Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: fostul hotel The Chedi, foarte indragit, a fost renovat si redenumit The Surin.  Complexul este compus exclusiv din bungalow-uri si este situat usor pe culme, la una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei, intr-o zona linistita. 
Facilitati: ofera oaspetilor sai lobby cu receptie, o piscina mare cu bar si terasa pentru stat la plaja, un centru Spa, o librarie, 2 restaurante: "Lomtalay" cu specialitati europene si thailandeze, precum si un restaurant cu fructe de mare, situat pe plaja, 2 terenuri de tenis(nocturna), windsurf, scufundari(contra cost), snorkeling(contra cost). Complexul dispune de internet wireless gratuit.
Dotari camere: dispune de 103 spatii de cazare. Toate camerele sunt dotate cu pat dublu mare, canapea extensibila, dus, Wc, uscator de par, telefon, TV satelit, aer conditionat, minibar, filtru de cafea si ceai, seif, terasa, majoritatea sunt dispuse pe partea cu marea.
Hillside-Cottages
sunt construite in stil traditional si sunt situate in partea superioara a complexului, mai sus de lobby ce ofera vedere superba spre golf.

Servicii incluse in oferta

- cazare cu mic dejun

Servicii neincluse in oferta

- bilet avion: de la 625 EUR
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew