Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: la 50 de metri de plaja si la 2 km de centrul statiunii. Vilele au fost construite in anul 2006 si renovate in anul 2013.
Facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a-la-carte, sala de mese (mic dejun 08:30 - 10:30), barul in lobby, 3 baruri la piscina, 2 baruri pe plaja, bar cu pian, bar de noapte, aer conditionat in locurile publice, seif (contra cost), schimb valutar, sala de conferinte (contra cost), amfiteatru, 2 centre SPA profesionale (contra cost), salon de infrumusetare (contra cost), coafor (contra cost), fier de calcat (gratuit), spalatorie (contra cost), facilitati generale pentru persoane cu dizabilitati, 2 magazine, accesul cu animale de companie este permis (la cerere, gratuit), parcare pazita - gratuit, check in dupa ora 14:00, check out pana la ora 12:00. Gratuit: 5 piscine in aer liber cu apa minerala, sala de animatie. Contra cost: fitness, teren de tenis, tenis de masa, biliard, volei, masaj, sauna, baie de aburi, baie turceasca, aerobic si gimnastica in apa, sporturi nautice (la plaja). Pentru copii: patut (contra cost), meniu pentru copii in restaurant (contra cost), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii la 2 piscine din aer liber (gratuit), gradinita (vartsa minima 3 ani, contra cost), animatie pentru copii (gratuit), teren de joaca (gratuit), discoteca pentru copii (gratuit), jocuri electronice (contra cost). Plaja publica, cu nisip: umbrele de soare si sezlonguri contra cost. La piscina: umbrele si sezlonguri gratuite. Transport cu masini de golf pe teritoriul complexului.
Dotari camere: Capacitate: 82 vile cu 4-5 etaje, 1 lift langa plaja, 83 de studiouri (max. 2+1 / 3 persoane, 40-45 mp), 41 apartamente cu un dormitor (max. 2+1 / 3 persoane, 60-65 mp), 40 de apartamente cu doua dormitoare (max. 4+1 / 5 persoane, 80-85 mp). Studio: camera spatioasa cu 2 paturi separate sau un pat dublu, pat suplimentar (pat de tabara / canapea extensibila / fotoliu extensibil), aer conditionat individual, telefon, televiziune prin satelit, Wi-Fi si internet prin cablu (gratuit), fierbator electric, bucatarioara (plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, prajitor de paine, tacamuri, vase, tigai, masina de spalat in unele camere), gatitul este permis, balcon cu mobilier, toaleta si baie cu cabina de dus / dus, telefon, uscator de par, prosoape, halat de baie, papuci, cosmetice pentru baie, curatenie in camera - zilnic, schimbare lenjerie de pat - o data la 3 zile, schimbare prosoape - zilnic. Apartament cu 1 dormitor: camera de zi cu o canapea si un dormitor cu 2 paturi separate sau un pat dublu, usa intre camere, pat suplimentar (pat de tabara / canapea extensibila / fotoliu extensibil), posibilitate pentru un al 2-lea pat suplimentar, aer conditionat individual, telefon, televiziune prin satelit, Wi-Fi si internet prin cablu (gratuit), fierbator electric, bucatarioara (plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, prajitor de paine, tacamuri, vase, tigai, masina de spalat in unele camere), gatitul este permis, balcon cu mobilier, toaleta si baie cu cabina de dus / dus, telefon, uscator de par, prosoape, halat de baie, papuci, cosmetice pentru baie, curatenie in camera - zilnic, schimbare lenjerie de pat - o data la 3 zile, schimbare prosoape - zilnic. Apartament cu 2 dormitoare: camera de zi cu o canapea si doua dormitoare cu cate 2 paturi separate sau un pat dublu, usa intre camere, pat suplimentar (pat de tabara / canapea extensibila / fotoliu extensibil), posibilitate pentru un al 2-lea pat suplimentar, aer conditionat individual, telefon, televiziune prin satelit, Wi-Fi si internet prin cablu (gratuit), fierbator electric, bucatarioara (plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, prajitor de paine, tacamuri, vase, tigai, masina de spalat in unele camere), gatitul este permis, balcon cu mobilier, toaleta si baie cu cabina de dus / dus, telefon, uscator de par, prosoape, halat de baie, papuci, cosmetice pentru baie, curatenie in camera - zilnic, schimbare lenjerie de pat - o data la 3 zile, schimbare prosoape - zilnic.

Reduceri Early Booking:
15% pentru rezervari efectuate pana la 31.03
10% pentru rezervari efectuate pana la 30.04

Oferta speciala - nopti gratuite:
7=6, 14=12 pentru sejur pana la 24.06 si dupa 10.09

Oferta speciala SE CUMULEAZA cu reducerile early booking

VEZI AICI DISPONIBILITATE SI TARIFE ONLINE

Servicii incluse in oferta

- cazare

Servicii neincluse in oferta

- transport - 65 EUR / adult si 60 EUR / copil
- asigurarea medicala - optionala dar recomandata
- taxa statiune: 1 EUR / adult / noapte si 0,5 EUR / copil < 12 ani / noapte

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew