Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat pe dune de nisip in zona unui golf privat cu o plaja lunga de 600 m. Se afla la o distanta de 8 km de centrul orasului si la 26 km de aeroportul din Ras Al Khaimah sau 87 km de cel din Dubai.
Facilitati: complex hotelier spatioas, in stil nubian, alcatuit din mai multe vile cu 2 etaje ce sunt atasate fortului arab. Vilele sunt situate in mijlocul unei frumoase gradini cu palmieri. Hotelul dispune de un restaurant cu bucatarie internationala precum si de un restaurant mediterranean, ambele oferind clientilor o terasa, cafenea in hol, baruri, 2 piscine, un bar pe plaja, umbrele, magazine in cadrul hotelului, WiFi in zone publice, sauna, baie cu aburi, jacuzzi si o zona de Spa (contra cost), tenis de masa, volei de plaja, diverse facilitati pentru sporturile nautice, cursuri de fitness, 2 terenuri de golf, club pentru copii (4-12 ani), piscina pentru copii, babysitter pentru copii la cerere (contra cost).
Dotari camere: 204 de camere mari de aproximativ 30 de metri patrati, cu mobilier modern si confortabil, dus/ WC, uscator de par, halat de baie, papuci de casa, TV, radio, telefon, fier de calcat, aer conditionat, minibar, seif, filtru de cafea/ filtru de ceai.

Servicii incluse in oferta

- cazare cu mic dejun

Servicii neincluse in oferta

- transport
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- asigurare medicala
- taxa de statiune - tourism dirham - se achita direct la hotel

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew