Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat in Nord Male Atoll, pe insula idilica Lankanfinolhu. Transferul cu barca rapida de la aeroportul din Male dureaza cca 20 minute.
Facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, o cafenea, baruri, o piscina in aer liber cu bazin pentru copii, magazin de cadouri si de bijuterii, loc de joaca, internet wireless gratuit in barul Hulhangu si in lobby; inclus - sala de fitness, tenis (nocturna contra cost), volei pe plaja, baschet, biliard, badminton, squash, tenis de masa, caiac, windsurfing; contra cost - ski nautic, jet ski, catamaran, pescuit la mare adancime. Centrul "Aaruma Spa" ofera, contra cost, o multitudine de servicii, masaje si tratamente de infrumusetare, in cele 14 camere de tratament de care dispune. Pe insula se gaseste de asemenea si scoala de scufundari "Dive Oceanus".
Dotari camere: baie proprie cu dus, dus exterior, uscator de par, TV, internet wireless gratuit, telefon, facilitati pentru ceai / cafea, aer conditionat, ventilator de tavan, minibar, seif, terasa. Bungalow-urile se afla in primul rand de la plaja.

Servicii incluse in oferta

- cazare cu demipensiune

Servicii neincluse in oferta

- bilet avion: de la 415 EUR
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew