la colonia de crocodili de pe Raul Tarcoles
- Ghid local
- Asistenta turistica in limba roma

Servicii neincluse

- Asigurare medicala si storno
- Taxele locale
- Taxele vamale
- Bacsis pentru ghizii locali si soferi
- Bauturile alcoolice si racoritoare la mese
- Intrari la obiectivele turistice neincluse
- Excursiile optionale

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew