Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: situat intr-un golf cu plaja de nisip si pietricele, la 5 km de centrul orasului Paphos (cu restaurante, baruri si magazine), si la cca 2 km de Chlorakas. Statia de autobuz se afla la 100 de metri.
Facilitati: 3 restaurante, taverna, bar/cafenea, coafor, lift, parcare; inclus - 2 piscine exterioare, terasa, sezlonguri la piscina si la plaja, umbrele si prosoape la plaja, 2 piscine interioare, baie de aburi, sauna, sala fitness, tenis de masa, 2 terenuri de tenis (nocturna contra cost), squash, volei pe plaja; contra cost - WiFi, tratamente spa, inchiriere biciclete; pentru copii - mini club pentru copii intre 4 si 12 ani, piscina pentru copii, loc de joaca, meniuri.
Dotari camere: 255 camere renovate, cu baie cu dus / WC, uscator de par, radio, telefon, TV prin satelit, Wi-Fi, filtru cafea / ceai, minifrigider (contra cost), seif, aer conditionat / încălzire (in functie de sezon), balcon.
Conceptul COOEE: produse alimentare light in elegantul Cooee Bistro; internet wireless de mare viteza in intregul complex; bauturi reci, fructe proaspete si prosoape inghetate la piscina; zilnic o sticla de apa in camera; zone linistite de relaxare pentru adulti, la piscina; facilitati de sport si wellness.

Servicii incluse in oferta

- cazare cu all inclusive

Servicii neincluse in oferta

- transport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew