Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat intr-o zona linistita din Bijela, chiar la plaja cu pietricele. Cele mai apropiate restaurante si baruri se gasesc la cca. 5 minute de mers pe jos. Centrul statiunii Herceg Novi este la cca. 500 metri, iar statia de autobuz la cca. 50 metri.
Facilitati: hotelul complet renovat in anul 2016 dispune de restaurant cu terasa panoramica, lobby spatios, internet wireless, bar, jacuzzi (contra cost), piscina interioara, magazin de suveniruri, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar la piscina, terasa la soare, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, parcare, garaj; inclus - sala de fitness, tenis de masa, teren de tenis, teren pentru baschet / volei / fotbal, darts; contra cost - biciclete, scoala de scufundari, centru spa cu baie de aburi, sauna panoramica, masaje; pentru copii - mini club 5 - 12 ani, loc de joaca; nu se accepta animale de companie.
Dotari camere: baie proprie cu dus, halat de baie, uscator de par, telefon, TV, WLAN, minibar, seif, aer conditionat, balcon.

Reducere Early Booking:
5% pentru rezervari pana la 31.01

Nota:
Sejur minim 5 nopti

Servicii incluse in oferta

- cazare cu all inclusive

Servicii neincluse in oferta

- transport
- asigurare medicala
- taxa de statiune, se achita la fata locului (cca. 1,4 EUR / adult / zi)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew