Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare:situat la plaja, in sudul insulei, in apropiere de satul pescaresc Bel Ombre; 65km distanta de Port Louis si 45km distanta de aeroport.
Facilitati:2 restaurante, 2 baruri, 5 piscine, magazin; inclus – lounge cu calculatoare cu conexiune la internet, centru fitness, sauna, hammam si jacuzzi la centrul spa, yoga, tenis, windsurf, schi pe apa, snorkeling, caiac, gimnastica in apa, volei pe plaja, badminton, tenis de masa, fotbal; contra cost – scufundari, tratamente la centru spa; pentru copii – miniclub 3-11 ani (intre 8-22.30h), club pentru adolescenti.
Dotari camere:214 camere cu baie proprie, uscator de par, halat de baie, TV, DVD-player, telefon, WiFi (inclus), aer conditionat, ventilator de tavan, minibar, facilitati ceai/cafea, seif, terasa/balcon.
Oferta luna de miere: cca. 60% reducere la tarifele de cazare pentru sotie (nu se combina cu alte oferte speciale), 1 cina festiva (exclus bauturi), 1 sticla sampanie, 1 cos cu fructe, 1 curs de gatit; pentru sejur minim 10 nopti se ofera 1 masaj de 30 min/pers/sejur; valabil la maxim 12 luni de la casatorie (se prezinta certificatul de casatorie la hotel).

Servicii incluse in oferta

- cazare cu all inclusive

Servicii neincluse in oferta

- bilet avion: de la 680 EUR
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew