Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat pe coasta de vest, direct pe plaja Barbarons (recif de corali in apa); cca. 25 minute de aeroportul din Mahe.
Facilitati: deschis in 2015, dispune de restaurant principal, restaurant a-la-carte, piscina cu zona pentru copii, bar la piscina, magazin de suveniruri; inclus - WiFi, centru fitness, sauna, snorkeling, miniclub (4-12 ani, deschis zilnic 8.00-16.00); contra cost - tenis, yoga, scufundari, surf, centru spa.
Dotari camere: 124 camere cu baie proprie, uscator de par, TV, telefon, WiFi (inclus), DVD-player, aer conditionat, minibar, facilitati ceai/cafea, seif, balcon/terasa.
Oferta luna de miere: sejur minim 3 nopti - reducere la tariful de cazare cu mic dejun / demipensiune / pensiune completa pentru mireasa (nu se combina cu alte oferte / reduceri); o sticla cu sampanie, un masaj de cuplu de 30 minute, un cadou si, in limita disponibilitatii, upgrade la camera imediat superioara; valabil la maxim 12 luni de la casatorie (se specifica in momentul rezervarii; se prezinta certificatul de casatorie la hotel). Oferta nu se aplica in perioada 27.12 - 07.01.

Servicii incluse in oferta

- cazare cu mic dejun

Servicii neincluse in oferta

- bilet avion: de la 755 EUR
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew