Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: amplasat chiar vizavi de plaja din Olympiada, pe coasta de est a Peninsulei Halkidiki, chiar vizavis de micul port din Olimpiada.  A fost renovat in 2011. Orasul antic Stagira, unde s-a nascut Aristotel, este la doar 1 km de hotel.
Facilitati: restaurantul hotelului se afla chiar pe plaja si ofera mancaruri locale de casa la micul dejun, pranz si cina. La cerere se pot organiza seri tematice, oaspetii putand gusta delicatese traditionale grecesti, inclusiv fructe de mare, peste proaspat si carne la gratar, in acorduri de muzica greceasca. Sunt disponibile lectii de gatit gratuite si se pot organiza excursii gratuite la cascada. In colaborare cu magazine si alte atractii locale, hotelul ofera oaspetilor un card de tarife speciale, care poate fi utilizat in anumite magazine si localuri de divertisment din zona.
Dotari camere: dispune de 17 camere decorate tematic, pe doua etaje, frumos mobilate, cu un design minimal. Toate camerele au balcon, A/C, frigider, internet wireless si televizor. Noua dintre camere au vedere la mare, in timp ce restul au vedere la munte.

Servicii incluse in oferta

- cazare cu demipensiune

Servicii neincluse in oferta

- transport
- asigurare medicala
- taxa locala: intre 0,5 EUR - 4 EUR / camera / noapte (in functie de clasificarea unitatii de cazare) - se achita la fata locului

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew