Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: inconjurat de o padure luxurianta, impresionanta prin flora si fauna sa (maimute salbatice, reptile, lenesi si peste 300 de specii de pasari; sunt organizate zilnic plimbari cu ghid); complexul are iesire la 2 golfuri cu plaja de nisip. Locatia este ideala pentru snorkeling, plaja si drumetii prin jungla tropicala, hotelul fiind totusi izolat. Astfel, centrele de divertisment pot fi gasite la aproximativ 15 km distanta, in localitatea Jacó. Aeroportul International din San Jose este situat la aproximativ 2 ore distanta.
Facilitati: complex format din mai multe cladiri si bungalow-uri, conceput ca un sat, ce dispune de 2 restaurante, 2 baruri principale, 1 snack bar, 1 bar la piscina, 3 piscine, un mic supermarket, un magazin de suveniruri; inclus - sezlonguri si prosoape la piscina si pe plaja, WiFi, fotbal, volei pe plaja, baschet, dans, aerobic; contra cost -  centru spa, teren de tenis, minigolf; animatie - divertisment seara, discoteca in weekend.
Dotari camere: cca. 24 mp, situate in bungalow-urile Selvamar dotate cu baie proprie cu dus / WC, uscator de par, TV, telefon, aer conditionat, minifrigider, filtru ceai / cafea.


Servicii incluse in oferta

- cazare cu all inclusive

Servicii neincluse in oferta

- bilet avion: de la 845 EUR
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew