Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat central in St. Julian’s, pe o peninsula de 74.000 mp, inconjurat de mare, chiar la plaja si la cateva minute de mers pe jos de zona cu magazinele, restaurantele si renumitele cluburi ale statiunii de lux. Statie de autobuz exista la aproximativ 50 m de hotel.
Facilitati: restaurant principal cu terasa4 restaurante a la carte, mai multe baruri, lobby salon cu zona de relaxare, pianobar, centru de afaceri, coafor, magazine, lift, parcare, garaj; inclus - Wireless LAN, jacuzzi, piscina interioara, 2 piscine exterioara cu terasa de soare cu sezlonguri, umbrele si prosoape (incluse si la plaja), baie de aburi, sauna, sala de fitness, tenis de masa, 2 terenuri de tenis; contra cost - aerobic, sporturi nautice, scoala de scufundari, masaje, tratamente la centrul wellness: pentru copii - piscina, teren de joaca si loc de joaca, miniclub (3-12 ani, deschis iunie-septembrie – contra cost).
Dotari camere: 340 de camere, toate cu vedere la mare, cu baie, uscator de par, halat de baie, telefon, TV prin cablu, Internet (contra cost), minibar, seif, aer conditionat / incalzire (in functie de sezon), balcon mobilat; suitele sunt formate din dormitor si living, cu bucatarie si baie cu jacuzzi.

Servicii incluse in oferta

- cazare cu mic dejun

Servicii neincluse in oferta

- transport
- asigurare medicala
- taxa de statiune se achita la fata locului (0,5 EUR/persoana/zi)

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew