Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

PortAventura World este o destinatie unica de vacanta, situata pe Costa Daurada, in regiunea Tarragona, la aprox. 100 km sud de Barcelona. Este cel mai vizitat parc din Spania si al saselea parc tematic din Europa. PortAventura World cuprinde 3 parcuri tematice, oferind de asemenea servicii de cazare pentru intreaga familie. La numai cateva minute de parc se afla gara care face legatura intre PortAventura si Barcelona. Suprafata parcului PortAventura este divizata in 6 zone (Mediterana, Polinezia, SesamoAventura, China, Mexic si Vestul Salbatic) ce ofera curajosilor vizitatori cca. 40 de atractii. Ferrari Land ofera 70.000 mp de distractie si adrenalina (cel mai inalt si rapid accelerator vertical din Europa, 8 simulatoare de viteza si multe altele). Caribe Aquatic Park (50.000 mp de aventura tropicala) cuprinde, printre altele, cascade, piscine, spatii verzi pline de plante exotice si palmieri si un vas de pirati incredibil (echipat cu personaje din Sesame Street).

Program PortAventura Park:
- zilnic in perioadele 27.03.2020 - 10.01.2021

Program Caribe Aquatic Park:
- zilnic in perioada 30.05.2020 - 13.09.2020

NOU: Anul 2020 ii va surprinde pe cei mici cu o noua zona pentru copii, ce cuprinde 5 atractii special construite pentru ei, avand ca inspiratie lumea Ferrari.

Localizare: hotelul, construit in stilul unui sat pescaresc mediteranean, este situat la intrarea in parcul de distractii.
Facilitati: 4 restaurante, 1 restaurant a la carte, "Cafe Saula" (in centrul statiunii; bauturi si snacks-uri), internet wireless, lift, parcare gratuita; 2 piscine exterioare (deschise mai - septembrie); contra cost - centru fitness, zona de wellness cu baie de aburi, sauna si masaje.
Dotari camere: 500 camere situate in mai multe cladiri a cate 2-3 etaje, dotate cu baie proprie, uscator de par, TV satelit, internet wireless, frigider, seif, aer conditionat / incalzire.

Reduceri Early Booking:
25% pentru rezervari efectuate pana la 31.01
20% pentru rezervari efectuate pana la 31.03
10% pentru rezervari efectuate pana la 30.04

Nota:
- tarifele includ accesul direct si nelimitat la PortAventura Park, precum si o vizita unica la Ferrari Land / persoana, reducere pentru accesul la Caribe Aquatic Park si reducere la achizitionarea de Express Premium Pass (cu care se poate intra la principalele atractii turistice fara a mai sta la coada; se achita la fata locului)
- sejur minim: 3 nopti
- in camere se pot caza maxim 4 adulti
- taxa de statiune nu este inclusa si se achita la fata locului (cca. 0,99 EUR / persoana peste 17 ani / noapte)

Servicii incluse in oferta

- cazare cu demipensiune
- accesul direct si nelimitat la PortAventura Park, precum si o vizita unica la Ferrari Land / persoana
- reducere pentru accesul la Caribe Aquatic Park si reducere la achizitionarea de Express Premium Pass (cu care se poate intra la principalele atractii turistice fara a mai sta la coada; se achita la fata locului)

Servicii neincluse in oferta

- transport
- asigurare medicala
- taxa de statiune se achita la fata locului (cca. 0,99 EUR / persoana peste 17 ani / noapte)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew