Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
26.04.2020 1850 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Perioada: 26.04 - 04.05.2020 (9 zile / 6 nopti)

Ziua 1 (26.04): BUCURESTI – ISTANBUL
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 19:30 pentru imbarcare pe cursa Turkish Airlines cu destinatia Dakar (schimbarea curseila Istanbul). Sosire la Istanbul la ora 23:00.
Ziua 2 (27.04): ISTANBUL - DAKAR
Plecare spre Dakar la ora 01:15 si sosire la ora locala 06:00. Transfer si cazare la Fleurs de Lys Plateau 4*.Dupa micul dejun si odihna, la orele pranzului vom porni intr-un tur al orasului Dakar pe parcursul caruia vom vizita cele mai importante atractii: Piata Independentei, Palatul prezidential (exterior), monumentul renasterii africane, vechea catedrala, piata Sandaga si piata Soumbedioune renumite pentru obiecte artizanale. Vom servi cina la un restaurant local.
Ziua 3 (28.04): DAKAR – PINK LAKE – SAINT LOUIS (265 km)
Mic dejun. Astazi vom admira renumitul Pink Lake (lacul roz). Plecam cu autocarul pana in apropierea lacului. Acolo ne imbarcam in Jeep-uri 4X4 pentru turul dunelor de nisip din apropierea lacului, ajungand chiar la linia de sosire de la raliul Paris-Dakar. Aflata la cateva sute de metri departare de ocean, aceasta locatie este exceptionala datorita dunelor de nisip, a copacilor mici si in special datorita culorii rozalii a lacului: atunci cand soarele are putere la apus intregul peisaj este cuprins de nuante de mov sau violet. Culoarea roz a lacului este explicata prin existenta unor alge in apa. Pe langa culoarea ciudata, Pink Lake se mandreste si cu un grad de salinitate mare, fapt ce il pozitioneaza pe locul doi in lume, dupa Marea Moarta. Vizitam colectorii de sare, iar apoi continuam traseul spre orasul Saint Louis, unul din primele patru orase ca importanta din Senegal. Cina si cazare la hotel Cap Saint Louis 3* (sau similar).
Ziua 4 (29.04): SAINT LOUIS
Dimineata, dupa micul dejun, plecam spre parcurile naturale aflate in apropiere. Ne vom bucura de un tur cu barca in parcul Djoudji (sau Langue de Barbarie) pentru a observa diferitele specii de pasari. Aceste parcuri reprezinta casa unei game variate de pasari migratoare cum ar fi: pelicani, cocostarci, pescarusi, cormorani, egrete, flamingo. Intoarcere in orasul Saint Louis pentru un tur de oras cu trasura prin centrul istoric. Cazare si cina in Saint Louis la hotel Cap Saint Louis 3* (sau similar).
Ziua 5 (30.04): SAINT LOUIS – TOUBAKOUTA (376 km)
Dupa micul dejun pornim catre regiunea Ferlo Sahelian unde vom vizita cea mai mare moschee din Africa de Vest, Moscheea Touba. Continuam cu vizita satului Wolof, unde traieste un grup etnic al Senegalului. Dupa amiaza, ajungem in Toubakouta, regiune a deltei Sinesaloum. Cina si cazare la hotel Keur Saloum 3* (sau similar).
Ziua 6 (01.05): DELTA RAULUI SINESALOUM TOUBAKOUTA
Mic dejun. Dimineata incepe cu un tur cu barca (piroga motorizata) pentru a descoperi peisajele extraordinare ale deltei raului Sinesaloum cu minunatele mangrove naturale. Vom avea posibilitatea sa vizitam satul Sipo Mandica situat pe malul raului unde ne vom intalnii cu regina satului. Transfer la hotel in jurul pranzului. Dupa amiaza, timp liber pentru a ne bucura de frumusetile locale. Optional, putem vizita copacul sacru din satul Missirah si portul pescaresc. Cina si cazare in Toubakouta la hotel Keur Saloum 3* (sau similar).
Ziua 7 (02.05): TOUBAKOUTA – JOAL FADIOUTH SHELL – SALY (220 km)
Mic dejun. Astazi vom incepe cu vizita zonei Joal Fadiouth pentru a descoperi cultura si obiceiurile triburilor locale Serere. Poporul Serer este un grup etnic din Africa de Vest, fiind al treilea ca marime si reprezentand 15% din populatia senegaleza. Acest popor a fost remarcat din punct de vedere istoric ca un grup etnic matriliniar care a rezistat mult timp islamului, a luptat impotriva jihadelor, iar apoi s-a opus guvernarii coloniale franceze. Au o cultura sedentara stabilita si sunt cunoscuti pentru expertiza lor agricola si pentru cresterea animalelor transhumante. Dupa amiaza ajungem in Saly (numit si Saly Portudal) care este o statiune de pe litoral din regiunea Thies, pe coasta Petite din Senegal, la sud de Dakar. Este o destinatie turistica de top in toata Africa de Vest. Seara cazare si cina la hotel Royam 4* (sau similar).
Ziua 8 (03.05): DAKAR – ISTANBUL
Mic dejun. Astazi avem timp liber pentru plaja in prima parte a zilei. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Dupa amiazatransfer la aeroportul din Dakar pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti Decolare din Dakar la ora locala 20:35.
Ziua 9 (04.05): ISTANBUL – BUCURESTI
Ajungem in Istanbul la ora locala 06:25. Tur de oras in Istanbul (bagajele vor ramane in aeroport) pe parcursul caruia vom admira Moscheea Albastra, Hipodromul, Palatul Topkapi. Vom avea timp liber sa servim pranzul si vom reveni la aeroport in jurul orei 15:00. Imbarcare pe cursa Turkish Airlines cu decolare la ora 18:45, sosire in Bucuresti la ora locala 20:05.

Tarife:
- 1.850 Eur /
adult, loc in camera dubla (taxe incluse)
- 190 Eur /
supliment camera single

Oferta valabila pentru grup de minim 15 persoane.

Servicii incluse

- transport cu avionul Bucuresti – Dakar – Bucuresti cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor la Istanbul);
- 6 nopti cazare:1 noapte in Dakar la hotel 4*, 2 nopti in Saint Louis la hotel 3*,2 nopti in Toubakouta la hotel 3*, 1 nopti in Saly la hotel 4*;
- early check-in in ziua sosirii, pe 27.04;
- 7 mic dejun si 6 cine;
- transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- ghid local pe toata durata excursiei;
- vizite: orasul Dakar, insula Goree, Pink Lake, parcul Djoudji, orasul Saint Louis, Moscheea Touba, satul Wolof, delta raului Sinesaloum, satul Sipo Mandica, zona Joal Fadiouth;
- insotitor roman de grup;
- taxele de aeroport si catering(pot suferi modificari).

Servicii neincluse

- asigurarea medicala de calatorie (optionala);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
- bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 45 Euro/persoana – se practica in Senegal se achita la sosirea in tara de destinatie;
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
- bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew