Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat pe insula Horubadhoo, pe Atolul Baa, la aproximativ 118 km de aeroportul Male. Transferul de la aeroportul din Male se efectueaza cu avion si barca, durata cca 35 minute.
Facilitati: un restaurant principal si unul a la carte, cafenea, bar la piscina, pub, piscina cu bazin special pentru copii, magazin de cadouri, acces internet wireless gratuit in spatii publice; inclus - sala de fitness, volei pe plaja, bedminton, tenis de masa, tenis (nocturna contra cost), squash si biliard, windsurfing, canoe, aerobic; contra cost - ski nautic, jet ski, navigatie, pescuit la mare adancime. Plaja usor inclinata si laguna limpede sunt ideale pentru descoperirea lumii subacvatice si pentru amatorii de snorkeling. Complexul include un centru spa, „Araamu Spa”, o adevarata oaza de liniste in interiorul insulei, care ofera contra cost: baie de aburi, jacuzzi, sauna, masaje, tratamente ayurvedice si altele.
Dotari camere: situate in linia a 2a de la plaja, cu baie proprie cu dus, uscator de par, halat de baie, TV, internet wireless gratuit, telefon, aer conditionat, ventilator, minibar, facilitati pentru ceai / cafea.

Servicii incluse in oferta

- cazare cu demipensiune

Servicii neincluse in oferta

- bilet avion: de la 415 EUR
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew