Pentru detalii sau rezervari directe
Agentia de turism

Alltur

021.310.12.76 / 77

Promo RomanianTourism.ro
REZERVARI TIMP REAL

Imagini hotel

Perioada de cazare si preturi

Perioada cazare Pret/camera/persoana
De la Pana la Single Double Triple Apartament

Descriere oferta

Localizare: este situat in regiunea Kumkoy, la 3 km de centrul orasului Side si la 65 de km de aeroportul din Antalya. Hotelul se intinde pe o suprafata de 50.000m2 si a fost renovat in totalitate in anul 2007. Complex situat intr-o gradina frumoasa de pini, camere moderne. Situat pe plaja.
Facilitati: 3 Restaurante A`la Carte: Restaurant Pescaresc Sandal, Restaurant turcesc "Sofra", Akdeniz International Restaurant, baruri in jurul complexului hotelier. Acces gratuit la internetul wireless in lobby .
Asistenta medicala, baby sitting, rent a car, coafor, magazine, spalatorie si uscatorie, Spa, sunt contra cost.
Plaja este privata, de nisip; sezlongurile, prosoapele si umbrelutele sunt fara plata. Piscina exterioara are 1000 m2, piscina pentru relaxare are 250 m2, piscina exteriora pentru copii (65 m2), piscina interioara cu sistem de incalzire (100 m2), piscina cu tobogane de apa.
Sporturi: Teren de tenis, tenis de masa, mini golf, tras cu arcul, darts, centru fitness,volei pe plaja, sporturi de apa nemotorizate ( canoe, hidrobicicleta), aerobic/step.
Activitati: cinema, sauna, baie turceasca, fitness, darts. Masajul, biliardul, centrul SPA, toate sporturile de apa motorizate sunt contra cost. Programe de animatie zilnic, atat pe timpul zilei cat si seara.
Pentru copii : Miniclub ( 4 - 12 ani), proiectari de filme, picturi, mini discoteca.
Dotari camere: Hotelul are mai multe corpuri de cladiri de 3-4 etaje (cu lift) in care sunt 210 camere standard, 78 camere de lux, 42 camere familiale si 21 apartamente (18 apartamente tip A si 3 apartamente tip B)
Minibarul se umple 1 data pe zi cu apa, sucuri de fructe, coca cola, apa minerala. Seiful in camere este gratuit. Zilnic se face curatenite si se schimba prosoapele, iar asternuturile se schimba la 2 zile.
Standard rooms (standard room ) au aproximativ 18m2 si au baie cu dus, uscator de par, aer conditionat , TV Satelit, minibar, seif, set de ceai si cafea, parchet laminat si balcon. Au 1 pat matrimonial si un pat single sau sofa si pot gazdui 2 adulti si 1 copil.
Deluxe rooms ( deluxe room ) au aproximativ 25 m2 si au baie cu dus, uscator de par, aer conditionat , TV Satelit, minibar, seif, set de ceai si cafea, parchet laminat si balcon. Au 1 pat matrimonial si 1 canapea extensibila de 2 persoane si se pot caza maxim 3 adulti.
Family rooms ( family room )au aproximativ 40 m2 si au 2 dormitoare cu usa intre ele, 1 baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, TV Satelit, minibar, seif, set de ceai si cafea, parchet laminat si balcon. Intr-un dormitor este 1 pat matrimonial iar in celelalt 2 paturi single, in care se pot caza maxim 4 adulti.

Reduceri Early Booking:
20% pentru rezervari pana la 28.02
10% pentru rezervari pana la 31.03

Nota:
Este necesar pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara, obligatoriu cu semnatura

Servicii incluse in oferta

- cazare cu all inclusive

Servicii neincluse in oferta

- transport
- asigurare medicala

Rezerva prin email!

Trimite solicitarea ta online catre agentie, spune-ne ce preferinte ai:
Renew