Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat deasupra unui golf cu pietricele, la cca 3 km de Paralimni si Protaras. Statia de autobuz se afla la 300 m.
Facilitati: internet wireless gratuit in intreaga proprietate, terminal internet, minimarket, 1 restaurant tip bufet cu meniu pentru copii, bar la piscina, snack bar, bar, piscina interioara, terasa, 2 piscine exterioare cu umbrele, sezlonguri si prosoape gratuite, volei, boccia, squash, tenis de masa, sala de fitness, jacuzzi; contra cost - inchiriere echipament tenis, sauna, baie de aburi, masaje; pentru copii - club si miniclub, loc de joaca exterior, piscina exterioara, serviciu babysitting contra cost; plaja este cu pietris, iar prosoapele la plaja sunt gratuite. 
Dotari camere: recent renovate, moderne si confortabile, dotate cu baie proprie, uscator de par, TV, telefon, WLAN, minibar, facilitati pentru ceai / cafea, seif, aer conditionat, balcon. Camerele tip junior suite au 1 dormitor si living / zona de luat masa, balcon sau terasa si vedere la gradina sau la parc.

Servicii incluse in oferta

- cazare cu mic dejun

Servicii neincluse in oferta

- transport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew