Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat direct pe plaja, pe coasta de vest a insulei, cu imprejurimi linistite, la doar 300 m de satucul prietenos Flic en Flac si la 40 km distanta de aeroport.
Facilitati: 2 piscine infinite, piscina cu apa din mare, esplanada pe plaja, centru spa si wellness in gradina, internet corner gratuit, acces internet wi-fi gratuit in camere si in zonele publice, restaurant La Toque Blanche, restaurant pe plaja cu fructe de mare, burger kiosk, bar la piscina, bar pe plaja, spectacole in fiecare seara, showuri Sega si africane, centru fitness, inchiere barci, teren de tenis, masa de tenis, volei pe plaja.
Dotari camere: hotelul are in dotare camere Standard (30mp), Superior (30mp), Deluxe (40mp) si Bungalow-uri cu 1, 2 sau 3 dormitoare. Camerele au aer conditionat, ventilator pe tavan, internet wi-fi gratuit, TV satelit, seif, mini bar, cafetiera/ceainic, uscator de par, dus, telefon, balcon sau terasa. Bungalow-urile au aer conditionat, ventilator pe tavan, camera de zi, internet wi-fi gratuit, TV satelit, seif, chicineta, frigider, cafetiera/ceainic, uscator de par, dus, telefon, terasa.


Servicii incluse in oferta

- cazare cu demipensiune

Servicii neincluse in oferta

- bilet avion
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew