Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini circuit

Peroada si preturi

Data plecare Pret/persoana
10.10.2020 3999 EUR Rezerva acum

Descriere oferta circuit

Plecare: 10.10.2020  ( 14 zile / 12 nopti )

Ziua 1 | BUCURESTI – PARIS – QUITO
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Air France AF1089 cu destinatia Paris cu decolare la ora 06:05 si sosire la Paris la ora 08:20. Decolare din Paris cu zborul AF646 cu destinatia Quito la ora 13:15. Sosire pe aeroportul international Tababela-Quito la ora 18:05. Bine ati venit in Ecuador – o tara cu o biodiversitate remarcabila, o mostenire istorica impresionanta, o arhitectura coloniala uimitoare.....intr-un cuvant o destinatie exotica care te va fascina imediat!Transfer la hotel si timp liber la dispozitie pentru odihna si acomodare la fusul orar. Cazare la hotel NH Colection 4* sau similar Quito.
Ziua 2 |QUITO
Mic dejun. Pornim intr-o aventura uimitoare cu un tur panoramic de oras Quito - capitala Ecuador-ului, situata la o altitudine de 2850 m, la poalele vulcanului Pichincha, fiind singura capitala din lume amenintata de un vulcan activ. Este capitala cea mai apropiata de Ecuator din lume. Vom incepe turul cu Linia Ecuatorului si cu Monumentul Equatorial care indica locul unde Marie de la Condamine a stabilit cu precizie Ecuatorul – o linie imaginara de 40,000 kilometri care inconjoara Pamantul si singurul loc din lume unde nu este umbra la miezul zilei. Servim pranzul apoi continuam cu Quito colonial trecand in revista Palatul Guvernului - care a fost construit in sec. al-XVII-lea pentru „Real Audiencia de Quito” si Biserica San Francisco - prima biserica construita in America de Sud de catre spanioli (este o copie exacta a palatului Escorial de langa Madrid, de aceea este numita si „Escorialul Anzilor”) unde in interior putem descoperi fabuloase sculpturi colorate in aur si picturi ale celor mai importanti artisti ai „Scolii Quiteña”. Un alt obiectiv important pe care il vom vedea va fi Basílica del Voto Nacional - cea mai mare bazilica neogotica din Lumea Noua. Cladirea se remarca pentru rotesculele sale sub forma de animale native din Ecuador precum armadillos, iguana si testoase Galapagos si ramane „neterminata” din punct de vedere tehnic pentru ca legenda locala spune ca, atunci cand Basílica va fi finalizata, va veni sfarsitul lumii.... Cazare la hotel NH Colection 4* sau similar Quito.
Ziua 3 |QUITO – COTOPAXI – QUITO
Mic dejun. Astazi pornim intr-o excursie la Cotopaxi. Ne deplasam pe Autostrada Panamericana pana la baza vulcanului Cotopaxi, la aproximativ o ora si jumatate de Quito unde vom vizita Muzeul Sucre si Laguna Limpiopungo. Vom incepe cu o vizita la Muzeul Sucre de unde vom primi informatii generale cu privire la zona si la fauna salbatica din aceasta arie. Servim pranzul apoi vizitam Limpiopungo – laguna situata la nord-vest de Cotopaxi, la 3.800 de metri deasupra nivelului marii, pe drumul care merge spre refugiul Jose Rivas, ce fascineaza prin frumusetea sa unica si ii captiveaza pe cei care au ocazia sa viziteze acest sector. Apele sale limpezi, sunt inconjurate de mici munti si dealuri. Ofera o vedere magnifica, ca o adevarata carte postala ilustrata cu Cotopaxi, Sincholagua si Rumiñahui. Aici puteti vedea o mare varietate de pasari, turme de lama si cateva alte specii de mamifere, in special iepuri si caprioare, printre altele. In functie de conditiile meteo, doritorii pot face o drumetie de aprox. 2 ore si jumatate pana la ghetarul Cotopaxi. Cazare la hotel NH Colection 4* sau similar Quito.
Ziua 4 | QUITO – GALAPAGOS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor in Galapagos. Sosim pe aeroportul Seymour din Insula Baltra si, dupa indeplinirea formalitatilor vamale, vom lua un ferry-boat pentru traversare pe Insula Santa Cruz. Ne familiarizam cu insula vizitand principalele atractii de aici: Camerele de lava „Los Gemelos”, Padurea Scalesia, rezervatia de testoase Galapagos dar si tunelurile de lava iluminate. Dupa ce ne rasfatam cu un pranz la un restaurant local din padurea Ecuatoriala, vom vizita Statiunea de cercetari Charles Darwin din Puerto Ayora, pe insula Santa Cruz. Aceasta este faimoasa pentru reproducerea in captivitate a testoaselor uriase de Galapagos care traiesc in medie 150 de ani. A fost creata in 1964, are un centru de interpretare a istoriei naturale si desfasoara sarcini educationale pentru a sprijini Parcul National Galapagos. Cazare la hotel Silbestein 3* sau similar Galapagos.
Ziua 5 |GALAPAGOS – INSULA BARTOLOME
Pentru astazi v-am pregatit o excursie de o zi cu yachtul in insula Bartolome din Parcul National Galapagos (vizita se desfasoara in functie de reglementarile locale). Dimineata devreme (ora 6:15) transfer la Itabaca Chanel pentru imbarcare pe yacht. Calatoria la Bartolome va dura aproximativ 2 ore si jumatate. Bartolome are cele mai frumoase si fotografiate peisaje ale insulelor Galapagos. Podetul din lemn (aproximativ 380 de trepte) ne conduce in varful acestui vulcan disparut care are o altitudine de 114 metri. De aici veti fi uimiti de acest peisaj spectaculos care-l ofera insula. Principalul punct de atracție al insulei este roca in forma de pin, o mare formatiune de lava care de-a lungul timpului s-a erodat. Debarcam pentru a merge pe varful vulcanului Bartolome si, de asemenea vom cobori pe cele doua plaje frumoase in forma de semiluna, cu nisip de culoare aurie, care va invita sa faceti plaja sau snorkeling in jurul formatiunilor de lava unde, cu putin noroc, puteti intalni pinguinul Galapagos si testoasele marine inotand in apele de mica adancime. Servim pranzul la bordul vasului. Retur in Santa Cruz in jurul orei 17:00. Cazare la hotel Silbestein 3* sau similar Galapagos.
Ziua 6 | GALAPAGOS – INSULA SEYMOUR
Urmeaza azi o alta excursie de o zi cu yachtul in insula Seymour din Parcul National Galapagos (vizita se desfasoara in functie de reglementarile locale).Dimineata la ora 08:00 beneficiem de transfer la Itabaca Chanel pentru imbarcare pe yacht. Calatoria la North Seymour va dura aproximativ 45 minute.North Seymour este o insula minunata pentru drumetie, inot si snorkeling. Pe aceasta insula puteti vedea padurea de Palo Santo, stoluri de corbi cu picioare albastre in coloniile de reproducere sau sa admirati un numar mare de pasari fregate in cuiburile lor. Una dintre cele mai bune atractii din Insulele Galapagos este sa urmaresti pasarile fregate. Ele sunt cunoscute prin existenta unui sac de piele de culoare rosie aflat in regiunea laringelui. In alta parte a insulei puteti vedea leii de mare jucandu-se si plutind pe valuri. Poteca Parcului National este circulara si are 2 km lungime, traverseaza interiorul insulei si se poate explora coasta stancoasa a acestei insule in mare parte aride si plate cu vegetatie simpla, dar cu unele dintre cele mai mari colonii de pasari de mare din Insulele Galapagos. Servim pranzul la bordul vasului. Retur in Santa Cruz in jurul orei 16:30. Cazare la hotel Silbestein 3* sau similar Galapagos.
Ziua 7 |GALAPAGOS – BOGOTA
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor transfer la aeroport pentru zbor la Bogota, via Quito. Lasam in urma acest paradis tropical in care ne-am rasfatat in ultimele zile si schimbam atmosfera, trecand de la natura surprinzatoare la forfota urbana. Bine ati venit in Columbia! Tara lui Eldorado, sau a cafelei sau a filmelor, cum mai este cunoscuta, Columbia este fara indoiala o sinteza frumoasa a ceea ce America de Sud are de aratat: peisajul superb al Anzilor, orase coloniale pline de istorie, remarcabile urme ale culturii pre-columbiene, cafeaua celebra si o populatie prietenoasa, mandra de traditiile ancestrale. Am ajuns in Bogota – capitala tarii si un oras energic, plin de viata si, inevitabil, mai tot timpul aglomerat. Bogota este un oras al contrastelor, locul unde elemente aparent opuse convietuiesc in armonie de sute de ani...aspecte noi si vechi creaza un tot unitar iar bisericile si cladirile vechi par a fi umbrite de zgarie-norii construiti dupa ultimele standarde in arhitectura. Transfer la hotel. Cina si cazare la hotel Four Points by Sheraton 4* sau similar Bogota.
Ziua 8| BOGOTA
Mic dejun. Dimineata incepem vizita acestui oras vibrant cu Piata Paloquemao - cea mai mare piata alimentara din Bogota, iar apoi facem o vizita panoramica in centrul istoric al orasului cu: biserica El Carmen, Plaza Bolívar, palatul Nariño - resedinta presedintelui Columbiei, biserica Santa Clara - astazi muzeu de arta coloniala. In jurul Pietei Bolivar sunt amplasate multe obiective principale precum Capitoliul National, Tribunalul, Primaria orasului Bogotá, Catedrala „Primada”, Capela „del Sagrario” dar si Palatul Arhiepiscopal. Servim pranzul apoi continuam cu ovizita la Monserrate, un punct de belvedere magnific al orasului situat la o altitudine de 3200 de metri deasupra nivelului marii, unde este si o capela dedicata Fecioarei Maria de la Cruz de Monserrate. Dupa-amiaza o dedicam unei vizite la Muzeul Botero – muzeu ce gazduieste colectia de arta donata de artistul columbian de renume international Fernando Botero.Cazare la hotel Four Points by Sheraton 4* sau similar Bogota.
Ziua 9 | BOGOTA – MEDELLIN
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Bogota pentru zborul la Medellin. Ne aflam in departamentul Antioquia – tinutul femeilor frumoase, una dintre cele mai dragute si sanatoase regiuni din Columbia. Strabatuta si ea de Anzii Cordilieri, regiunea este una fertila, ideala pentru cultura cafelei, a bananierilor dar si a trestiei de zahar si a arborilor de cacao. Stiati ca nu gresim daca spunem ca aici se gasesc cele mai frumoase orhidee din lume? Tinta noastra de astazi este orasul Medellin – „orasul florilor si al eternei primaveri” - unde vom ajunge in cursul dupa-amiezii. Situat intr-o vale ingusta, orasul se remarca prin numeroasele parcuri si piete unde te poti bucura de razele soarelui cu un suc proaspat in fata si o „empanadas”. Dupa sosirea la Medellin vom face o vizita la un Observator Agro-ecologic pentru a afla din tainele cultivarii cafelei in Columbia. Transfer la hotel. Cina si cazare la hotel NH Collection Royal 4* sau similar Medellin.
Ziua 10 | MEDELLIN
Mic dejun. Azi vom face un tur al orasului Medellin care a cunoscut profunde transformari sociale. Turul incepe de la El Poblado Park si Parcul Lleras. Dupa aceea vom merge la Pueblito Paisa - centru pentru interpretare culturala - unde vom avea parte si de o degustare gastronomica. De aici vom continua catre Comuna 13, unul dintre cele mai afectate locuri din anii ‘90 si un exemplu clar al transformarii sociale traite in oras. Servirea pranzului. Urmeaza apoi o calatorie cu telegondola in sistemul de transport public Metro Cable pentru a merge in centrul orasului unde vom vizita Catedrala Metropolitana – considerata a fi cea mai mare biserica din America de Sud si una dintre cele mai mari biserici din caramida din lume, Pasajul comercial Junin – o artera comerciala renumita printre turisti, Piata Botero – care poarta numele celebrului sculptor Fernando Botero, nascut aici - dar si Muzeul Antioquia. Cina si cazare la hotel NH Collection Royal 4* sau similar Medellin.
Ziua 11 | MEDELLIN - CARTAGENA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul la Cartagena. Dupa sosire pornim intr-un tur pietonal unde vom face o plimbare de-a lungul strazilor coloniale din centrul istoric pentru a admira atractiile majore ale orasului vechi, printre care se numara si: “Torre del Reloj” – Turnul cu Ceas, considerat odinioara poarta principala de intrare in cetatea fortificata, Biserica San Pedro Claver - construita in sec. XVIII de iezuiti, ii poarta numele calugarului San Pedro Claver, aparatorul si protectorul sclavilor, Piata de la Aduana – una dintre cele mai vechi piete si locul in care se afla cele mai multe cladiri administrative dar si cei mai multi comercianti, Plaza Santo Domingo - foarte animata noaptea, dominata de biserica sa spectaculoasa, si incheind cu frumosul Parc Bolívar. Servim pranzul apoi continuam cu o vizita in cartierul Getsemani ce ofera o experienta autentica despre ce inseamna Cartagena Veche, un cartier unde ospitalitatea columbiana este inca foarte vie, cu case colorate, plin de expresie artistica si detalii fascinante. Cazare la hotel Armeria Real 4* sau similar Cartagena.
Ziua 12 | CARTAGENA DE INDIAS
Mic dejun. Continuam turul de oras inceput ieri cu Cerro de La Popa – punctul cel mai inalt al orasului care este locul perfect pentru a va bucura de Cartagena in ansamblul sau, dar si de Marea Caraibelor, insula Tierrabomba, sectorul turistic, centrul istoric si „La Boquilla”. Tot aici se gaseste si manastirea El Convento de la Popa. Urmeaza apoi o vizita la Castelul San Felipe, numit initial “Castillo de San Lázaro”; este cea mai mare cladire militara spaniola a Lumii Noi, data constructiei initiale fiind 1536 si largita ulterior, dupa cum a fost necesar, pana in 1657. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Va sugeram sa gustati un pic si din gastronomia columbiana, chiar daca nu este atat de renumita in lume; ati putea incerca arepas - o clatita din faina de porumb, facuta cu branza usor sarata, ajiaco - o supa traditionala cu pui si diverse legume (printre care si nelipsitul porumb) sau empanadas - un produs foarte popular in America de Sud, un fel de placinta cu umplutura din carne sau legume, invelita intr-o crusta de…porumb. Cina si cazare la hotel Armeria Real 4* sau similar Cartagena.
Zilele 13-14 | CARTAGENA – AMSTERDAM - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi...va sugeram sa vizitati magazinele de bijuterii, Columbia fiind cel mai mare producator de smaralde. Transfer la aeroportul din Cartagena pentru imbarcare pe zborul companiei KLM KL749 cu decolare la ora 17:50 spre Amsterdam. Se calatoreste pe timpul noptii. Sosire in Amsterdam la ora 10:30 (a doua zi) si apoi imbarcare pe zborul KL1375 cu decolare la ora 13:35 si sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 17:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife:
- 3.999 Eur /
adult loc in camera dubla
- 4.550 Eur /
adult loc in camera single

Oferta valabila pentru grup minim 15 persoane

Servicii incluse

- zbor international Bucuresti => Quito, Compania Air France, via Paris
- zbor international Cartagena => Bucuresti, Compania KLM, via Amsterdam
- zboruri locale Quito=>Galapagos; Galapagos=>Bogota, via Quito; Bogota=>Medellin; Medellin=> Cartagena
- transport cu autocar/minibus pe toata durata programului
- cazare 12 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel
- 3 nopti la hotel NH Colection 4* sau similar Quito
- 3 nopti la hotel Silbestein 3* sau similar Galapagos
- 2 nopti la hotel Four Points by Sheraton 4* sau similar Bogota
- 2 nopti la hotel NH Collection Royal 4* sau similar Medellin
- 2 nopti la hotel Armeria Real 4* sau similar Cartagena
- demipensiune conform itinerariului – mic dejun + pranz (in zilele 2, 3, 4, 5, 6, 8 si 11) sau cina (in zilele 7, 9, 10 si 12)
- tur de oras Quito cu ghid local si vizita la Linia Ecuatorului si Monumentul Equatorial
- vizita la Muzeul Sucre si Laguna Limpiopungo
- tur de oras Insula Santa Cruz – Galapagos cu vizitarea Statiunii de Cercetari Charles Darwin
- excursie de o zi cu yachtul in Insula Bartolome din Parcul National Galapagos (vizita se desfasoara in functie de reglementarile locale)
- e
xcursie de o zi cu yachtul in insula Seymour din Parcul National Galapagos (vizita se desfasoara in functie de reglementarile locale)
-
tur de oras Bogota cu ghid local si vizita la Monserrate si Muzeul Botero
- tur de oras Medellin cu ghid local si vizita la Observatorul Agro-ecologic
- tur de oras Cartagena cu ghid local si vizite in Cartierul Getsemani, Cerro de la Popa si Castelul San Felipe
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse

- taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor, in functie de evolutia pretului petrolului)
- taxele de aeroport pentru cele 5 zboruri locale: 399 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor, in functie de evolutia pretului petrolului)
- asigurarea medicala (optionala)
- asigurarea storno (optionala, se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate in program
- taxa de iesire din Quito – aprox. 20 USD/pers. (se achita local)
- taxa de intrare in Parcul National Galapagos – aprox. 100 USD/pers. (se achita local)
- bacsis pentru soferi si ghizi locali – recomandat aprox. 5 euro/pers./zi
- alte servicii decat cele mentionate in program

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew