Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: este situat pe o plaja lunga de nisip, acest hotel ofera acces usor la facilitatile de  transport in comun. In centrul orasului puteti gasi restaurante, baruri, cluburi de noapte si magazine. Se afla la aproximativ 5 km de centrul istoric al orasului Side, cu amfiteatrul, muzeul si Templul lui Apollo. Alte locuri de interes din apropiere includ Cascada Manavgat, orasul vechi Perge si amfiteatrul Aspendos.
Facilitati: piscine interioare si in aer liber, mic dejun zilnic, pranzul si cina sunt servite in stil bufet. Hotelul are, de asemenea, restaurante a la carte, care servesc preparate din bucataria mediteraneana si Orientul Indepartat. Va puteti bucura de o varietate de bauturi si gustari calde si reci la baruri. Facilitatile de spa includ o sauna, baie turceasca si sala de fitness; diverse servicii de masaj pot fi, de asemenea, furnizate. Se poate juca biliard, bowling si tenis. Exista, de asemenea un loc de joaca pentru copii.
Dotari camere: camere cu aer conditionat si TV cu ecran plat cu programe prin satelit. Unele camere superioare ofera facilitati de ceai/cafea. Exista, de asemenea suite si apartamente in regim self-catering, care dispun de o camera de zi separata.

Reduceri Early Booking:
15% pentru rezervari pana la 31.01
10% pentru rezervari pana la 31.03

Nota:
Este necesar pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara, obligatoriu cu semnatura

Servicii incluse in oferta

- cazare cu all inclusive

Servicii neincluse in oferta

- transport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew