Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat in Sud Ari Atoll, pe insula Didhoofinolhu (1.800 m x 200 m), in mijlocul unei intinse lagune si se afla la o distanta de cca. 104 km de aeroportul din Male. Transferul se face cu hidroavionul si dureaza aproximativ 30 de minute.  
Facilitati: renovat in vara anului 2016; 7 restaurante: "East Market" - bucatarie asiatica, "MIXE" - bufet international tematic, "Allegria" - restaurant italian, "Senses" - situat pe plaja, cu specific oriental, "Umami" - bucatarie japoneza, situat deasupra apei, club pe plaja ("Beach Rouge", cu DJ, ofera o varietate de bauturi si tapas), "Lagoon Bar" - pe plaja, barul "Veli" - la piscina, ofera si meniu a la carte, cafeneaua "Cafe Lux*", "East Bar" - situat deasupra apei, 2 piscine exterioare, magazin de suveniruri, magazin, biblioteca, internet wireless gratuit; inclus - sala de fitness, tenis, tenis de masa, biliard, caiac; contra cost - biciclete, windsurfing, kite surfing, ski nautic, jet ski, catamaran, banana, dar si o multitudine de alte sporturi nautice, centrul "LUX* Me" spa cu 4 camere de tratament deasupra apei si 11 pe plaja, sauna, baie de aburi si posibilitatea de a beneficia de o gama larga de masaje si aplicatii, scoala de scufundari PADI.
Dotari camere: situate in bungalow-uri cu 2 unitati de cazare; baie proprie semideschisa, dus separat, uscator de par, halat de baie, TV, telefon, internet wireless gratuit, statie iPod, aer conditionat, ventilator de tavan, minibar, facilitati pentru ceai / cafea, seif, terasa cu acces la plaja si vedere la mare.

Servicii incluse in oferta

- cazare cu mic dejun

Servicii neincluse in oferta

- bilet avion: de la 415 EUR
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew